via de website kun je heel eenvoudig een auto reserveren (wel op tijd zijn). Je wordt snel en efficiënt geholpen. De auto bevindt zich in perfecte staat. Zo wil je altijd een auto huren.
Goede service en snel geholpen. Alles was duidelijk en simpel.
Bij binnenkomst een kleine rij van mensen die auto's kwamen terugbrengen. Iedereen werd netjes vlot geholpen. Stond zo'n 8 min te wachten. Daarna was het mijn beurt, ik werd in 5 minuten aan de huurauto geholpen. Auto was prettig nog best luxe voor t bedrag o.a. achteruitrij camera, airco, navigatie e.d. (Kia Picanto). Terugbrengen ging ook erg vlot.
Prima prijs, nette auto en uitstekende service!
Heel vriendelijke en heel professionele mensen Geld van borg gelijk terug gestort
Een aanwinst voor Zevenbergen. Eenvoudig goed werkend concept. Daarnaast was er in eerste instantie geen auto beschikbaar ( B type) moest schoonouders vervoeren. Door extra inzet van Inee ( hopper Zevenbergen) toch een auto kunnen regelen. TOP.
Binnen een kwartier op weg met een huurauto
Goed geholpen duidelijke uitleg en wagen was prima
Reeds lang bij mij bekend dat de Fa. Heersmink in Harderwijk auto's en busjes verhuurde maar er zelf nog nooit gebruik van gemaakt. Door de corona perikelen, een veilige en duidelijke uitleg gehad van Wilhelm en vervolgens een gloednieuwe Toyata Proace meegekregen om huisraad te vervoeren, de bus was zeer praktisch in het gebruik. Een dag extra huren was na telefonisch overleg ook mogelijk. Service met een glimlach.
Op tijd aanwezig, fijne sfeer, bakwagen goed uitgelegd!
Vandaag een bus gehuurd voor een verhuizing. Was met deze Renault Traffic prima te doen. De bus stond op de afgesproken tijd klaar. Volgende keer weer. Een aanrader.
Prima ervaring, Zelf bijna 19 jaar, vanmorgen gebeld of ik vanmiddag een klein busje kon huren vandaag en dat kon en alles was snel geregeld. Alles duidelijk en bovendien is het erg goedkoop! Leuke middag gehad. Zeker om aan te bevelen!
Zeer vriendelijke dame die mij zowel telefonisch als persoonlijk te woord heeft gestaan! Super tevreden klant, word vervolgd.
Goed geholpen alles uitgelegd hoe de bus werkt netjes een Schoone en goed werkende bus gaat het zeker aanbevelen aan collega's en familie
Snel en makkelijk kunnen reserveren, kosten van huur inzichtelijk en wagen stond netjes klaar op afgesproken tijdstip.
Ik heb, als inwoner van de binnenstad, bewust geen auto. Het bespaart mij veel geld en kopzorgen. Maar op sommige momenten is een auto natuurlijk handig. Dan hoef ik maar even te bellen met dit verhuuradres en wordt de auto voor me klaar gezet, dichtbij mijn huis. Een fijne aanvulling op mijn transport van fiets en openbaar vervoer! En een goede manier om mijn milieuvriendelijke transportstijl te kunnen handhaven.
Heb een prima ervaring. Goede auto en alles netjes geregeld. Ik kom zeker terug.
Ik werd leuk geholpen, daarbij gebruik mogen maken van een goede auto. Ik raad de vestiging in Wageningen zeker aan!
Onmiddelijk auto rijden zonder zorgen.
Zeer klantvriendelijk... En snel geregeld.. Als ik weer een bus of auto moet huren ga ik zeker weer hier naartoe...
Op dinsdag een 11m3 bus gereserveerd voor een verhuizing op woensdag. Na een email bericht dat de bus niet meer beschikbaar was even gebeld en kreeg voor dezelfde prijs een vrijwel gloednieuwe 20m3 bus mee. Het ophalen was een fluitje van een cent, inderdaad alsof je in je auto voor de deur stapt. Na een korte uitleg over de laadklep op weg. Bij terugkomst hoefde ik alleen de sleutel af te geven en was alles dik in orde. Zelfs de 3 extra kilometers die ik had gereden werden me geschonken. Ik weet al waarin volgende keer terecht kan voor auto huur!!
Last minute een bestelbusje kunnen huren. Erg vriendelijke en meedenkende werknemers, fijne en flexibele service. Enige nadeel van het busje (Renault Trafic) was dat de ingebouwde navigatie wat verouderd was, waardoor navigeren uiteindelijk beter ging via de mobiele telefoon. Al met al zeker te spreken over de autoverhuur!
Fijne mensen en een hele fijne bus
We werden prima geholpen. Alle afspraken waren helder en werden goed nagekomen. We waren zeer tevreden en zouden hier zo weer een auto huren.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn