Wat een service! Wij hadden de bus voor een weekend gehuurd. Maar mochten de bus op vrijdag einde van de middag al ophalen. Konden wij al beginnen met verhuizen. Top service autohopper Hapert!
Ideaal om een auto/bus te vinden in je eigen omgeving. Het reserveren ging snel en simpel. Net als het afhalen en terug brengen. Volgende keer als ik een bus of auto nodig heb zal ik dat zeker weer via autohopper doen.
Nieuwe auto, zeer goede service, prijs kwaliteits verhouding is zeer goed
De bestelbus maakte de verhuizing een eitje! De bus reedt fijn en de service was uitstekend.
Telefonisch gereserveerd bij zeer vriendelijke receptioniste. Bij ophalen vriendelijk verwelkomd. Vlotte afhandeling en uitleg. Bij terugkomst eveneens vriendelijk onthaal en afrekening vlot betaald. Super tevreden.
De reservering, de afhandeling en de behandeling waren perfect. De kosten voor de transporter waren laag voor de periode van 24 uur. Ik ben uitermate tevreden en zal de volgende keer zeker weer hier een auto huren. Aardige mensen bij Ribo die het je zeker naar de zin maken.
Vriendelijk en snel geholpen Bij inleveren auto ook alles snel en professioneel geregeld.
Ik kon mijn auto halen in Harmelen om 08:00 uur. De pomp was pas om 09:00 uur. Dat was een tegenvaller. Gebeld met het nummer op de bevestiging. Er kwam direct iemand naar mij toe. Zo kon ik toch nog snel op weg.
Medewerker was erg netjes. Auto was netjes en schoon. Erg lekker om mee te rijden.
Op het laatste moment was er nog een kleine vrachtwagen voor ons beschikbaar die we in het filiaal in uden konden ophalen, echt super dankbaar voor de goede, vriendelijke en snelle service die geboden werd! Wij zouden autohopper zeker aanraden!
Alles netjes geregeld mooie schone bus meegekregen.
top geholpen zeker n aanrader
Nu de 3e keer dat ik een auto heb gehuurd bij Autohopper. Heel makkelijk via de site kan je aan geven voor hoelang en welke auto je wilt huren. Heel netjes is na een bevestigingsmail ook nog een belletje gepleegd. Afhandeling was gewoon goed zoals altijd.
Had last minute een busje nodig, werd direct geregeld, zonder gedoe.
Uitstekende ervaring. Enorm gastvrij, mee-denkend en vriendelijk.
zeer flexibel met aanbod en aanpassing van benodigde auto. goede verhouding prijs. Vriendelijke mensen.
Zeer prettig
Vriendelijke en behulpzaam personeel en goede kwaliteit auto, rijd goed en alles is goed verzorgd en geregeld. Zijn altijd snel en goed bereikbaar.
Ik heb de auto eerst 1 week gehuurd en ging best prima ze waren heel erg vriendelijk en toen ik mijn financiël nog niet gans rondt was mocht ik hem nog 1 week lenen En ben zeer tevreden over autohopper als ik weer eens moest lenen ga ik er gelijk terug
Was oké
Snel en fijn geregeld, speciale prijs maar gewoon een heerlijk rijdende fijne nieuwe auto.
Zeer vriendelijk en efficiënt
Fijne mensen, prima bus !
Stond met collega in vertraging en had verjaardag !! Ff google naar huurauto gekeken omdat er bezoek thuis kwam en als ik mee terug ging naar bedrijf kwam ik uur te laat !! 10minuten voor sluiting belde ik en beste meneer was zo vriendelijk en geduldig Heb stukje moeten lopen maar toen ik er was had ik auto binnen 10minuten mee en was ik net op tijd thuis !! Dankzij jullie alsnog supper verjaardag gehad! Dankje Mvg Mehmet Turhan
De behandeling als klant is erg netjes. Uitleg van alle instructies zeer duidelijk. Ook na niet beschikbaar hebben van bepaald type auto is er een goed alternatief gegeven.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn