Heerlijk gereden, goede service echt een aanrader !

Busje opgehaald in de ochtend, medewerkers hebben ons goed geholpen en een goede service gegeven! Word aangeraden!!

Was allemaal in orde

Prima ontvangen

• Vestiging: Lochem

Prettige en No-Nonsens service

Ik heb inmiddels 2x een bestelbus gehuurd en beide keren ben ik op een prettige en persoonlijke manier geholpen. Volgende keer zeker weer Autohopper.

• Vestiging: Ede
  • Communicatie

fijne auto en snel geregeld

Ik heb een grote verhuisauto met laadklep gehuurd wat snel geregeld was. De verzekering is zoals altijd met verzekeringen, eentje met het bekende "O-ja" effect. Voor schades boven 1.8 meter geld het afgekochte lage eigen risico weer niet….hmmmm beetje krom. Enige puntje van de vestiging was dat men vergeten was te vertellen hoe de zijdeur op slot kan. Verder prima auto en goed afgehandeld in Geldrop

• Vestiging: Geldrop

Zeer goede service.

Vriendelijke en professionele medewerkers.

• Vestiging: Odoorn
  • Communicatie

Ben erg tevreden met de service en de klantvriendeljjkheid. Werden telefonisch snel en acuraat geholpen, en toen ik de bestelbus ging ophalen ook net zo snel en vriendelijk werd ik geholpen. Ga zo door top

• Vestiging: Alphen ad Rijn

Goede prijs-/kwaliteitsverhouding

Het reserveren op de website ging snel en makkelijker. De bevestiging van de reservering liet wel op zich wachten maar na telefonisch contact ook snel geregeld. Het ophalen van de auto ging makkelijk. De auto was erg nieuw en heel schoon. Ook het inleveren ging soepel. Het enige minpuntje aan de reservering vind ik dat het borg van €750,- niet met een creditcard kan worden voldaan maar alleen met pin. Dus je moet er wel rekening mee houden dat dit geld op je rekening staat én eventueel de daglimiet van je pas verhoogd moet worden. Dus een betaalmogelijkheid met een creditcard zou fijn zijn.

• Vestiging: Amstelveen

Vriendelijke mensen, goeie auto

Als bovenstaand, en na afloop een goed vertrouwen over de kilometerstand. En daar hou ik van

• Vestiging: Baarn

Super goed

Prijs kwaliteit verhouding ideaal

• Vestiging: Axel

Perfecte service

Perfecte service van Ribo Gorinchem. Mooie goede bestelwagen.

• Communicatie

Nice reps, excellent car and prompt service

Exceeded expectations.

• Vestiging: Brunssum

Goed geregeld!

Alles was prima geregeld, tot de koffie aan toe.

• Vestiging: Apeldoorn
  • Communicatie

Snel, netjes & betaalbaar.

Nette auto’s, keurig en goed geholpen.

• Vestiging: Vlaardingen
  • Communicatie

Prima service, kwaliteit, vriendelijk ontvangen.

Prettig ontvangst, nette showroom/ontvangst balie. Medewerker was zeer vriendelijk, duidelijk en heeft kennis van zaken. Kortom, mij zien jullie zeker terug bij een volgende verhuur.

• Vestiging: Vlaardingen
  • Communicatie

Goed geregeld fijne ruime bus.

Goede service, uitleg, fijne en ruime bus.

• Vestiging: Veghel
  • Communicatie

Prima rijtje gehad, zonder ongewenste verrassingen

Auto nodig voor een dagje Veluwe e.o. Wagen was in prima staat en zelfs op het basis model genoeg comfort om het een fijne rit te maken. Heb geen mankementen ontdekt (op wat rommeltjes van de vorige gebruiker na). Afhalen was een prettige ervaring: no-nonsense, vlot, persoonlijk. Terugbrengen was prettiger dan verwacht. Ik was bang dat, gezien de toeristische rit, de kosten achteraf wat tegen zouden vallen. Dat bleek zeker niet het geval. De kosten waren precies zoals berekend

• Vestiging: Dordrecht
  • Communicatie

Prima ervaring dus voor herhaling vatbaar

Vriendelijke ontvangst en prima uitleg van alles. De Renault bus was een fijn vervoermiddel voor klus. Afhandeling bij terugkomst ook prima. Dus de vlg keer weer naar Hubers Steentjes. Groet Pauline

• Vestiging: Zevenaar

Fijne en goede service

Ik had een groter model vooraf gereserveerd en ik bleek daarna met een kleine model bestelbus af te kunnen. Met één belletje was het geregeld. Vriendelijk en goede service

• Vestiging: Doetinchem
  • Communicatie

Goeie ervaring voor herhaling vatbaar

Via internet geboekt snel geholpen in Gorinchem goed vriendelijk personeel voor herhaling vatbaar

• Communicatie

Professioneel, snel en keurig geholpen!

Onlangs heb ik een auto gehuurd bij AutoHopper in Alphen aan den Rijn. Ik ben erg vriendelijk en snel geholpen. Binnen 10 minuten na me aankomst bij AutoHopper zat ik al in de auto te rijden. Zeker voor herhaling vatbaar!

• Vestiging: Alphen ad Rijn
  • Communicatie

Top materiaal en klantgerichte, vriendelijke service

Reservering ging uitstekend, ophalen met een duidelijke uitleg. Bij terugkomst ook uitstekend behandeld. Top materiaal meegekregen. Was voor mij de eerste keer huren bij autohopper ACB en zal hier zeker indien nodig terugkomen.

• Vestiging: Zaltbommel

Gewoonweg aangenaam!

Voor de eerste x een bus gehuurd en mijn ervaring is echt enorm goed. De service en flexibiliteit heb ik ervaren als prettig en ik zal dan ook zeker Autohopper en autobedrijf van der Linden aanbevelen voor het huren van een auto of bus. Autohopper is een waardevolle aanwinst voor de regio Steenwijk.

• Vestiging: Steenwijk

Prima busje, prima service

We hebben een busje gehuurd voor de verhuizing. Vooraf liep de eigenaar met ons een rondje om de bus en liet elk deukje en krasje aan ons zien. Zette dit tevens netjes op de factuur en we mochten overal foto's van maken. Eigenaar geeft ook aan dat het verstandig is bij inleveren even wat foto's te maken van de staat van het busje zodat er geen problemen kunnen ontstaan (als er na het inleveren iets gestolen of kapot gemaakt wordt bijvoorbeeld). Het busje is prima en ook het huren ging soepel. We moesten nog geld terug krijgen wat binnen 5 werkdagen zou gebeuren, helaas gebeurde dat niet. Na vragen is dit wel direct geregeld. Prima service en goede prijs.

• Vestiging: Vianen
  • Communicatie

Geweldge service en geweldig materiaal

We kwamen op de afgesproken tijd, bus stond klaar, vriendelijk( gelukkig niet overdreven) werden wij ontvangen, duidelijke uitleg, de bus hebben we eerder dan afgesproken terug gebracht, vrijwel direct geholpen keurige afwikkeling. Medewerker was zeer correct, hier komen we zeker terug!!

• Vestiging: Deventer
  • Communicatie

Alles volgens afspraak en plezierig geholpen.

Helemaal niets te mopperen. Prettige medewerker, schone auto en alles zoals afgesproken. Wat wil je nog meer?

• Vestiging: Soest

Boogschutterstraat 1-43