Het huren van een auto is bij Autohopper eenvoudig en vlot te regelen, waarbij de voorwaarden helder zijn en de bediening vriendelijk en hulpvaardig is. Ook de afhandeling bij het inleveren verliep spoedig en zonder gedoe meteen mijn borg teruggestort gekregen.
Zeer vriendelijke mensen die je snel op weg willen helpen. Tevens was alles goed geregeld en schoon.
Via de simpele website een aanvraag gedaan voor een klein huurautootje. Het hartstikke nieuwe Aygootje kon ik voor een erg schappelijk bedrag een paar dagen meenemen. Een verbeterpunt is de beschikbaarheid live op de website weergeven, dit scheelt tijd bij de aanvraag.
Tweede keer nu dat ik een busje bij Autohopper heb gehuurd. Alles klopte weer als een bus.
Ik vond het een perfect geregeld gebeuren. Gloednieuw karretje en die reed ontzettend zuinig! Garage Autoweerd was behulpzaam en snel.
Uitstekende service. Top bedrijf.
Klant vriendelijk en goede uitleg.
De auto was schoon, stond klaar, het papierwerk was snel geregeld en er werd meegedacht! Omdat het inleveren van de wagen op mijn verzoek op een andere tijdstip diende plaats te vinden en ook dat was geen enkel probleem!
Erg goede service!!
Kleine auto gehuurd voor een weekend. Online geserveerd in de Bilt maar een dag verrekend. Binnen enkele minuten opgelost en met een goed gevoel op pad.
De bus die ik wilde was niet beschikbaar. Kreeg een grotere versie met een kleine compensatie er bij. Prima. Nieuwe bus dus geen technische problemen. Geen schade gereden dus geen ervaring met de afhandeling daarvan. Bus op vrijdag gehuurd, vrijdagavond teruggebracht. Wel pas op maandagochtend bevestiging en slotnota ontvangen.
Online reserveren ging gemakkelijk, fijne auto, borg werd zeer snel teruggestort.
Voor het verhuizen de bakwagen gehuurd voor een weekend. Naast de gunstige prijs en het bijhuren van dekens, hondje en spanbanden was er ook gedacht aan het veilig stallen van de auto waarmee ik gekomen ben. Na een goede uitleg van de wagen de laadklep en veiligheidsinstructies (gezien de hoogte van de wagen) is het verhuizen prima gegaan en met meer gemak dan een aanhangwagen. Bij aankomst alles gecheckt en met een tevreden gevoel weer richting ons nieuwe huis! O ja. Zeer vriendelijke mensen!
Het hele proces van aanvraag tot inleveren loopt gesmeerd.
Ik heb 2 keer een personenauto gehuurd bij Autohopper Arnhem. Prima ervaring. Erg klantvriendelijk. Alleen de ruitenwisservloeistof was leeg de tweede keer.
Vriendelijk, meedenken, snel, flexibel, correcte afhandeling. Zeker aan te bevelen voor anderen.
Binnen 5 minuten online geregeld en op zaterdagochtend binnen 5 minuten opgehaald. Zeer goed
Makkelijk online reserveren, goede service aan de balie bij het ophalen, gehuurde bakwagen in prima conditie, makkelijk retourneren en zeer snel de borg teruggestort gekregen.
Goed contact met verhuurder. Duidelijke instructies.
Snel, prettig, vriendelijk, service, duidelijk en correct
Alle was TOP inclusief de snelle afwikkeling
Ik werd goed geholpen. Duidelijke uitleg. En een topper van een bestelauto
Hele fijne auto gehuurd voor heel weinig geld. Fijn personeel en goede service.
Huren verliep prima. Fijne auto en goed contact met verhuurder. Gaan zeker vaker huren.
Ontvangst alleraardigst, meegaand met klant. Al met al een prettig ervaring met een goede auto
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn