Prima geregeld

Toen ik plotseling door het uitvallen van mijn eigen auto nodig had, is door de garage prima deze huurauto geregeld. Zag er prima uit. Enige aandachtspunt is dat er misschien iets van uitleg zou zijn over bepaalde functies. Nu was bijvoorbeeld uitzoeken hoe de tankdop werkte

• Vestiging: Gulpen-Wittem

Top service

Mooi nieuwe auto gehuurd voor een laag bedrag

• Vestiging: Goes
  • Communicatie

Super auto voor een super prijs!

Hele fijne auto gekregen van AutoHopper Hoofddorp. We hadden een een kleinere auto gehuurd, maar kregen een I20! Alles werd goed geregeld toen we de auto kwamen halen.

• Vestiging: Hoofddorp
  • Communicatie

Goede bus, goede service!

Goede bus, netjes, schoon. Goede en vriendelijke service aan de balie bij het reserveren, halen en terugbrengen.

• Vestiging: Baarn
  • Communicatie

Prettig en correcte manier van klant bediening

Alles prima

• Vestiging: Kampen

Kan niet beter

Top, fijn om op deze manier op vakantie te kunnen gaan. Super fijne auto, nog zo ongeveer nieuw. Was een genot om erin te rijden!

• Vestiging: Barneveld

Top service

Super vriendelijke medewerker, nette en schone bus.

• Vestiging: Zutphen
  • Communicatie

Fijne nieuwe auto en makkelijk geregeld

Superfijne auto, nog heel nieuw, dus rijdt heel fijn. En voor 25 euro is het ook een mooie prijs. Service prima en sleutel kan ook buiten sluitingstijd makkelijk teruggebracht worden.

• Vestiging: Ede

Prima, snelle flexibele service

Lokatie Sassenheim

• Vestiging: Leeuwarden

Eenvoudig, snel, vriendelijk

De reservering en het gehele huurproces verliep erg gemakkelijk. Ik kreeg een goed onderhouden en prettig rijdende bus waarmee ik in één keer al mijn spullen kon verhuizen. Zelfs op de nauwe grachten van Amsterdam was het geen probleem en hoefde ik niet twee keer te rijden. Vanaf nu huur ik alleen nog maar een 20m3 bus! En ik kom zeker nog een keer terug bij Autohopper.

• Vestiging: Amstelveen

UITSTEKEND!!!! met hoofdletters

Uitstekende service en zeer heldere voorwaarden

• Vestiging: Spijkenisse
  • Communicatie

Goed en snel geholpen, prima bus!

• Vestiging: Beilen

Tevreden

Personenauto voor een week gehuurd. Prima auto, goede service. Aangezien we zelf geen auto hebben, werden we zelfs door de eigenaar Kees met de auto thuis afgezet.

• Vestiging: Apeldoorn west

Snel en vakkundig

Heldere communicatie goede service.

• Vestiging: Eindhoven
  • Communicatie

makkelijk, soepel en kwalitatief uitstekend.

erg fijn dat ik de bus kon huren zonder dat er een vereiste was van 5 jaar rijervaring (ben 18). Toen de gevraagde bus 6m3 niet meer beschikbaar was kreeg ik een gratis upgrade naar 11m3. Simpel gezegd geweldige klantenservice en uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

• Vestiging: Zwolle
  • Communicatie

Een negen, want ik geef geen tienen ;-)

Voor het eerst een bakwagen met laadklep mee. Ging uitstekend. Rijd gemakkelijk en eenvoudig te bedienen.

• Vestiging: Harmelen

• Vestiging: Den Helder
  • Communicatie

Netjes alles voor elkaar, voor een nette prijs

Snel alles geregeld, door middel van 1 telefoontje. Door het ontbreken van het juiste model, kregen wij een groter model, aangeboden voor dezelfde prijs. Denken en luisteren mee met de klant.

• Vestiging: Puttershoek

zijn goed

Goed behandeld

• Vestiging: Hellevoetsluis
  • Communicatie

Fine service and gr8 car.

Thank you Vincent! It was perfect experience! I will use it again!

• Vestiging: Kampen
  • Communicatie

Vriendelijk, snel en goed(koop) een auto huren.

Snel via het internet een auto gehuurd voor verhuizing. Prijzen zijn laag en je wordt goed geholpen. Medewerkers denken mee.

• Vestiging: Middelharnis

Prima service, snel geregeld

Heel goed geholpen in Den Helder. Goede ruime bus.

• Vestiging: Den Helder
  • Communicatie

Perfecte service en prima auto. Keurig netjes.

Had met spoed een bestelbusje nodig. Bij plaatselijke dealer kon dit snel geregeld worden.

• Vestiging: Oosterwolde

Vriendelijke behulpzaam verhuursbedrijf

Wagens waren tip top in orde. Ik werd vriendelijk geholpen en alles was in orde!

• Vestiging: Werkendam

Dubbel gevoel

Zaterdag 18 juli 2020 een grote bus gehuurd. De bus hoeven we geen woorden vuil aan te maken. Hij stond voor ons klaar. Opgeruimd. Ik rij van de verhuurder naar onze woning, dat is een kilometer of 3. Ik kijk naar de meterstand, die staat op 93351. Ik kijk nog even op de huurovereenkomst. Bijzonder, daar staat een kilometerstand van 92770. Dat is toch al een verschil van 581 kilometer. Ik had daar zelf bij halen auto ook naar moeten kijken. Maar van een professioneel verhuurbedrijf verwacht ik dat het goed geregeld is. Maar foto gemaakt, contact opgenomen met verhuurder. Heeft verder geen problemen gegeven. Dezelfde zaterdag de bus aan begin van de avond weer ingeleverd/geparkeerd bij verhuurder. Op woensdag even langs gegaan bij verhuurder. De waarborgsom had ik nog niet terugontvangen. Even over kilometerstand gesproken en terloops de waarborgsom benoemd. Ik heb de bank al opdracht gegeven zegt verhuurder. De maandag hierna nog geen waarborgsom teruggekregen. We zijn al 9 dagen verder. Maar weer naar de verhuurder. Hij vertelt iets van 2 x overgemaakt maar teruggeboekt door de bank. Een wat onsamenhangend verhaal. Hij laat mij, mijn bankgegevens zien, die zijn juist. Hij maakt het geld over en het staat direct op mijn bankrekening. Wat er precies aan de hand is geweest, werd mij niet duidelijk. Als je als verhuurder het geld steeds weer krijgt teruggestort van de bank, dan neem je volgens mij toch even contact op met klant? Of speelde er iets anders? Al met al dus een ‘dubbel gevoel’ Bus prima, afhandeling slecht.

• Vestiging: Ede

Boogschutterstraat 1-43