Ik had de bus nog een dag extra nodig. Netjes optijd gebeld met de vraag en dat was geen probleem. Bus ingeleverd samen rondje gelopen. En als was goed borg Netjes gelijk terug gekregen.
Nette bestelbus voor een goeie prijs.
Top alles begeleiding huur,alles heel duidelijk.
Last minute een huur auto nodig gehad omdat mijn auto kapot bij de garage stond. Ik kon snel terecht voor een auto! Was voor mijn doen een hele fancy auto (heel vervelend haha) had een richtlijn wanneer mijn auto klaar zou zijn maar had geen zekerheid. Was geen probleem om een dag of 2 extra te doen. Zo kan ik wel even doorgaan met positieve punten. Was een fijne ervaring!
Ik huurde een 20m2 auto voor een verhuizing. Opgehaald bij autobedrijf Pels in Woerden. Vriendelijk, duidelijk, simpel en snel. Daar hou ik van! De volgende dag mijn borg al weer terug, perfect! Dank Autohopper en dank bedrijf Pels in Woerden.
Het reserveren en meedenken over het vervroeg ophalen in het weekend was super! Gezien ik het maar een dag nodig had scheelde het in kosten, heel fijn! Het ophalen ging goed, snel geholpen, uitleg over de wagen, rondje meelopen met de reeds bestane schade en het uitleggen van de inleverprocedure was heel fijn. Een klein minpuntje is dat ik bij een bakwagen verwacht dat in het verhuispakket dan spanbanden (met vastzetring) zitten die in de bakwagen vastgezet kunnen worden, gezien een bakwagen daarvan voorzien is. Simpele sjorbanden zijn dan niet ideaal. Met die verbetering zou ik een hogere score hebben gegeven.
Super service en klantvriendelijk
Aanvraag en reservering snel geregeld. Prima uitleg werking auto, zelfs taalaanpassing navigatie . Klantvriendelijke afhandeling. Redelijke all in prijs.
Vriendelijk, behulpzaam, goede uitleg. uitstekende service.
Persoonlijke benadering. Vriendelijk personeel. Ik kreeg een supernette, moderne auto mee. Ook op zondag open. Flexibele inlevertijden. Borg direct teruggestort. Prima ervaring.
Mijn reservering was niet gelukt, mail waarschijnlijk in mijn spam gekomen. Patrick heeft het echter keurig opgelost waardoor ik de dag daarna een mooie bus kon huren.
Goede service, duidelijke uitleg. Snelle afhandeling van de financiën. Een goede ervaring!
Snel geregeld, zeer tevreden over het meedenken en zelfs op zondag kon ik de bus ophalen.
Lief personeel, en goed geregeld.
Laat gereserveerd. Door meedenken van de verhuurder toch gewoon mogelijk. Super geregeld. Mooie nieuwe bus meegekregen die perfect was voor de werkzaamheden die uitgevoerd moesten worden. Geen gedoe en perfecte service. Zeker voor herhaling vatbaar en te adviseren aan iedereen.
Verhuisvrachten (B rijbewijs) gehuurd. Wagen is netjes onderhouden en je hebt keuzes in extra materiaal huren indien nodig. Aardige eigenaar/exploitant. Locatie goed bereikbaar en er is flexibiliteit in ophalen/terugbrengen. Het duurde wat lang voor ik antwoord kreeg op vragen via de mail.
Een heerlijke vakantie gehad met deze fijne auto.
Vrachtwagentje huren geen probleem, nette wagen. Fijn verhuispakket. Mogelijkheid om auto ook in de avond in te leveren en sleutels achter te laten. Helaas nu bijna 2 weken later nog geen borg terug ontvangen. Wanneer dit gaat komen, geen idee, zou 5 tot 7 dagen duren. Nu twee keer achteraan gebeld, meneer moet het aan zijn baas navragen, op de vraag wanneer hij mij dit laat weten is er geen antwoord.... Vind het maar vreemd dat de afhandeling op deze manier gaat. Ik hoop maar dat ik mijn borg terug krijg... Heb er een naar onderbuik gevoel bij.
Hoi Stephanie, Wat vervelend om te horen dat je de borg nog niet terug hebt gehad, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Mijn collega gaat het oppakken met de vestiging zodat je de borg zo snel mogelijk terug krijgt. Team Autohopper
We konden het busje eerder ophalen en in overleg iets later terugbrengen, geweldig toch?!
Goede service, vriendelijke mensen en prima bus.
Mooie frisse nieuwe bus, borg netjes op tijd terug en prettige ontvangst. Aanrader!
Auto was ok, grote bestelbus gehuurd met verhuis dekens, stang en steekwagen. Konden pas anderhalf later dan beginnen aan de verhuizing omdat locatie traag was en uur later open was… Steekwagen had een scheef wiel en half opgeblazen band, best onhandig met wasmachine/vriezer. De tank was niet volledig vol, waardoor we voor extra brandstof hebben betaald bij het inleveren. Erg onprettig rijden in een zeer luide kabine. Voelt als een verouderd systeem met alleen de merknaam die het voor ze doet. Genoeg concurrentie op het moment op de markt.
Beste P, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons dat je verhuizing niet vlekkeloos kon starten. We nemen je feedback serieus en hebben dit intern doorgegeven, zodat we onze voertuigen en verhuismaterialen nog beter controleren vóór vertrek. Ook het punt over de openingstijden en het comfort van de bus nemen we mee. Met vriendelijke groet, Team Autohopper
Last minute konden de jongens in Bunnik nog een goeie trekauto(Mazda cx-60) regelen voor onze vakantie nadat onze auto net voor de vakantie kapot gegaan was. Auto was nieuw en reed heerlijk, 0 problemen in de bergen. Super geregeld!
Kreeg een upgrade voor de verhuisbus!! Super service!!!
Low mileage good quality cars
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn