Ervaring was super bedankt Mark

Zeer goede service van autohopper Vlaardingen ga zo door Mark !… Groet Richard van Keulen

• Vestiging: Vlaardingen

Geweldig verhuurbedrijf

Super goede service gehad. Mocht de verhuiswagen een dag eerder ophalen vanwege koningsdag zonder extra kosten. Echt super geweldig. De eigenaar mag trots zijn!

• Vestiging: Veendam

Super service, fijne auto

Heb een maand lang een auto gehuurd bij vestiging Emmeloord. In eerste instantie voor 14 dagen maar “helaas” moest ik verlengen voor nog eens 14 dagen. Dit was totaal geen probleem. Ze reageren snel, goede communicatie en vriendelijk personeel! Aanbevelen!

• Vestiging: Emmeloord

Top service

Last minute auto gereserveerd en alles liep goed. Snelle afhandeling en vriendelijk personeel. Ga zeker vaker gebruik van maken.

• Vestiging: Nootdorp - Pijnacker

Alles perfect voor elkaar

Goed meegedacht met onze wensen, uitermate vriendelijk en behulpzaam personeel

• Vestiging: Hulst

Goede service!

Zeer nette en schone verhuisbus meegekregen. Papierwerk snel afgehandeld. Ik leverde de bus na sluitingstijd in. De borgsom werd supersnel weer op mijn rekening teruggestort! Prima. De volgende keer weet ik jullie weer te vinden.

• Vestiging: Stadskanaal

Top ervaring

Ik kon snel en zonder veel rompslomp last minute hier een auto huren. Ik vond het alleen jammer dat het niet mogelijk was om dit voor een halve dag te doen daar ik de auto maar 2 uur nodig had. Voor de rest zeer vriendelijk geholpen en een perfecte auto kunnen huren voor mijn klus. Zeker voor herhaling vatbaar.

• Vestiging: Capelle a/d IJssel

Gemengd gevoel

Auto stond klaar, her en der schade, is goed opgenomen op het huurcontract. 133 kilometer gereden, bij het aftanken 19,90 liter diesel getankt. Vond ik bijzonder veel! Ook zou borg direct worden terugbetaald, 5 dagen later nog niet ontvangen. Klacht ingediend, zouden terugkomen op de tankkosten, gebeurde niet, dus daarna schriftelijke klacht ingediend. Daarop wel reactie maar zeker niet bevredigend.

• Vestiging: Utrecht
  • Ervaring met: Bestelbus

Makkelijk,snel, correct en vriendelijk geholpen

Nog nooit gedaan naar mijn eerste ervaring was perfect. Ik zou het iedereen aanbevelen

• Vestiging: Waalwijk
  • Ervaring met: Anders

Prima service en goede auto

Duidelijke communicatie met en service van de verhuurder. Ik was niet in staat de auto af te tanken en dat is na melding keurig geregeld en verrekend door de verhuurder.

• Vestiging: Den Bosch

Zeer betrouwbaar

Goede service. Vriendelijk personeel in Puttershoek en een fijne splinternieuwe electrische mini gehuurd voor 3 dagen voor een betaalbare prijs!

• Vestiging: Puttershoek

Waar blijft mijn borg??

2x rechtstreeks met de vestiging contact gehad, 1x met de Autohopper Chat, maar na ruim 2 weken nog steeds mijn borg niet retour ontvangen. Hoop toch echt dat deze organisatie niet in financiële problemen zit en ik straks naar mijn geld kan fluiten.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Medewerkers N.v.t.
  • Vestiging: Sneek

Perfect: makkelijk te regelen

Op het laatste moment toch een verhuis bus nodig.......en dat was hier erg snel en makkelijk geregeld. Snelle en flexibele (re)actie van het personeel waardoor we snel konden beginne met verhuizen.

• Vestiging: Epe
  • Ervaring met: Anders

Prima service werken en denken mee Vriendelijk en professioneel

• Vestiging: Doetinchem

Klantvriendelijk en meedenkend.

Ik heb een auto gehuurd om te verhuizen op Koningsdag. Ondanks dat de locatie gesloten was hebben ze meegedacht in het ophalen terugbrengen van de wagen. Echt super service en klantvriendelijk!

• Vestiging: Steenwijk
  • Ervaring met: Bestelbus

Perfecte bus voor lange reizen

Wat een heerlijke “bus”; rijdt soepel als een personenauto, met automaat en groot scherm, grote kofferbak en prima zitplekken. Voorbank zit een beetje rechtop, maar verder super. De bus staat in het systeem als diesel handgeschakeld maar is een benzine/hybride met automaat wat echt super en relatief zuinig rijdt. Daarnaast is de bus stil vergeleken bij veel dieselbusjes. Er zat geen laadkabel in de bus waardoor opladen op locatie niet mogelijk was :-( Voor Duitsland en Frankrijk ontbreekt wel een vignet, even op letten als je op vakantie wilt hiermee.

• Vestiging: Wageningen
  • Ervaring met: Anders

Zeer goede ervaring met autohopper, vriendelijk geholpen en schone betrouwbare bus!

Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring met autohopper Breda! Alles verliep soepel. De communicatie was helder, het busje was schoon en in perfecte staat, en de prijs-kwaliteitverhouding is top. Dankzij hen is mijn verhuizing zeer relaxed verlopen. Een aanrader voor iedereen die zonder stress wil verhuizen. Bedankt voor de fijne service!

• Vestiging: Breda

Professioneel & toegankelijk

Duidelijke, prettige communicatie vooraf, ook qua instructie. Achteraf afhandeling snel & ook weer prettig. Zou zeker weer bij hen boeken

• Vestiging: Zoetermeer
  • Ervaring met: Bestelbus

Vlot geregeld en telefonisch kon ik goede afspraken maken

Vriendelijk geholpen en het reserveren en afhandelen ging erg vlot. Gelukkig kon ik telefonisch goede afspraken maken om de sleutel tijdens openingstijd op te halen. Wat wel jammer was, was dat ik telefonisch een aangepaste prijsafspraak had gemaakt, maar dat de verhuurder die moest herroepen omdat dat niet past binnen het systeem van Autohopper. Uiteindelijk zijn we er toch uitgekomen.

• Vestiging: Franeker

Altijd goed geholpen!

Al meerdere keren bij autohopper in Arnhem gehuurd. Super goede service en nog nooit moeilijkheden gehad. Ook fijn laagdrempelig contact met verhuurder.

• Vestiging: Arnhem
  • Ervaring met: Personenauto

Alles naar wens, alleen administratie kan beter

We hadden een auto met trekhaak aangevraagd. Er was geen auto beschikbaar, dus werd heel attent een bus aangeboden voor hetzelfde huurbedrag. Na een aantal keer heen en weer mailen werd de bus uiteindelijk bevestigd, maar zonder trekhaak en vermindering eigen risico. Werd aangepast, maar nu voor een hoger huurbedrag dan afgesproken. Werd op verzoek weer aangepast, maar het eigen risico bleef wel hoger. Ook doorgegeven hoe laat we de bus zouden halen. Op de huurdag zelf werden we gebeld: hoe laat komen jullie ‘m halen? En bij het ophalen bleken de kosten toch weer €10 duurder (?). De aanloop was een beetje rommelig, maar de mensen van Autohopper zijn erg vriendelijk en de bus was keurig, verder was alles naar wens!

• Vestiging: Amersfoort
  • Ervaring met: Bestelbus

Super goede en snelle hulp

Ik en mijn vriend hadden een busje nodig om te verhuizen op vrijdagochtend. En na een paar andere verhuurders te hebben gevraagd, die allemaal geen busje hadden, uitgekomen bij autohopper. Gevraagd en we konden hem een uur later al komen halen. Top service en een fijne bus. Hele fijne bus om mee te verhuizen.

• Vestiging: Apeldoorn Noord

Goede service en wagen

Zowel op locatie als telefonisch erg behulpzaam en goed bereikbaar. Auto van goede kwaliteit

• Vestiging: Amersfoort
  • Ervaring met: Bestelbus

Soepele guys en mooi materiaal

Mooie wagen, snelle afhandeling en geen eindeloos ingewikkeld invullen van formulieren. De mannen geven vertrouwen dat je goed met de wagen omgaat dus gun je ze dat ook. Ik kom zeker terug.

• Vestiging: Zwolle

Meer dan verwacht

Ik had een goeie service, goeie kwaliteit en op tijd

• Vestiging: Zwolle

Boogschutterstraat 1-43