Goede service en degelijk vervoer

Fijne vrachtwagen, rijd goed, nette bak. Vriendelijk personeel.

• Vestiging: Cuijk

Uitmuntende en flexibele service

Zeer flexibel en vriendelijk personeel.

Service gericht en klantvriendelijk

Je wordt enorm deskundig en vriendelijk geholpen. Een hele fijne auto en lekker zuinig. De afwikkeling verloopt soepel en zeer snel. Kortom....een aanrader voor iedereen!

• Vestiging: Arnhem
  • Communicatie

Super service, vriendelijk en enorm behulpzaam

Dit was de eerste keer autohuur bij Autohopper. Maar kan niets anders zeggen dan dat het een perfecte service is. Vriendelijk personeel, behulpzaam, goede auto’s en schoon. Kan niets anders zeggen dan dat het perfect is.

• Vestiging: Waalwijk

Goed geregeld

Ik ben erg tevreden nette auto en netjes alles geregeld

• Vestiging: Vlaardingen

Zeer vriendelijk geholpen

Zeer vriendelijk en behulpzaam bij ophalen en terugbrengen van de huurbus!

• Communicatie

Super fijne bus, erg makkelijk geregeld

Van tevoren werd ik gebeld dat de bus beschikbaar was en ik deze al de middag ervoor kon ophalen, top! Verder duidelijke uitleg over de verhuisbus met laadklep. Heel fijn en alles paste er in 1 keer in. Zou zeker aanraden!

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker
  • Communicatie

Makkelijk en snel zonder gedoe

We hebben voor onze verhuizing via autohopper een auto gehuurd.. de auto stond keurig klaar, laatste controle. De auto waren we halverwege de middag niet meer nodig. Afgetankt en terug gebracht. Een controle ronde rond de auto en alles was klaar. 5min later stond de officiële factuur al in de mailbox. Enige minpunt, ik had de bus gehuurd met een kortingsbon via Facebook voor 30 euro. Deze was niet geldig omdat hij alleen door de weeks geldt. Dit stond niet op de kortingsbon. En online zou het dan staan, maar dat is niet meer terug te lezen.

• Vestiging: Drachten

Zeer goed geholpen

Flexibel met aanvang en terugbrengen. Netjes overlegd telefonisch. Goede service in het algemeen. Zeker voor herhaling vatbaar.

• Vestiging: Apeldoorn west
  • Communicatie

Toegankelijke, vertrouwenwekkende verhuurder zonder poespas

Vanuit Dordrecht een bestelbus in Wageningen gereserveerd omdat ik daar een van mijn dochters moest verhuizen. Ik wilde eigenlijk een kleinere auto. Helaas ging dat niet voor die dag, maar ik zat wel vast aan de datum. Voor de prijs van wat ik wilde kon ik een grotere auto meekrijgen. Even geaarzeld maar er toch voor gegaan. Het bleek uiteindelijk een prima oplossing. Verrekening van de huur met de borg is nog dezelfde dag gedaan. Ik had mijn geld al gestort gekregen voordat ik die avond terug was in Dordrecht.

• Vestiging: Wageningen
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Communicatie

Zeer goede ervaring gehad met autohopper. Alles is heel duidelijk, geen verrassingen achteraf. Ze doen wat ze beloven! Contact verloopt uitstekend en zo is de service ook! Voor mij zeker voor herhaling vatbaar en ik raad het iedereen aan!

• Vestiging: Krimpen aan den IJssel
  • Communicatie

Alles naar wens en nette auto

• Vestiging: Tilburg

Geweldig!

fijne goede service.

• Vestiging: Doetinchem

Geweldig!

Goede service. Helemaal top!

• Vestiging: Cuijk

Totale ervaring was goed

Vriendelijk personeel. Netjes te woord gestaan. Laadbak was eigenlijk al verhuurd die dag maar werd goed in oplossingen gedacht waardoor ik toch gebruik kon maken van de laadbak

• Communicatie

Perfecte service van een jonge knul

Via internet eerst de bus via de chatdienst besteld. Vervolgens zelf even gebeld naar de locatie waar ik het op moest halen. Deze vertelde me dat de grote bus die ik eerst besteld had er niet zou zijn. Hij heeft me de afmetingen van de iets kleinere bus gegeven. Deze was voldoende om men spullen te vervoeren. Eenmaal daar aangekomen had hij het sterves druk bij de carwash factory. Maar hij was zeer beleefd en heeft ons goed geholpen. Petje af voor hem.

• Vestiging: Roosendaal
  • Communicatie

Prima bus voor een redelijke prijs

Vriendelijke, hulpvaardige, service, snelle afhandeling tegen een heel redelijk huurbedrag.

• Vestiging: Arnhem
  • Communicatie

Gemakkelijke autoverhuurder zonder poespas, fijne bus

Fijne bus gehuurd in Ede, gemakkelijke afhandeling.

• Vestiging: Ede

excellent prijs kwaliteit verhouding

snel en goed geholpen tegen een hele fijne prijs. ik ga dit zeker vaker doen

• Vestiging: Ede

Fijne communicatie

Ik kreeg al snel een mail dat mijn gekozen voertuig niet beschikbaar was. Alleen een grotere. En deze mocht ik voor hetzelfde geld hebben. Nu alleen nog wachten tot mijn borg retour komt.

• Vestiging: Vianen

Perfect!

Contact vooraf zeer goed, zeer nette schone bus ! Duidelijke uitleggen wat eraan mankeerde en prettige terugname. Geen onaangename verassingen. Voortaan mijn huuradres !

• Vestiging: Gorinchem
  • Communicatie

Super. Auto werd nog even voor vertrek schoongemaakt

Kan het iedereen aanraden. Auto was door de vorige huurder niet zo netjes achtergelaten. Dus werd nog even schoongemaakt. Had hem voor 2 dagen gereserveerd maar 1 dag volstond. Moest maar voor 1 dag betalen. In 1 woord super

• Vestiging: Axel
  • Communicatie

Eenvoudig te regelen en zeer fijne auto!

Omdat mijn eigen auto kapot is een auto moeten huren om naar mijn werk te komen. Was zo geregeld en een zeer fijne auto. Ook de service was prima!

• Vestiging: Loosdrecht
  • Communicatie

Perfecte service, fijne auto.

2e keer nu gehuurd bij Autohopper Harderwijk. Duidelijke voorwaarden/kosten en fijn service gericht personeel. persoonlijke aandacht ook per mail en telefoon. Tijdelijk een optie nemen op een auto als je nog niet zeker weet of een datum mogelijk is werd zelf door hen aangeboden. Op zondag zijn ze wel gesloten, maar je kunt zaterdag einde middag de auto al ophalen zonder extra kosten.

• Vestiging: Harderwijk
  • Deskundigheid N.v.t.

Snelle en correcte service

Als je snel een auto of bestelbus nodig hebt, dan kun je hier prima terecht. Snelle en uitstekende service.

• Vestiging: Breda

Boogschutterstraat 1-43