Ik heb super fijn kunnen rijden in een auto die volledig in orde was. Alles deed wat het moest doen, misschien een klein nadeel dat de auto wel heel traag optrok in de vijfde versnelling, dat vergt soms wat extra geduld bij het invoegen. De service was erg goed, de zaak denkt mee en is erg behulpzaam. Al hun afspraken komen ze na en je staat voor geen gekke verassingen.
een telefoontje naar autoshopper en wordt direct in orde gemaakt, super service
We zullen het zeker weer doen.
We hebben een bus gehuurd voor 1 dag. Zeer fijn geholpen. Bus stond keurig klaar op afgesproken tijdstip. Naderhand afgetankt en ingeleverd. Fijn hoe makkelijk het werkt.
Vriendelijke verhuurder in Beilen. Duidelijke voorwaarden. Nette prijs en bovenal behulpzaam. Kon de auto niet halen. Geen probleem kwamen me ophalen naar de garage voor het invullen van de overeenkomst en overschrijving van de borg. Top service. Complimenten Autohopper Beilen!
Hele goede service gekregen en een prima auto. Alles was goed geregeld. Zeker een aanrader.
In de ochtend aan gekomen en super vriendelijk geholpen, daar word je blij van! Auto is ook een dikke prima!
Ik belde sochtends en een half uur later kon ik een vrachtwagen ophalen om mijn nieuwe wellness bank op te halen. Erg blij mee!
Vriendelijke mensen. Uitgebreide uitleg. Snelle service.
Ik had last minute een auto nodig voor een spontane reis naar Parijs en Autohopper Nijmegen had wellicht geen auto, maar door een kleine ruil te maken met een andere huurder konden we beide een auto huren voor een prikkie van een prijs maar super service! Ik was bij terugbrengen vergeten te tanken en dit werd vervolgens netjes voor mij gedaan door hun medewerker!
Vlotte afhandeling .Vriendelijke mensen . Nette fijne auto. Kortom prima!
alleen jammer dat ik mijn borg niet meteen terugkrijg
De bus stond al rij klaar alles snel en duidelijk doorgenomen.
Prima service, vriendelijk geholpen
Nette bus . Vlot geregeld gaan we vaker gebruik van maken
Autohopper Beilen heeft ons heel duidelijk en vriendelijk geholpen. Afhandeling achteraf was ook snel en zonder problemen. Auto 's avonds terug gebracht en de volgende ochtend was de (terug)betaling ook snel en zonder problemen geregeld.
Van reservering, bus afhalen tot en met het terugbrengen helemaal top. De bus zelf was nieuw dus alles deed het prima. Zal zeker nog een keer bij dit bedrijf een voertuig huren. Dit alles bij Autohopper in Son en Breugel
de bus ophalen was prettig. Alles is goed uitgelegd samen nog een ronde langs de bus gedaan om te checken welke (zo nodige) schade er zat. Verhuizing gedaan met de bus en de volgende dag weer netjes terug gebracht! Volgende keer weer bij Autohopper! Ga zo door
Goed geholpen snel op weg en geen gedoe na inlevering auto. Aftanken bleek even een dingetje, waar zit de vulklep? Natuurlijk precies aan de andere kant dan je gewend bent. En: wat is een Octavia zuinig, retour schiphol met 100 km op de cruisecontrol: 1 op 21,5 !!
om 8 uur de bakwagen opgehaald. Hele inboedel paste er in! Super service vanuit de verhuurder!
Ivm onze geannuleerde vlucht naar Italië moesten we in 2 dagen tijd een huurauto vinden om toch nog op vakantie te kunnen. Autohopper Drachten had er gelijk 1. Tegen een super tarief Zelfs toen ik tijdens onze vakantie mailde om te vragen of het mogelijk was de auto nog 3 dagen extra te huren was dit totaal geen probleem. Super service!!
Ik kwam onaangemeld en het was binnen een mum geregeld.
Zonder problemen een mooie bestelbus kunnen huren om de hoek! Je moet wel extra betalen als je meer dan 100km per dag rijdt.
Ik werd erg vriendelijk ontvangengen en kreeg ook nog een gratis Tomtom mee! De prijs is ook erg redelijk! Zeker voor herhaling vatbaar! Ik ga voorlopig nog geen auto kopen.
Via de website duidelijk reserveren. Ophalen super snel, bestelbus netjes en voor iedereen te besturen. Kortom een aanraden voor het huren van een bestelbus. Super service.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn