Het was een duidelijke, makkelijke ervaring. De auto die wij oorspronkelijk wilden huren was niet beschikbaar, dus werden wij direct gebeld met een alternatief. Vervolgens was het ophalen en terugbrengen gemakkelijk en goed gecommuniceerd.
Goed en snel geregeld. Bus rijd goed. Heeft ons geholpen de klus te klaren
Heel klantvriendelijk, men neemt de tijd. Auto was prima.
Snel geregeld, duidelijke website, geen toeters en bellen en eerlijke prijs. Personeel behulpzaam en vriendelijk
Erg aardige man Nihat! Vriendelijk ontvangen, na wat gegevens te hebben gegeven konden we de vrachtauto gelijk meenemen.
Goede auto met airco, goed inleversysteem, duidelijke uitleg ontvangen.
Gewoon zakelijk, denken mee..... verder geen gedoe...
Geweldig dat je op zaterdag om 8.00 uur een verhuisbus kunt ophalen en deze op zondag om 10.00 uur terug mag brengen voor de prijs van één dag! Lokatie in Harmelen is bij een benzinestation, dus je kunt er makkelijk parkeren, tanken én koffie halen.
Compleet om te verhuizen met alles wat je nodig hebt
Ik moest een auto huren voor onbepaalde tijd omdat wij niet naar ons eigen land terug konden vanwege corona. Het kon een paar weken zijn, of een paar maanden. Autohopper was uiterst flexibel, en naarmate de huur langer ging duren deden ze er alles aan om de prijs nog redelijker te maken. Zo ging ik van maand tarief naar short-lease wat nog lager is. Na 7 weken leverde ik de auto in en kreeg het teveel betaalde probleemloos terug. Ik heb heel wat auto's gehuurd in mijn leven maar ik moet zeggen dat deze ervaring een van de beste was.
Eerder gebruik gemaakt van Auto Hopper. Dus de keuze was snel gemaakt. Vriendelijk, (wist zelf onze naam nog)snel de bediening uitgelegd van de nagenoeg nieuwe bus. Borg de zelfde dag bij inlevering sleutels terug gestort. Kom zeker weer terug bij Auto Hopper Franeker. nog bedankt voor de goede service; Fam vd Meer
Niets om aan te merken alles Is goed geregeld
Ik had nog nooit van dit bedrijf gehoord, totdat ik toevallig een busje geparkeerd zag staan in de wijk waar ik ging wonen en dacht dit is precies het formaat busje wat ik nodig heb! Gelijk gaan Googlen en een busje gehuurd. De prijzen zijn eerlijk en de dienstverlening is klantvriendelijk. Ook het inleveren van de sleutel ging erg makkelijk zonder addertjes onder het gras.
Bij Kok in Baarn wilde ik een busje huren, helaas voor mij waren alle busjes verhuurt. Er werd nog gekeken hoelang ik hem eventueel nodig zal hebben om daar een mauw aan te passen was maar dat kon ik niet vertellen. Ik werd er op geattendeerd dat zij nog wel een aanhanger beschikbaar hadden , uiteindelijk iemand gevonden met trekhaak waardoor het uiteindelijk gelukt is. Kok Baarn dacht met mij mee om tot een oplossing te komen.
Goede vriendelijke service, nette auto
Oplossing gezocht in juiste bestelauto en goede vriendelijke service! Goede auto te leen gekregen.
Alles verliep vlo. Fijne bus, snel de rekening gekregen. Ook de borg werd snel teruggestort.
Zeer goede service, Zeer vriendelijke ontvangst. Snelle en correcte afhandeling. Makkelijk te vinden en eigen auto te parkeren. Zeker een plek die ik zal aanbevelen aan anderen en ook zeker zelf terug zal komen bij mijn volgende verhuizing.
Prima geholpen mooie auto goede uitleg vriendelijk personeel. Alles was snel geregeld! Zeker een aanrader!
Snelle service Correcte afhandeling Zeeeeeeer klantvriendelijk Als buitenlandse klant prima geholpen Een aanrader,indien nodig ga ik hiervan nog een keertje gebruik maken
Goede snelle service en afhandeling
Huren was binnen twee minuten geregeld, geen kleine lettertjes of extra kosten. Sweet and simpel.
Aan te bevelen bij familie en vruenden
Goede service, nette auto VW t-roc, klantvriendelijk en afspraken worden nagekomen.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn