ok
Goede service en uitleg. De bus voldeed prima. Er was een klein mankement met een deur sensor welke constant aan gaf dat de een deur niet goed dicht zat. Bij mijn melding hier van werd er direct melding van gemaakt en dit opgelost
voor herhaling vatbaar
Ik had online een aanvraag gedaan voor een 11m3 busje en werd nog geen 2 minuten later gebeld dat dit kon. Huren ging verder zoals het hoort; samen de voorschade doorgelopen en het verhuispakket ontvangen (ook erg compleet trouwens). Mooi busje dat perfect was voor onze verhuizing.
Zeer klantvriendelijk, zo goed als nieuwe auto, borgsom zeer snel teruggeboekt.
Aangezien ik met de boot op vakantie ben wilde ik een dag een auto huren om familie te bezoeken. Vincent bracht de auto naar de haven en bij inleveren visa versa! Alles verliep volgens afspraak en kosten waren te overzien. Bedankt Vincent en succes met je firma in Kampen!
Toen we de bus hadden gereserveerd via de website, werd ik even later terug gebeld met dat de gene die we hadden gereserveerd elkaar niet meer beschikbaar was. We kregen een upgrade naar een andere bus voor de zelfde prijs (super fijn) Toen we daar aankwamen om de bus op te halen zijn we fijn geholpen, en toen we dus bus terug brachten ook weer fijn geholpen. Ik zou zeker vaker een bus huren bij Autohopper!
Mooie nieuwe auto, vlotte service bij halen en brengen Geen bijzonderheden, kom zeker een keer terug
Voor het eerst een auto gehuurd, meteen een vrij groot busje. Ging prima, konden deze mooi al om 8 uur ‘s ochtends ophalen. Nette bus, rijdt fijn. Ook terugbrengen ging prima met de sleutelkluis die voor de deur staat. Snel de definitieve rekening ontvangen. Voor herhaling vatbaar!
Huren was erg simpel, auto was naar behoren.
Auto was heel schoon reed erg lekker met cruise controle heerlijk rijden
Wij hebben een Toyota Aygo gehuurd via autohopper in Beesd. We kwamen hier terecht omdat het in de buurt is en de prijs aanzienlijk lager lag dan bij andere huurbedrijven. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam en het voelde erg huiselijk aan. Al met al dus een goede ervaring en ik zou het bedrijf zeker aanraden aan anderen.
parkeren is wel lastig in Breda Zuid
Fantastische auto voor een goedkope prijs. Hele goede service, meedenkend personeel.
Geweldige klantvriendelijkheid
Goede en flexibele service. Prettige behandeling door de medewerkers en een prima bestelbus meegekregen.
Ik ben vriendelijk en goed geholpen met het huren van een aanhangwagen. Er wordt met je meegedacht en de prijs is zeer billijk voor een dag huren.
Ik wou keer weekendje naar me vrienden en daar voor had ik huur auto nodig. Het was fijn dat ik een auto kon huren bij autohopper.
In een woord Fantastisch
Geen opmerkingen! Aardige mensen en de bus deed het goed.
Voor 3 dagen auto gehuurd . KIA picanto lekker auto alles er op en aan .
De uitleen en overdracht verliep prima. Bij het aftanken bleek dat de bus niet was afgeleverd met een volle tank. Aan de hand van de kilometerregistratie heb ik in goed overleg betaald voor mijn gebruik.
goede service, correcte communicatie
Vriendelijk personeel Snel geholpen Volgens planning Echter oude bus die niet meer reprensatief was met veel schadeposten, in mijn geval was dit minder erg omdat het slechts voor kleine verhuizing was. Voor andere doeleinden zou ik deze bus niet verhuren
Vriendelijke benadering, duidelijke uitleg. Ideaal voor gebruikers die af en toe niet met het ov willen reizen.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn