Topper die Autohopper

Na een vriendelijk ontvangst werd er direct gekeken of er twee busjes beschikbaar waren. Helaas maar 1 maar direct ging Marien, eigenaar Autohopper Druten, in oplossingen denken en regelde een tweede bus erbij van negen personen. De busjes stonden op de afgesproken tijd klaar en waren schoon en keurig verzorgd. Na een ronde om de busjes om te zien of er schade op zat hebben we de busjes een weekend gebruikt naar volle tevredenheid. Ook het inleveren was goed geregeld. Bij een gesloten vestiging konden we de sleutels deponeren op een afgesproken plek maar zelfs tijdens een feestdag waren ze geopend en konden we de busjes gewoon inleveren en de sleutels overdragen. Ik adviseer iedereen die een auto of busje nodig heeft bij Autohopper te informeren. Ik zal er zeker weer terug gaan. Bedankt voor de service, duidelijke en vriendelijke medewerkers. AutoTopper!

• Vestiging: Druten
  • Ervaring met: Bestelbus

Alles wat je wilt voor een verhuizing!

Met deze gigantische laadruimte konden we zo het hele huis inpakken. Kasten, bedden geen probleem. Klemstang ertussen en door. Het hele huis stond er binnen de kortste keren in en toen konden we rijden. Met deze lading wist de wagen alsnog soepel van A naar B te komen. We waren in 1 dag over. Top!

• Vestiging: Beesd
  • Ervaring met: Anders

Ik heb een 9p bus gehuurd. Netjes verzorgd. Alleen hij was niet afgetankt leek wel. Maar toen ik met het terug brengen de bus afgetankt was het toch meer dan dat ik dacht. Maar ze hebben het bij Autohopper netjes opgelost. Dus ik ga gerust weer een auto huren al ik het nodig heb.

• Vestiging: Den Bosch
  • Ervaring met: Anders

Prettig, duidelijk en zoals afgesproken

Prettig, behulpzaam en zoals afgesproken. Helaas was de auto niet gewassen.

• Vestiging: Zutphen

Heel goed bedrijf!

Trekauto gehuurd voor onze caravan. Kregen mooie nieuwe auto mee ( renault trafic). Alles netjes berekend, na terugkomst stond het borgbedrag keurig de volgende dag op de rekening. Hebben de volgende huurdata alweer vastgelegd. Blij met dit bedrijf!

• Vestiging: Voorhout
  • Ervaring met: Bestelbus

Snel en vriendelijk geholpen aan een mooie verhuisbus

Via internet kwam ik bij Autohopper Capelle terecht, omdat ik een verhuisbus zocht. Telefonisch ben ik super vriendelijk en snel geholpen. Reservering was makkelijk gemaakt en bij afhalen gezellig praatje gehad met Willem Roggeveen. Klantvriendelijke partij en goede verhuisbus! Aanrader!

• Vestiging: Capelle a/d IJssel

Fijne klantgerichte verhuurder!

Zelfs op zondag kon ik hier terecht, vriendelijk en snel geholpen. Aanrader!

• Vestiging: Nijmegen
  • Ervaring met: Bestelbus

Prima bus maar de afwikkeling was minder

Een bus gehuurd, welke prima dienst heeft gedaan. Maar Helemaal vlekkeloos ging het helaas niet. De telefonisch gemaakte afspraken worden niet intern doorgeven, zodat de collega niet weet wat er is afgesproken. Op de afgesproken tijd stond de wagen niet klaar, er moest nog het e.e.a. gereed gemaakt worden. Na de bus ingeleverd te hebben, heeft het in totaal 6 dagen geduurd voordat de borg werd terug gestort. Hou hier dus rekening mee!!!! Een gemiddeld autoverhuur bedrijf op je vakantie bestemming is veel vlotter. Het voertuig zelf was prima in orde.

• Vestiging: Deventer

Fijne wagen, goede service

Reserveren, data wijzigen, ophalen en retourneren ging gemakkelijk en voorspoedig!

• Vestiging: Zaltbommel

Super fijne service

Ik werd goed geholpen. Alles werd goed uitgelegd en doorgenomen. De schade die op de auto zat werden foto's van gemaakt, zodat je wist hoe je de auto ophaalde. Mega klant vriendelijk!!!

• Vestiging: Zwolle
  • Ervaring met: Personenauto

Ik zou Autohopper aan iedereen aanraden!

Helemaal niks op aan te merken. Rob van Autohopper Zoetermeer heeft ons uitstekend geholpen. Zijn uitleg was duidelijk en helder. De bakwagen was netjes en volgetankt. Bovendien was het geen enkel probleem om de wagen een dagje extra te huren. Top top top!

• Vestiging: Zoetermeer
  • Ervaring met: Bestelbus

Super vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en met humor

Had een busje nodig op de zondag, uitstekende service! Verbeterpuntje kan wel zijn dat (omdat ze op zondag dicht zijn en ook op zaterdag om 16.00 sluiten) onvermijdbare early pick up niet wordt doorbelast.

• Vestiging: Mijdrecht
  • Ervaring met: Bestelbus

Prima auto, schoon aangeleverd en fijne ontvangst. Fantastisch dat autohopper auto’s verhuurd zonder creditcard. Borg betaald en na het inleveren van de auto direct teruggestort.

• Vestiging: Amstelveen

vriendelijke service

Vriendelijke service en zeer behulpzaam. Het busje dat ik mocht huren was in TOP conditie en heel netjes. Mocht ik in de toekomst weer een busje nodig hebben, dan meld ik me zeker weer.

• Vestiging: Harderwijk
  • Ervaring met: Bestelbus

Last minute nog een auto kunnen lenen.

• Vestiging: Veendam
  • Ervaring met: Personenauto

Heldere en simpele procedure bij een lokaal bedrijf!

Wij hadden een auto gehuurd rond Koningsdag. Kon door ziekte van een van de chauffeurs niet doorgaan. Zonder problemen overgezet naar het bevrijdingsweekend (met ook weer een gesloten dag) en keurig opgelost.

• Vestiging: Puttershoek
  • Ervaring met: Personenauto

Uitstekende service en en goede auto

Werd vriendelijk geholpen door de medewerkster. Ik had nog nooit een automaat gereden dus we reden eerst een klein proefritje zodat ik aan de auto kon wennen en begreep hoe het werkte. Vriendelijk geholpen verder en de auto was gewoon top.

• Vestiging: Sneek

Uitstekend geholpen!

Hele fijne communicatie. Goed en betrouwbaar! Duidelijke instructies en een hele fijne bus!

• Vestiging: Arnhem

Fantastisch geholpen!

Vader en zoon zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Snelle en duidelijke communicatie en service, een dikke tien waard!

• Vestiging: Venray
  • Ervaring met: Personenauto

Heel erg fijn super snel geregeld

Ik heb deze auto gehuurd omdat mijn eigen auto kapot is het was super snel geregeld met het terug brengen van de auto was het ook allemaal goed geregeld ik raad het mensen zeker aan om hier ene auto te huren

• Vestiging: Veghel
  • Ervaring met: Personenauto

Prima service, prima materiaal.

Mijn reservering tussentijds nog gewijzigd, allemaal Oke. Ze zijn flexibel en denken met je mee.

• Vestiging: Gorinchem

Gewoon goed!

Geweldig geregeld. Duidelijke communicatie. Zeer goede prijs. Busje was super schoon en reed goed.

• Vestiging: Etten-Leur
  • Ervaring met: Bestelbus

Word vriendelijke geholpen en meegedacht

Had in eerste instantie een grote verhuiswagen willen huren maar om dat deze pas een dag later terug kwam kon dat niet maar er word netjes gebeld of het dan goed was voor een grote bestelbus en het personeel is ook altijd vriendelijke

• Vestiging: Middelharnis

Service was super

Ik werd gebeld dat de door mij gekozen auto niet beschikbaar was, en of aan automaat ook goed was. Geen probleem. Verder werd het huurcontract nog aangepast zodat de totale prijs naar beneden kon, iets wat ze niet hoefden te doen maar wel zeer op prijs gesteld wordt. Op locatie goed uitleg gekregen over de werking van de auto etc. Zeer goed geholpen!

• Vestiging: Gorinchem
  • Ervaring met: Personenauto

Top service en fijn voertuig

Ik had een kleine verhuiswagen nodig en kreeg een Renault Traffic mee. Heel fijne bus. Ik heb in het geheel een erg prettige ervaring gehad met Autohopper. Goede communicatie, heel behulpzaam, flexibel en erg klantgericht. Ook viel me op dat Autohopper heel netjes omgaat met privacy. Kortom, een aanrader!

• Vestiging: Apeldoorn Noord

Boogschutterstraat 1-43