Fijne service, simpel en snel te regelen en prima staat van bus

Van te voren werd contact opgenomen om details te bespreken. Het ophalen en terugbrengen verliep soepel en duidelijk. Verhuiswagen zag er netjes en goed uit.

• Vestiging: Geldrop
  • Communicatie

Super makkelijk geregeld en alles stond klaar

Super makkelijke geregeld, geen gedoe en alles stond klaar. top service!

• Vestiging: Zevenbergen
  • Communicatie

Goed, snel en duidelijk geholpen

Voor de 1e keer een auto gehuurd. Daar huurauto scherp geprijsd was ben ik bij sutohopper Hillegom terecht gekomen. Daar snel en duidelijk geholpen. Kreeg goede en zeer schone auto voor een vakantie week mee. Bij terugbrengen ook weer goed en snel geholpen. Aardige en zeer vriendelijk personeel. Een aanrader. Indien ik weer een huurauto nodig heb dan ik dat zeker bij autohopper doen.

• Vestiging: Hillegom
  • Communicatie

Van eerste telefonische contact t/m weer inleveren van voertuig goede communicatie, gewoon goed geregeld. Fijn bedrijf.

• Vestiging: Baarn
  • Communicatie

Mooie nieuwe wagen gehuurd met een vriendelijke service.

Vriendelijk geholpen, alles duidelijk uitgelegd. Meegedacht met mogelijkheden. Netjes teruggebeld na het inleveren van de wagen.

• Vestiging: Eindhoven

Voor herhaling vatbaar

• Vestiging: Nuenen
  • Communicatie

Goede ontvangst en instructie bij uitgifte, inleveren auto is simpel via sleutelkluis

• Vestiging: Drachten

Gewoon perfect

Gewoon perfect

• Vestiging: Wageningen

Super snel en makkelijk!

Alle bussen in Utrecht waren verhuurd, maar deze autohopper had er nog 1 beschikbaar. Zeer vriendelijk en snel geholpen. Ben normaal klant van Bo-rent en Adrem, maar weet wel waar ik volgende keer weer naar toe ga!

• Vestiging: De Bilt
  • Deskundigheid N.v.t.

Perfect!

Bus gehuurd, kon hem al eerder ophalen en op mijn gewenste tijd terugbrengen. Was een gloednieuwe bus, zeer erg tevreden!!

• Vestiging: Breda
  • Communicatie

Prima auto en uitstekende service

Voor een ruime week een auto gehuurd bij garage Autoweerd, Volkswagen Up meegekregen. uitstekende service en een prettige auto. Ik zat 43 km over het aantal vrije kilometers, maar die zijn niet berekend, dus heel netjes. Zeker warm aanbevolen.

• Vestiging: Utrecht

Gewoon top

Zonder veel gepraat en gedoe een auto gehuurd en ook snel de borg terug ontvangen. Gewoon top

• Vestiging: Dordrecht

Prima verhuur bedrijf

Alles verliep vlot en soepel. Vriendelijke en hulpzame medewerker

• Vestiging: Apeldoorn
  • Ervaring met: Aanhangwagen
  • Communicatie

Ik zou het zo weer doen in een woord fantastisch

• Vestiging: Beesd

Goed geregeld

Fijne auto.

• Vestiging: Wageningen
  • Communicatie

goede service zelfs op het laatste moment voor het weekend

heel erg fijn geholpen zowel met het ophalen als met het terug brengen en lekkere cappuccino tijdens het wachten

• Vestiging: Apeldoorn noord

Prima!

Alles prima en snel geregeld!

• Vestiging: Alblasserdam
  • Communicatie

Helaas miscommunicatie bij afhalen.

We hadden de early pickup geboekt, maar op afhaaldatum stond op de volgende dag om 8.00, terwijl de shop pas om 9.00 open was. De medewerker had handgeschreven erbij staan dat de bus de vorige dag opgepikt zou worden, maar deze informatie hadden wij niet. Hierdoor een aantal uren gemist. Wat we ons onderweg wel afvroegen hoeveel gewicht je met een B rijbewijs mag laden, naar ons idee niet meer dan 700 kg. Gelukkig had een van ons twee een vrachtwagenrijbewijs, maar dan ga je waarschijnlijk nog over het maximale gewicht heen van de auto. Deze informatie is niet duidelijk en wordt verwacht dat de bestuurder dit moet weten, wat mijnsinziens klopt maar iets waar de doorsnee bestuurder niet bij stil staat.

• Vestiging: Emmen
  • Communicatie

Klantvriendelijk, corona-proof en top service

Upgrade auto na overleg, de corona-maatregelen werden strikt nageleefd in de vestiging Oosterhout. Klantvriendelijk en hele goede service. Vragen werden keurig beantwoord en auto stond klaar op afgesproken tijdstip. De auto was uitermate comfortabel voor ons weekend Texel en ook het inleveren verliep vlot. We gaan zeker meer gebruik maken van een huurauto van deze vestiging.

• Vestiging: Oosterhout
  • Communicatie

Goede service en nette bus.

Prima bus en service

• Vestiging: Vlissingen

Vriendelijk en behulpzaam

Super vriendelijk ontvangen, erg behulpzaam. Samen de auto gecheckt en goede instructies gehad. Zeker aan te raden.

• Vestiging: Gorinchem
  • Communicatie

Makkelijk reserveren, fijne communicatie en eenvoudig proces.

Van begin tot eind prima verlopen. Eenvoudig te reserveren, fijne communicatie en bevestiging per mail. Bus opgehaald en ‘s avonds weer teruggebracht.

• Vestiging: Voorhout

Was prima

Bus opgehaald, snel geregeld, Adblue moest bijgevuld worden en dit werd meteen gedaan. Bus op zondag terug gebracht en paar uur later stond de borg alweer op mijn rekening. Super geregeld

• Vestiging: Hilversum
  • Communicatie

Het klopte allemaal als een bus

En dat meen ik want alles was gewoon van begon tot eind goed en snel geregeld , de bus vond ik ook niet duur, en de borg was zelfs de volgende ochtend op zondag al weer terug betaald. Ik zou zo weer bij hun een bus huren

• Vestiging: Gorinchem

alles geweldig geregeld

mijn ervaring op een rij via website formulier invullen .10 minuten later een telefoontje van autohopper alle gegevens en wensen besproken en op de dag van de afspraak staat alles klaar wat een service ga zo door bij onze volgende verhuizing over 3 maanden zeker weer autohopper

• Vestiging: Weert

Boogschutterstraat 1-43