Prima service, Ik had wat moeite met het wanneer ophalen en terugbrengen van de bus en er werd prima meegedacht en een mooie oplossing bedacht. Heel blij mee!
We hadden een bestelbus nodig op zaterdag. We werden keurig geholpen met een 6m3 bus. Een Toyota. Reed heerlijk en met cruise control. Hebben de vracht in zn geheel weg kunnen brengen. Bus geparkeerd en alles is netjes en soepel afgehandeld. Dit is een betrouwbare auto verhuurder.
Zaterdag een mooie bakwagen gehuurd. Bij het ophalen van de auto. Ontvangen door een vriendelijke medewerker. Heeft alles goed uitgelegd . Over de Administratief en de Auto. Maandag de waarborgsom al weer terug ontvangen. De volgende huurauto word gehuurd bij Autohopper. Een echte aanrader.
Wij fam zantinge uit hebben goeie ervaring onder vonden met autohopper Beilen prima service en nonsens verhalen direct eerlijk vraag oplossing auto gehuurd daar goed bevallen en bij de inlevering van voertuig direct borg weer teruggestort op onze rekening nr een woord geweldig met vriendelijk groet mvr zantinge uit beilen
vlotte service , de auto schoon en goede uitleg en vlotte afwerking.
Hoi Frans, Bedankt voor je mooie review! 🙌 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service, uitleg en de schone auto. Graag tot een volgende keer bij Autohopper! Team Autohopper
Een vlotte afhandeling me de juiste informatie
Prima bestelbus voor kleine verhuizingen
Zoals afgesproken stond de bus op tijd klaar inclusief de gereserveerde hulpmiddelen… Top geregeld!
Auto was schoon en zoals geadverteerd, ruime duidelijke uitleg over auto van eigenaar en de procedure bij inlevering buiten openingstijden.
Ik ben goed geholpen en heel netjes door de medewerker
Onlangs 2 bakwagens gehuurd voor onze verhuizing. Erg gemakkelijk gereserveerd via de website. Bij ophalen en terugbrengen vriendelijk en professioneel geholpen. We zijn super tevreden en bevelen jullie iesereen aan.
Hoi Ruben, Wat leuk om te lezen, bedankt voor jullie vertrouwen! 🚚✨ Team Autohopper
Heel vriendelijk medewerker en super nieuwe autos.
Last minute gereserveerd bij autohopper in Sneek. Goed geholpen bij de reservering. Vroeg bestelbus opgehaald en daar was de service ook goed en duidelijk. We hebben goed gebruik kunnen maken van de bestelbus.
X
Zeer netjes geholpen door erg vriendelijk personeel. De auto stond keurig klaar. Toen wij net voor sluitingstijd de auto retourneerden werden we toch nog netjes te woord gestaan en werd alles keurig afgewikkeld. Kortom zeer tevreden.
Top geregeld bin aankomst, dames leggen alles goed uit, betalen en teken, bij terug komst km stand opschrijven , zeker voor herhaling.
Zeer vriendelijk en goed kwaliteit
N.v.t.
Goed geregeld, bus stond klaar, snel en prima geholpen.
Eerste keer gebruik gemaakt van Autohopper, maar zeker niet de laatste. Volgende al weer gereserveerd. Prima service en zeer nette bus.
De bus die ik had besteld was helaas niet beschikbaar op het moment van afhalen. Manager loste het snel op om een grotere bus beschikbaar te stellen voor de originele prijs. Probleem snel opgelost dus zeer tevreden.
Alles goed geregeld, de online reservering, de vriendelijkheid, de service en jonge voertuigen!
Prima service en kwaliteit.
Zeer klantgericht
Auto stond netjes klaar, behulpzaam in papierwinkel. Terugbrengen ook geen probleem.
Beste G. van Meeuwen, Bedankt voor je review! 🚗 Goed om te horen dat alles soepel verliep, van ophalen tot terugbrengen. Graag tot een volgende keer bij Autohopper. Team Autohopper
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn