Sinds 2019 klant bij ( Louwman ) nu Autohopper, hun klantenservice is persoonlijk en aangepast naar elke klant zijn wensen met elke budget! Ik geniet enorm van mijn Lexus, mijn persoonlijke ervaring met Louwman is een luxe experience die je meeneemt ook tijdens het rijden. Van mij verdienen ze 6 ⭐️
Hoewel een borgsom heel normaal; is naar mijn mening toch netter om bij de reservering goed duidelijk te maken dat die geheven wordt en hoe hoog die zal zijn. En niet enkel n klein getalletje op de reserveringsbevestiging zeker niet als de borg best hoog kan zijn tot meer dan €750 voor een personenauto per dag. Ronduit niet van deze tijd vind ik dat de borg niet bij het inleveren van de auto wordt terug gestort maar dat de borg pas na 1 of meerdere dagen wordt terugbetaald op rekening.
Makkelijk en Vlot geregeld. Mooie schone bestelbus.
Hele lieve mensen Heel vriendelijk En behulpzaam Zeker weten dat ik nog een keer wat huur bij jullie En zeer zeker goedkoop Een echte aanrader voor iedereen Mvg brenda
top service bellen en staat klaar, erg klantvriendelijk kom zeker terug
very good rental, nice service
Goed geholpen, duidelijke toelichting en mooie bus!
Plezierig. No nonsense en geen kleine lettertjes. Je weet wat je betaalt en duidelijk.
Als boven. Wel heb ik vragen bij de controle bij het aftanken. Ik hen bijelkaar 60km gereden en moest bijna 20 euro betalen bij de pomp. En dat met een nagenoeg nieuwe auto.
Als perfect
Fijne ervaring en heel flexibel. ( zo hou je klanten! ;) )
fijn bedrijf en we zijn goed geholpen
Mijn eerste keer ooit om een bestelbus te huren, maar dit was echt super makkelijk. Op internet gezocht en vlak bij de plaats waar ik hem nodig had, en voor een normale prijs. De vriendelijke dame bij de balie vertelde me bij ophalen hoe het werkte en liep om de bus heen om er wat over te vertellen. Inleveren was ook makkelijk en snel. Heel positieve ervaring. Minpuntje: ik kon de borg niet met creditcard voldoen
Prettige ervaring. Verliep allemaal soepel. Communicatie was prima en vriendelijk. Borg is daarna direct weer overgemaakt naar mij. Prijs allerzins redelijk. Een volgende keer ga ik hier zeker weer naar toe.
Zie boven,niets toe te voegen.
Ik zat met me handen in het haar, had met spoed een auto nodig, in de vestiging in Spijkenisse, hadden ze het voertuig niet meer en belde hun collega's on Hellevoetsluis, alles was zeer snel geregeld en ik was uit de brand geholpen!
De service was uitstekend en zeer snel. Alles was klaar toen ik aankwam. Ik hoefde alleen maar te betalen en ik ontving de auto. Wat een plezier
Alles oké zoals het hoort maar niet overal lukt.
Alles tot in de puntjes geregeld mooie schoon busje en ze denken mee om de klant optimaal te laten genieten van de huurBus
Het was zo gemakkelijk dat ik binnen een paar Minuten weer weg was met een auto
Zeer vriendelijk geholpen bij maken afspraak, goede uitleg. Mooie en schone bus. Zeer makkelijke klem standaard in bus voor eigen navigatie( mobiel). Bus rijd prima.
Zeer meegaand en makkelijk in omgang. Kwaliteit gehuurde bakwagen was prima. Prijs voor een dag is prima.
Mooi busje en rijd prima
Een Renault Master gehuurd voor een dag om te verhuizen. Geweldig bedrijf met hele aardige mensen. Toen ik de auto terugbracht hebben ze me zelfs een slinger terug naar Wateringen gegeven omdat ik anders terug zou moeten lopen.
Zeer nette en klantvriendelijke mensen.