duidelijke afspraken en vriendelijk ontvangst
Ik ging voor het eerst in een busje rijden. De vriendelijke medewerker heeft alles netjes uitgelegd wat net even anders was. Ook werd direct al medegedeeld en getoond dat de schade die het busje al had, al bekend en genoteerd was. De bus was goed onderhouden en reed erg zuinig. Zeker voor herhaling vatbaar.
Alles tip top in orde auto staat klaar bij terug brengen keurig geholpen Hier zouden meer bedrijven een voorbeeld aan moeten nemen... helaas is het in welke branche je kijkt tegenwoordig treurig gesteld met de dienstverlening.. maar echter bij dit bedrijf nogmaals klasse ga zo door
Zijn niet meer woorden nodig
Makkelijk te huren via de website. Ophalen ging snel en soepel. Hetzelfde geldt voor het terugbrengen
Positief, dit ga ik zeker nog een keer doen
Vriendelijk personeel Goede schone auto, prima service.
Zeer goed uitgelegd hoe alles werkte. Zeer vriendelijk geholpen. Toppie.
Technisch heel goede auto, goede staat van onderhoud, heel prettig rijdend. Afhalen en retourneren was een prettig contact zonder verrassingen. Fijn contact, goede service!
Altijd als ik een auto huur dan vraag ik me af waarom er altijd zo'n papierwinkel aan vast moet zitten. Dit ging soepel. Rijbewijs laten zien tekenen en gaan.
Ben vriendelijk en goed geholpen. Vrij nieuwe auto, 11.000 km. Het verbruik is (met de 100 km. snelheidslimiet) ongeveer 1:20. De auto was rondom voorzien van reclame van Autohopper, maar ik had daar geen probleem mee. Als je er in rijd zie je daar niets van.
Klantvriendelijk. Mooie nette bus
Vertrouwen in de klant dus niet eindeloos rond de auto lopen moet terug brengen. Binnen een uur de borg terug gestort.
Prima, niets op aan te merken. Goede zuinige auto.
Alles volgens afspraak geregeld Geen bijzonderheden Vriendelijke behandeling
Ik heb de 6persoonsbus gehuurd. Super prettige, zuinige, comfortabele bus. Heb met deze bus ruim 400km gereden in 2 dagen. Met 5 mensen in de bus en voldoende bagaeruimte voor spullen en de rolstoel. We hebben extreem genoten van de trip mede door het comfort van de bus. Ik raad iedereen autohopper aan!
Prima ontvangst, mooie en schone bus gehuurd.
tja, precies zoals het hoort te zijn, prima auto, netjes afgeleverd en weer ingenomen, fiets mocht binnen staan
Ik heb een zeer goede ervaring. Makkelijk te boeken super snel bevestiging gekregen en heel nette en schone auto meegekregen. Ophalen en inleveren ging zeer snel en soepel.
Mooie comfortabele auto, reed goed maar had eigenlijk niet anders verwacht.
De auto was zo goed als nieuw dus enorme rijplezier!!
Fijn rijdende auto,geen mankementen
Het huren van de verhuiswagen was makkelijk via internet te regelen. Dit was met een E-mail bevestigd. Alles liep vlot bij het afhalen. Verhuiswagen was goed om in te rijden. Eerst voorzichtig wennen en het was makkelijk genoeg om te rijden. Super handig achterklep, makkelijk om te bedienen. Ook het verhuispakket was handig om samen te huren voor een beetje extra. Kon het ook makkelijk weer inleveren en er was een bevestiging gestuurd dat alles in order was. Vlotjes ook de borg terug ontvangen. Ik beveel het aan om van deze garage te huren.
De service was voortreffelijk
enige nadeel is dat ik mijn borg niet terug gestort krijg en dat dit volgens de medewerker wel een week kan duren of langer , dit vind ik heel slecht en kan een rede zijn om niet meer hier te huren
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn