Goede service en vriendelijke medewerkers.
Mooie bus meegekregen, zelfs wat groter dan besteld. Bevestiging na aanvraag of de bus aanwezig was duurde wat langer dan verwacht,
Alles goed geregeld
makkelijk te regelen en handig voertuig
Prima te woord gestaan aan de telefoon, per mail en ook aan de balie. Goede service en de auto reed geweldig. Als ik nog eens een auto ga huren, ga ik naar Autohopper in de Bilt.
Zeer prettig
Goede afspraken en uitleg.
Goede service en verhuisbus uitstekend en fijn.
Goeie uitleg van een hulpvaardige medewerker. Ook toen ik de auto terugbracht met schade door mijn eigen schuld, en dus indirect ook autohopper met een verliespost opzadelde, bleef hij hulpvaardig en inlevend. Een groot compliment. Super.
correcte/goede duidelijke informatie voor het verhuren van de bus. een aanrader voor de rest van Nederland. M.v.g. Coen bruin.
Snel en top geregeld!
Twee keer nu een bestelbus gehuurd. Iedere keer jonge auto's met weinig km's. Keurige uitleg en snelle afhandeling van eindafrekening na terugbrengen. Ze lijken iets duurder, maar alle opties zijn vaak veel goedkoper dan bijvoorbeeld Boels. Dus betere auto's voor hetzelfde geld.
Omdat ik nog maar net mijn rijbewijs had behaald, was het bijna niet mogelijk om een auto te huren, autohopper is de enige die geen eisen stelde aan rij-ervaring. Heel fijn! Het was een comfortabele auto, met fijne service van het personeel.
Ik had voor een weekend een auto nodig en huurde die bij Autohopper in Ede. De service bij het ophalen en afleveren was zeer goed en de auto was een prima keuze wat betreft cost en maat. Ik kom graag weer.
Aanvraag via internet gedaan, volgende dag al bericht dat de desbetreffende auto niet beschikbaar was ivb drukte. Daarop hebben ze me een grotere auto gegeven tegen gereduceerd tarief. Alles snel en makkelijk zeker een aanrader!
Ik vind het echt mooi ervaring. Ik hoop dat u de loyaliteitspunten gebruiken tegen over de bedrag, meer betaling betekent dat er meer te krijgen is en in de volgenden keer de klant komt naar uw bedrijf omdat hij de punten in upgrad of meer vrij km of andere maneer te gebruiken! Succes,
Alle handelingen liepen vlot. Reserveren op de site Telefonische bevestiging Afhalen Ontvangen eind factuur
Auto was schoon en reed erg goed, over de prijs valt ook niets te zeggen. Al met al hebben we een goede vakantie gehad met de huurauto.
Een zeer nette Renault Master met nog geen 35.000 km op de teller gehuurd in Goes. Gewoon een erg net voertuig, alles netjes in orde. De prijs was ook dik in orde.
Heel blij met Autohopper Kampen. Ik had last minute een auto nodig en werd hierbij heel fijn geholpen. Perfecte prijs/kwaliteit verhouding!
Geweldige service, hele vriendelijke en behulpzame mensen! Prima huurauto! Alles als afgesproken. Kan dit bedrijf iedereen aanbevelen!!
Duidelijke taal en uitleg. Niets om of aan te merken.
De wagen stond klaar op het afgesproken tijdstip en was zeer schoon. Ophalen en terugbrengen gaat heel gemakkelijk. Wagen voorzien van navigatie en alle benodigdheden voor een verhuizing. Ontzettend vriendelijk personeel.
zeer vriendelijk goed geholpen
Snel geregeld via Willeke, service is top! Volgende keer zeker weer hier naartoe om iets te huren.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn