De service was voortreffelijk
enige nadeel is dat ik mijn borg niet terug gestort krijg en dat dit volgens de medewerker wel een week kan duren of langer , dit vind ik heel slecht en kan een rede zijn om niet meer hier te huren
Halverwege de ochtend plotseling een huurauto nodig met automaat en zo,n 2 uur later reed ik er al in.
Vrij nieuwe auto (Fiat 500) voor de dagverhuur, ook zuinig in verbruik altijd fijn natuurlijk in deze dure tijd! Vriendelijke mensen die goed konden luisteren wat eigenlijk onze wensen waren betreft type auto. Wel een wat lastige locatie, maar dit werd opgelost om ons even af te halen, en dat bedoelen wij met servicegericht, want dat doet niet elk bedrijf!
De auto stond klaar, alle eerdere schade werd doorgenomen, we konden snel van start en na afloop was alles zo afgehandeld. Prima geregeld. Aanrader.
Heb de auto bijna 2 maanden gehad, telkens de huur verlengd en alles werd goed geregeld via het verhuurbedrijf. Prima tijd gehad met zo goed Al's nieuwe auto. Zeker een aanrader.
Ophalen, Rijden, en s’avonds weer neer zetten ideaal.
Goede ervaring, schone auto.
Ik had een bakwagen met laadklep gehuurd. Alles goed gegaan en ik kon gewoon op zondag weer terugbrengen.
Reservering was niet helemaal goed doorgekomen, ze hebben hard gewerkt om alsnog voor vandaag een auto klaar te hebben staan. Omdat het allemaal wat langer duurde heb ik een veel grotere auto gekregen + 100 extra kilometers. Super service!
zelfs na schade door een ander werd ik uitstekend geholpen!
Altijd correcte en vlotte afhandeling. Prima auto voor een scherpe prijs.
Bestelbus gehuurd voor een halve dag, snel geholpen, goede service en een bijna nieuwe bus voor een vriendelijke prijs. Aanrader!
Reserveren gaat heel eenvoudig; de website is heel duidelijk. Heldere, vriendelijke uitleg door Garage Gert Mulder. Een nette bus, heel schoon, voorzien van alle gemakken. Een aanrader!
Aan de telefoon goed geholpen. Meteen een reservering gemaakt en per mail bevestigd. Ik kon de bus de dag ervoor ophalen wat zeer fijn was. Het ophalen en afleveren ging prima. Betalen gaat via de pin, maar ik heb het geld na de afrekening direct terug gestort gekregen.
Goede auto en vriendelijke bejegening
De beste man van het filiaal in Arnhem heeft mij ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Ten eerste was hij erg klantvriendelijk en zorgde hij voor een zorgeloze overdracht van busje en sleutel, zowel bij aanvang als bij afgifte. Daarnaast werd mij de optie om kosteloos te upgraden aangeboden, wat ik zeer vriendelijk vond maar waar ik voor heb bedankt. Tot slot vroeg hij nog "Lust je appels?", waar ik in eerste instantie door verward was, maar waarop ik vervolgens appels kreeg aangeboden omdat deze over waren! Deze heb ik gretig aangenomen :) Al met al een supergoede ervaring! Volgende keer dat ik ga verhuizen zal ik zeker weer bij Autohopper huren!
Prettig contact met de medewerker. Nette auto. Één verbeterpuntje: handleiding voor gebruik van de laadklep klaarleggen (ik had een bakwagen gehuurd).
Prima auto en service
NIET HUREN BIJ DEZE VESTIGING!!! Gemaakte afspraken worden niet nagekomen, zo heb ik 2 weken lang elke dag achter hun aan gezeten voor mijn borg. Het filiaal wuifde het elke keer weg, hing op als ik hen belde en zeiden elke keer dat het de volgende dag erop zou staan. WEET WAAR JE AAN BEGINT!!!
Beste Mahmood, Bedankt voor je review. Excuses dat het zo lang heeft geduurd voor dat je de borg hebt terug gekregen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! We hebben vandaag telefonisch contact met je gehad en de borg heb je inmiddels terug gekregen. Houd je brievenbus goed in de gaten, er is een klein cadeautje naar je onderweg :)! Hartelijke groet, Team Autohopper
Goede auto voor een nette huurprijs
Prima auto prima prijs/kwaliteit prima service
Het huren van de Fiat 500 was een fijne ervaring voor ons. Het contact verliep soepel. Bij aankomst stond de auto voor ons klaar en werd uitgelegd hoe de auto werkte. Het was een fijne auto waar we ook veel complimenten over kregen. Al met al dus een fijne ervaring.
Prima service, auto's en extra opties
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn