Heel fijn dat de bus in het weekend pas op zondagavond terug hoeft te zijn, met afrekenen en sleutels terug op maandag. Makkelijk boeken via internet!
Bus gehuurd voor verhuizing. Mooie nieuwe en schone bus. Zeker aan te raden verhuurlocatie.
Wij hadden per direct een auto nodig. Willem pakte dat gelijk goed op. Fijn om mee te maken dat bedrijven gelijk meedenken. Toppertje.
Heldere communicatie, snel geregeld
Autohopper is een betrouwbaar en fijn bedrijf om zaken mee te doen en al verschillende bestelbussen gehuurd en zeer goede ervaringen.
Eigenlijk een 10 waard maar je moet ruimte voor verbetering houden Een bus gereserveerd maar kon niet geleverd worden. Ik kreeg de optie voor een Bakwagen met laadklep voor hetzelfde bedrag. Super service!!
Busje was op tijd beschikbaar. Vriendelijke ontvangst en adequate uitleg. Het gehuurde busje was dan ook van top kwaliteit. Zou deze verhuurder echt aanbevelen.
Afstemming van huurdatum ging vlot, duidelijke voorwaarden en vriendelijke medewerker. Kortom goede, fijne service.
Top service daar in Zwolle snel duidelijk en een zeer goede ontvangst !!!!
Het via de website gekozen voertuig was helaas niet beschikbaar, prima opgelost door een persoonlijk telefoontje vanuit het filiaal. Uiteindelijk een goede vervanging gehad in de vorm van een splinternieuwe bus. Klantvriendelijk personeel bij het ophalen.
Een verhuisbus gehuurd voor één dag. De bus zag er goed en netjes uit. Vriendelijke mensen bij het verhuurbedrijf en goede service.
Reserveren van de bus was snel geregeld en hij stond al klaar toen ik hem kwam ophalen. De bus was als nieuw en helemaal schoongemaakt. Voor mij zeker een aanrader als ik weer een auto moet huren. Personeel was heel vriendelijk bij ophalen en terugbrengen.
Ik zocht een verhuisbus om spullen te vervoeren vanuit het buitenland. Vanaf het eerste contact voor een offerte tot inlevering van de bus heb ik de service van Nooteboom Vlaardingen als uiterst professioneel ervaren en ga hen zeker aanbevelen!
Er eas iets fout gegaan met de reservering. En ze hebben het uit gezocht en s avonds de auto persoonlijk naar mijn thuis adres gebracht. Wat een service.
Goede hulp van Jesse gehad bij het reserveren. Bus stond op tijd klaar en geen mankementen aan de bestelbus ondervonden. Top service.
Bestelauto opgehaald in no time. Duidelijke instructies. Instappen en wegwezen.
Ik had snel een grote bus nodig voor een verhuizing. Heel eenvoudig via de website gereserveerd en na het inleveren direct de borg terug ontvangen. Super service!
Prima, duidelijke communicatie goede auto
Een hele fijne autoverhuurservice! Zeer vriendelijke communicatie en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Alles verliep soepel en naar volle tevredenheid. Zeker een aanrader!
Vriendelijk ontvangst en snel geregeld. Een echte aanrader.
Helemaal top
Ik werd vlot geholpen en kreeg duidelijke uitleg. De locatie is wel erg krap, waardoor je je eigen auto aan de overkant van de straat moet parkeren.
Voertuig stond netjes klaar, schoon, alles werkt
All the proces was very simple, the car was almost new.
Leuke, vriendelijke mensen, snelle en goede service en hele goede bussen. Geen eindeloze administratieve rompslomp, maar je bent zo onderweg. Ik raad autohopper aan iedereen aan!
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn