Alles netjes volgens de afspraak verlopen. Goed geholpen door vriendelijk personeel. Goed service ... Ik ben tevreden, zeker aan te raden.
Snel, duidelijk, goede service. Uitstekend
Alles keurig en netjes geregeld. Vriendelijke Bediening!
De eigenaar van Autohopper Nijmegen is een zeer geschikte man voor dit vak, zeer klant gericht en probeert je met alles te helpen. Bus was ook uitstekend in orde en alles was zeer snel geregeld.
Vriendelijk, Nieuwe fijne autos om in te rijden met de nieuwste snufjes erin. Ik heb er nu 2 gehuurd en ik zal het zeker vaker doen
Vaak huur na tevredenheid graag een auto bij autohopper Erik Hofstee Drachten, maar het volgende vind ik storend/erger ik mij aan. De eerste keer dat ik bij Hofstee huurde, was bij het reserveringformulier een eigen risico verlaging al ingevuld,( huurverhoging!) zonder overleg met mij van tevoren. Nu ja kan gebeuren.... De volgende keer toen ik een auto huurde, had ik een band beschadigd.... Welles/nietes verhaal. Een maand of 2 maanden geleden, was er weer op het reserveringsformulier een eigen risico verlaging ingevuld weer zonder overleg van tevoren!!! Jammer vind ik het dat je zo moet opletten of alles op het formulier wel klopt!! In verband met Pinksteren heb ik gebruikt gemaakt van jullie aanbieding, kreeg ik vandaag de factuur met de vermelding dat ik de auto had vergeten aftetanken . Extra benzine kosten voor mij en 5euro extra kosten voor het tanken (een soort boete!). Na reclamatie van mij bij Hofstee dat ik wel afgetankt had was er wel een discussie over het insteken vulpistool in de tank van de auto....bij het tanken. Ik hou niet zo van reviews schrijven "Shaming en blaming", maar ik ben er nu wel klaar mee met het autohuren op deze manier, ik ga weer een auto kopen!!!!
Bus opgehaald, kon netjes wat eerder, bus was zeer nieuw en reed heerlijk. Kosten vielen mee, 350 kom gereden, lust wel een slokje, maar niet gek met het volume. Ingeleverd en gebeld voor de afterservice. Helemaal top, kan het van harte aanbevelen. Was in Son gehuurd.
Was perfect geregeld tegen een goede prijs en service
Vriendelijke medewerker, goede service en een fijne auto. Jammer dat je bij het reserveren niet ziet welke auto's beschikbaar zijn.
Duidelijk in prijs, makkelijk te plannen, prima uitleg en een schone wagen.
Op zeer korte termijn een bakwagen kunnen huren (dag later). Administratieve afhandeling ging ook simpel en snel.
Vlotte service en heel vriendelijk en behulpzaam geholpen.
Alles was in orde. Ik mocht zelfs de auto na sluitingstijd voor het hek zetten en de sleutel in de brievenbus doen. Op deze manier heb ik mij niet hoeven haasten.
Ik had de bus benodigd voor het vervoer van een box spring. Fluitje van een cent door de ruime afmeting van de Peugeot Boxer.
Een huurauto zoeken was dichterbij dan ik dacht. Fijn geholpen, fijne mensen. Ook gezellig wat voor mij belangrijk is. Prima auto gehad, zodat ik snel de weg weer op kon.
aardig goede kar en niet duur
Alles verliep vlot en soepel, en geheel naar wens!
Snelle communicatie, zeer concurrerende prijs, snel te boeken, goede communicatie.
hele fijne mensen en erg duidelijk alles , prima verhuisbus gehuurd . niets is teveel heel blij mee ! zeer aan te raden .
Via internet reserveert en de volgende dag al contact en 2 dagen later gebruikt. Snel en correct
Goede en duidelijke communicatie, medewerkers op locatie waren erg flexibel, borg snel terug gestort en een prima wagen. Wat wil je nog meer?
Fijne grote bus. We hebben er enorm veel plezier van gehad tijdens onze verhuizing.
Goed geholpen bij het telefonisch reserveren, nette afhandeling bij het ophalen, duidelijke instructie voor het terugbrengen. De wagen was schoon en in orde. Enige puntje van kritiek: De administtatie bij het ophalen kan vlotter.
Ik had even snel een busje nodig om een bank te vervoeren. Geen probleem, werd gebeld toen vorige huurder het busje had teruggebracht en ik kon even snel de bank vervoeren. Snelle, goede service.
goed geregeld en een goede auto ook voor lange afstanden
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn