Schone auto’s goede behandeling door personeel ik zal zeker autohopper aan bevelen bij mijn kennissen en vrienden
Bestelbus was enorm ruim. Alles volgens afspraak! Aanrader.
Prettig bedrijf, zeer vriendelijke medewerkers
Snel een grote bakwagen geregeld. Prijs viel heel erg mee. De auto reed erg fijn en het was ook een vrij nieuwe auto.
Keurig nette bestelbus en goede klantvriendelijke service.
mijn man wilde het eerst niet doen ik heb gezegd huur er nu maar 1 je zult zien hoeveel voordeel je er bij hebt , toch maar gedaan hij vond het helemaal fantastisch we hebben hier door veel sneller kunnen verhuizen en wat een ruimte zit erin
Ik heb goede ervaringen met het huren bij Autohopper van Gent in Ede. De medewerkers, waaronder Janet, was heel meedenkend aan de telefoon. Daarnaast was het een goede huurauto, helemaal niets mis mee.
Nauwelijks administratieve rompslomp. Goed bereikbare vestiging in Goes. De auto was netjes overgedragen. De al aanwezige beschadigingen zijn vooraf duidelijk gecommuniceerd. Fijne wagen om mee te rijden, met name de aanwezigheid van cruise control is heel prettig. Zeker een aanrader!
Eigen auto kon ik.goed kwijt. Bus was prima voor kleine verhuizing.
Prima bus, stond op de juiste tijd klaar. Het personeel is erg vriendelijk, ze bieden je wat te drinken aan terwijl je wacht, en de borg wordt na de tijd direct teruggestort.
vandaag gevraagd en een dag later de auto kunnen halen
Allemaal keurig voor elkaar, website, email antwoord snel, nette ontvangst, uitleg, auto reed prima.
na reservering geen bevestiging gehad op de mail. Niet teruggebeld na zelf contact te hebben opgenomen. Uiteindelijk op de dag van huur alles netjes opgelost.
Altijd goede service
We huurden een auto om naar een bruiloft te gaan. Zeker in deze periode is dat natuurlijk veel prettiger dan het ov, al is dat onder normale omstandigheden al zo als het om een bruiloft gaat. Het reserveren ging erg makkelijk, de autohopper had de borg al naar beneden bijgesteld omdat ze veel studenten hebben die af en toe een auto huren, en eerlijk is eerlijk: niet 'even' bijna 400 euro af moeten tikken waarvan 350 euro terug gaat komen is toch best fijn. Ook een positief iets: we moesten de auto voor 8 uur 's ochtends terugbrengen, en mochten hem gewoon 's avonds bij thuiskomst op het terrein zetten en de sleutel in de daarvoor bedoelde brievenbus gooien. Nog een stukje flexibiliteit die voor ons als klant heel prettig was. De enige reden dat het geen 10 is: door het verlagen van de borg was het voor ons van tevoren wat onduidelijk wat we nou zouden moeten gaan betalen als we daar stonden. Dat had wat mij betreft wel wat duidelijker aangegeven mogen zijn. Ook moet nu, twee dagen later, de borg nog terug betaald worden - we hebben wel de eindrekening dat alles in orde is al ontvangen, maar het geld nog niet. Het was fijn geweest als dat toch ook gelijk geregeld was geweest met het opmaken van de eindrekening. Ik ga ervan uit dat de borg gewoon nog terug komt, en verder werd ik dus erg blij van de ervaring bij Autohopper.
Vlotte service en een super bakwagen
Duidelijk vriendelijk en keurige auto
No nonsense. Nieuwe bus. Alles duidelijk en snel.
Gisteren hebben we een busje gehuurd we wilde eigenlijk een kleiner model maar die was niet meer beschikbaar we werden gelijk gebeld en er is een super oplossing gekomen, dus dat is fantastisch, ik kan het iedereen aanbevelen! Bus reed fantastisch lekker en was van alle gemakken voorzien! Bedankt voor de goede service en tot de volgende keer
Het lukte op korte termijn een auto te reserveren. Duidelijke informatie ontvangen. Contact ter plekke vriendelijk en vlot. Ik ga voor een volgende keer kijken of het lukt om op tijd te zijn voor een auto met meer kleur, daar hou ik van en die hebben ze ook!
Goed geïnformeerd
Had op korte termijn vervoer met laadruimte nodig na wegvallen eigen wagen, binnen een uur besproken en opgehaald voor een prima prijs. Goed en vriendelijk geholpen zonder gedoe of verrassingen.
Gebeld afspraak ingepland, auto stond klaar op het juiste tijdstip. Keurig netjes geholpen door de medewerker. Hier kunnen nog heel wat bedrijven wat van leren. Perfecte communicatie tussen klant en bedrijf. Mijn complimenten.
Ik wilde een Mini Cooper cabrio huren voor de diploma uitreiking van onze dochter. Helaas hadden ze deze niet meer in het assortiment. Maar Alwin was niet voor één gat te vangen en heeft er voor gezorgd dat er toch een Mini Cooper Cabrio voor ons beschikbaar was. Waarvoor onze grote dank!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn