Alles prima geregeld
Uitstekend. Goed service. Fijne auto.
Helaas niet schadevrij gereden. Steentje tegen voorruit, ster en scheur. Gelukkig eigen risico beperkt. Nette nieuwe wagens. Goed in orde.
Ik heb op 16 juni een Opel Vivaro gehuurd via de vestiging in Werkendam. We hadden net de voortuin opnieuw bestraat waardoor we veel (lees: echt VEEEEL!!) oude tegels en tuin afval nergens kwijt konden. Alle tegels op marktplaats “gratis op te halen” gezet, want ja... als ik al die tegels in m’n Ford Fiesta moest gaan vervoeren naar de stort dan had ik én vaak moeten rijden én had ik nu geen vering meer over onder m’n Fiesta. Maar helaas, geen reactie via marktplaats dat iemand de tegels wilde komen ophalen. Dan maar een busje huren (omdat ik ook geen trekhaak onder m’n eigen auto heb voor een bakkie). Ik wilde eigenlijk een kleiner busje huren ivm lagere huurkosten, maar de dame die mij te woord stond aan de telefoon tijdens het reserveren gaf het advies om toch een iets grotere te nemen zodat ik wel alles in een keer mee kon nemen. Daardoor hoefde ik maar een keer naar de stort te rijden, wat betekende dat ik ook minder kilometers zou rijden. Hoppa... toch ook iets minder geld hoeven uitgeven voor het huren van een busje ivm minder kilometers. Ik ben naar tevredenheid geadviseerd (thumbs up voor de dame aan de telefoon) en was ik toch sneller klaar dan gedacht met het weg brengen van het puin.
Alles snel geregeld auto goed in orde. Volgende keer gewoon weer daar een auto huren.
het was een hele fijne rit door de fijne auto die ik mee heb gekregen.
Op korte termijn een auto nodig, vriendelijk geholpen, geen probleem. Ook over het verlengen van de huur werd niet moeilijk gedaan, ondanks het feit dat de auto al verhuurd zou worden. Één telefoontje was genoeg. Borg (resterende bedrag) direct teruggestort.
Perfecte service. Boeking was eenvoudig en ophalen en terugbrengen van voertuig ging snel. Enig kritiekpuntje, na ontvangst van de boekingsbevestiging moest ik per email een kopie van mijn rijbewijs en m'n IBAN-nummer doorgeven. Over het algemeen zijn dit gegevens die ik liever niet doorstuur aan organisaties per email. Zeker in dit specifieke geval, omdat ik voor het eerst een auto gehuurd heb en niet eerder gebruik heb gemaakt van de diensten van Autohopper.
Duidelijke uitleg en uitstekende communicatie en een prachtige z.g.a.n. bestelbus!
Was zeer eenvoudig en snel geregeld. Duidelijke overeenkomst. Vriendelijk en prettig personeel. Zeker aan te bevelen voor no-nonsense huren van vervoer. Binnenkort zeker terug. Top!
Erg goede service. Ik ben zowel telefonisch goed geholpen bij het reserveren als tijdens het ophalen en inleveren. We konden de auto alvast ophalen de dag ervoor zodat we de volgende ochtend vroeg konden starten met in pakken en rijden naar ons nieuwe adres in Breda. De verrekening van de kosten stond dezelfde dag nog op de rekening na het inleveren. Echt klasse! Ik kan deze service aan iedereen aanraden die een busjes, auto of vrachtwagentje nodig heeft. Bedankt voor de goede service! Groeten, Rob
Goed verlopen
Vlotte service, nieuwe auto die heerlijk rijdt en ook zuinig, leuke OV deal en de borg gelijk terug gekregen. Echt top!
In vertrouwen de bus kunnen huren. Internet lag eruit die ochtend, als jarenlange klant bij Garage De Bilt met mijn eigen auto kreeg ik de bus mee zonder vooraf en borg te hoeven betalen. Ik kreeg de factuur thuis gestuurd en heb het overgemaakt. Fijn dat dit in vertrouwen kan. Tip: van te voren vertellen waar het knipperlicht zit. Dat zit in het plafond, niet in het dashboard. Daar moest ik even naar zoeken.
Goede voorzorg via mail en telefoon (... is onze bevestiging wel doorgekomen..?), prettige ontvangst bij het ophalen en retourneringen van de auto. Prima auto.
Vanaf het eerste contact met Autohopper in Arnhem had ik over de huur van een bestelbusje een erg goed gevoel. Dit kwam nog sterker naar voren toen ik het busje ging ophalen. De verhuurder is een erg vriendelijke man die écht met de klant meedenkt. Hij doet niet moeilijk en ik vind zijn vriendelijkheid enorm. Autohopper mag trots zijn op zo'n bedrijfsleider/ verhuurder. Niks is moelijk, hij belt terug als er iets is of als men nog een vraag heeft. In één woord : Supergeweldig!!
Mooie bus, geen gedoe en direct de borg terug. Prettige huur op deze manier. Alleen jammer dat het onduidelijk was hoe je de bus na sluiting kon inleveren..
Ruime keus uit type auto, busjes en wagens. Voor de verhuizing had ik zo de meest geschikte wagen gevonden, op internet staat alle benodigde informatie. Vlot met ophalen en terugbrengen van de wagen. Borg weer in mum van tijd terug gestort op de rekening. En dat voor een goede prijs
Kort van te voren gereserveerd en alles snel en goed geregeld. Goede bus , goede uitleg er bij , geen opmerkingen
Vriendelijk, en meedenkende mensen. Goede bus handig met laadklep
Op korte reminder een auto gehuurd, hij werd snel voor mij klaargemaakt en zag er uit als nieuw, zeer snel en correct geholpen. Een service die ik bij de verhuurgiganten nog nooit ben tegengekomen.
Alles is prima verlopen, zeer vriendelijke medewerker ook!
Snel en makkelijk bus gehuurd voor verhuizing.
Auto stond klaar, heldere uitleg, prima verhuiswagen, afhandeling bij terugbrengst heel plezierig. Kortom zeer tevreden.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn