Snel geregeld en netjes afgehandeld. Alles overeengekomen zoals afgesproken.
Super makkelijk te reserveren is internet en netjes een bevestigingsmail. Fijne wagen en duidelijke uitleg.
Erg fijne bestelbus. Mooi schoon en alles goed geregeld
Zeer vriendelijk personeel bij Jebbink in Vorden/Zutphen die goed met mij mee dachten ivm mij drukke dag. Zondagavond werd ik spontaan gebeld of ik de bus al op wilde halen ipv maandag. Mooie Peugeot bus meegekregen, in prima nette staat. Volgende keer weer hier huren!
Grandioos contact omtrent de huur. Nette wagens en super mooi
Top geregeld, goede uitleg, prachtige wagen en makkelijk met zo'n klep
Goede service, keurig op tijd en alles snel afgewerkt.
Fijn contact met de betreffende persoon. Snel en efficient. Goede bus meegekregen en alles verliep voorspoedig.
Keurig geholpen, heldere uitleg
Goede service als ze de auto of bus niet hebben op een vestiging gaan ze op zoek naar een andere vestiging voor je. Alles heel laagdrempelig bij binnenkomst. Fijne service
Mijn revering is super Janelle levering netjes op tijd auto klaar
Snel en vlot geregeld, gemakkelijke en eerlijke communicatie
Keurige auto en prima service door Autobedrijf van As te Apeldoorn.
Prima auto netjes en schoon . Werd goed behandeld en zeker voor herhaling vatbaar
Verhuur prima geregeld. Prima bus.
Pluspunten -Vriendelijk personeel -duidelijke afspraken Minpunten -Lag nog potgrond en gebruikte oorstaafjes in de bus echt heel smerig helemaal in deze (corona) tijd.. -Bijkomende kosten erg duur wel uiteindelijk
De auto was heel netjes en rijde heel goed.
Ik had snel een bestelbus met trekhaak voor een dag nodig en Autohopper Velserbroek kon er direct een leveren. Mijn klus van die dag liep uit de hand maar de Autohopper service voorzag zonder problemen in een verlenging, en de problemen met andere boekingen snel aangepast, klasse!
Prettig contact, goede prijs en een nieuwe bus. Geen verrassingen achteraf.
Ik zou de volgende keer weer daar een bus huren. Super!
Contact met de medewerkers is perfect. Super vriendelijk en volgens mijn zoon de lekkerste koffie die hij de laatste tijd heeft gedronken. Ik zou Autohopper aan iedereen aanraden die een vervoersmiddel nodig heeft. Zelf was ik mijn plank met wieltjes vergeten mee te nemen. Had mijn auto aan de overkant geparkeerd en een medewerker kwam het plankje gelijk brengen voordat ik het parkeerterrein had verlaten. Super bedankt. Top team.
Contact zeer goed met de garage, vanaf het begin tot het terugbrengen van het het voertuig. Perfecte service, en het eigen risico bedrag binnen een paar uur terug op rekening. Dus in een woord geweldig
Grote nadeel, sigaretten rooklucht in de auto.
Verhuis bus gehuurd. Vooraf meeste papier werk verwerkt. Prettige medewerker, heldere communicatie.
Had direct een auto nog en dat werd perfect geregeld.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn