De service en betaling super, geen creditcard nodig dus gewoon via bankpas, auto's zijn zeer netjes, en ze zijn enorm klantvriendelijk. Ik raad iedereen aan om hier een auto of busje te huren.! Snel,gemakkelijk, en zorgvuldig. Top bedrijf.
Een prima auto voor ons doel. Een zeer goede service en klantgerichtheid
fijn om voor de incidentele keer dat ik een auto nodig heb, hier gebruik van te kunnen maken, goede service
Zie boven
Vanmorgen bij Cees een bus gehuurd. Zeer prettig geholpen, en men noemt je bij naam. Dat geeft een fijn gevoel. Men geeft duidelijk uitleg over de laadklep, en is zeer vriendelijk. Als i weer een bus zou moeten huren, weet ik waar ik terecht kan.!! Dave
Goede service fijne auto no nonsense werden dekens spanbanden en 2 trollies geregeld Spaarde weer hoop tijd om dat ergens anders weer vandaan te halen kon hem lekker vroeg ophalen zodat er wat extra tijd over bleef voor laden dus toppie
Fijne vlotte en persoonlijke afhandeling. Bij gebrek van een auto uit de door mij gereserveerde klasse kreeg ik kosteloos een auto uit een hogere klasse. Auto was in perfecte staat!
Uitstekende, punctuele service, prima auto, heldere overeenkomst. Heel fijn om met vertrouwen in de auto te stappen.
Vriendelijk en deskundig geholpen met een zeer nette bestelbus.
Kort voor mijn verhuizing toch besloten een verhuisbus te huren. Was in eerste instantie op tijdstip dat ik het wilde niet mogelijk; maar er is wat heen en weer geschoven en had ik toch de bus op de tijd dat ik het wilde. Super geregeld!!!!
Verhuizen is altijd druk. Daarom was het fijn dat Autohopper meedenkt en een vervangende grotere verhuisbus aanbiedt voor de prijs van de bestelbus, die al was verhuurd.
Ik had een autohopper auto met reclame stickers gehuurd. Die waren er niet meer dus kreeg voor dezelfde actie een andere auto. Heel fijn. Ik ervaar het rijden alleen een stuk minder prettig als er in de auto is gerookt.
Na netjes ontvangen te zijn een fijne bus meegekregen, er werd netjes melding gemaakt van een kleine schade aan de achterportier. Snel en eenvoudig allemaal, ik ben er zeer over te spreken dat er ook nog iets WEL gemakkelijk kan in ons kleine kikkerlandje. Heniek Heijlen
Ik zocht een hoge bakwagen en kwam bij autohopper terecht. Nooit eerder gehuurd hier, maar ga dit zeker vaker doen!
De auto was snel gehuurd en de bevestiging was snel rond. De auto stond klaar na een uitleg en controle van de papieren. Heel erg fijn en zeker als vervanging voor het openbaar vervoer op een vrije dag.
Ik had de bestelbus 20 m³ laadruimte gehuurd. Een mooie wagen, netjes schoon en rijdt prettig. Is te besturen met rijbewijs B. Service is top! Goede uitleg van gebruik bestelbus, wordt netjes uit het parkeervak gereden. Geholpen door een vriendelijke, rustige meneer. Denken met de klant mee. Enige minpuntje dat ik heb ervaren is dat ik de bus 08.00 uur besteld had online voor de zaterdag. Echter op zaterdag zijn ze open om 09.00 uur. Op mijn online bevestiging stond 08.00 ophalen en op de bevestiging via de mail stond wel 09.00 uur. Volgens mij kun je het aangeven als je de bestelbus toch eerder wilt ophalen op zaterdag maar zo had ik het niet begrepen. Let hier dus even op als je op zaterdag gaat huren. Ben blij dat ik via autohopper heb gehuurd! Overal zeer goede ervaring, administratief alles netjes afgehandeld.
Snel via de website gereserveerd & snelle telefonische bevestiging door Hofstee. Kon om 08.00 de bus ophalen en stond geheel klaar en kon binnen enkele minuten weer vertrekken. S'middags de bus afgeleverd en de sleutel in de kluis gedaan.
Goede en duidelijke uitleg
Ik ben prima geholpen zowel bij het ophalen van de bus als bij het terug brengen.
Mondelinge afspraak wordt snel vergeten kennelijk. En zeer lange en kostbare afhandeling van een relatief kleine schade aan de bus.
Hoge deskundigheid, eerlijk en betrouwbaar.
Snel geholpen, vriendelijk. Ik mocht mijn fiets binnen zetten en de auto was helemaal schoon.
Automaat gehuurd die super fijn reed. Zelf heb ik nog niet super lang een auto maar dit is bij autohopper geen probleem! De auto terug brengen ging ook super makkelijk door de sleutel door de brievenbus te gooien. Erg fijne ervaring gehad en zal de volgende zeker weer bij jullie huren!
nette auto en hulpvaardige medewerkers
Vriendelijk, deskundig, en een dag eerder de auto halen was geen probleem, zo kon ik toch op tijd zijn.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn