Vlot en vriendelijk. Snelle afhandeling van de betaling.
Alles klopte hier!
We werden vriendelijk ontvangen toen we de bus op kwamen halen. Fijn dat we zo vroeg al terecht konden. Bus had al wat schades, maar daar zijn we samen met de verhuurder even langsgegaan. Dit gaf direct vertrouwen. De bus konden we ‘s avonds weer terugbrengen en de sleutel in de brievenbus. Fijn deze flexibiliteit! Al met al een hele goede ervaring en we komen zeker terug als we weer een auto nodig hebben.
Fijn bedrijf om voor een aantrekkelijke prijs een goede (verhuis)auto te huren. Ophalen gaat snel en gemakkelijk. Transparante service en klantvriendelijk personeel.
Op 30 december heb ik een Nissan NV300 gehuurd bij Autohopper in Meppel en ik was ontzettend tevreden over de service die ik heb ontvangen. Het hele proces was transparant en goed begeleid, wat ik als zeer prettig ervaarde. De verhuurder was open en eerlijk, en gaf duidelijke informatie over de huurvoorwaarden en het gebruik van de auto. We huurden de bus voor een trip naar de kerstmarkt in Oberhausen, Duitsland, en de ervaring was uitstekend. Wat ik bijzonder waardeerde, was dat de verhuurder de auto tijdig voorzien had van winterbanden en een milieusticker, wat allemaal bij de huurprijs inbegrepen was. Dit toont aan dat Autohopper goed meedenkt met de klant en zorg draagt voor de nodige voorbereidingen. De prijs kwaliteitverhouding was uitstekend, de bus was goed onderhouden, en de service was top. Dit alles bij elkaar maakte de huurervaring soepel en zonder verrassingen. Ik kan Autohopper zeker aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en klantgerichte autoverhuurder.
Auto stond netjes klaar , goede uitleg. En goede afwikkeling
Als bezorger van beroep. Ervaar ik deze bussen als zeer prettig schoon en sterk qua motor.
Ik werd zeer prettig geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd en laten zien. Wagen zag er netjes en schoon uit. Volgende keer zeker weer bij Autohopper Gorinchem huren.
Op zondagmorgen kon ik de verhuisbus voor mijn dochter ophalen. De bus was ruim en schoon. Mijn fiets kon ik veilig stallen. En ‘s avonds toen ik de tank niet kon vinden werd ik snel en adequaat geholpen. Maandagochtend direct de factuur op de mail.
Goede ervaring met dit bedrijf. Alles ging Prima en netjes.
Perfecte hele snelle service. Om 8 uur gebeld om 10 uur rijden. Vriendelijk personeel, snelle uitleg, en goede auto.
alles klopte, liep snel en soepel
Ik heb afgelopen zaterdag een busje gehuurd bij Autohopper Zoetermeer. Ik werd geholpen door een hele aardige man. Direct de dag begonnen met lachen. Bij het kopieeren van mijn rijbewijs, waar keurig toestemming voor werd gevraagd, werden direct mijn persoonsgegevens afgeschermt, wel zo fijn en vertrouwd! De bus was netjes, opgeruimd en schoon. Ik kreeg duidelijke uitleg over de bus en de ruit was al ingespoten met anifreeze zodat ik snel op pad kon. Ook fijn dat je bij het terugbrengen de sleutel in een kastje kunt doen, zo heb je geen tijdsdruk. Na meerdere mindere ervaringen met andere verhuurders was dit al met al een hele fijne ervaring.
De kleine vrachtauto met laadklep is dé perfecte verhuiswagen. De auto met toebehoren stond op tijd klaar en zag er zeer verzorgd uit. Prima afhandeling door vriendelijk personeel bij het ophalen en inleveren bij autobedrijf Eskes in Halsteren. Een absolute aanrader!
Vriendelijke service. Alles vlot verlopen. Mooie vrij nieuwe bus met alle nieuwe technologie aan boord. Eenvoudig inleveren, snelle terugbetaling van de borg. Zeer tevreden.
Het reserveren en huren ging erg makkelijk, zelfs het weken van te voren bekendmaken van het kenteken i.v.m. trein reservering naar Engeland was geen probleem. De bus was erg net en schoon. Hier komen we vaker terug als we een bus of iets dergelijks nodig hebben.
Goede nieuwe bus. Helemaal in orde
De service van autohopper Amersfoort is erg klantvriendelijk en relaxed. Ik huurde via de website een bestelbus. Ik ontving daarop een telefoontje dat de gewenste bus niet beschikbaar was maar dat ze wel een iets grotere bus beschikbaar hadden en ik die voor de afgesproken prijs kon krijgen. Ik kon die ook al de middag ervoor ophalen. Super goede service en vriendelijk personeel. No-nonsense is de slogan van Autohopper, en dat maken ze echt waar. Fijn dat er nog zulke bedrijven bestaan.
Kreeg een nagenoeg nieuwe bus mee met alle comfort. Ophalen en (buiten openingstijden) terugbrengen ging heel soepel. Terugbetaling van borg gaat snel. Tip aan Autohopper: sta borgstelling via creditcard toe; de hele borg pinnen is omslachtig.
Vriendelijke ontvangst in Zwolle, alles wat goed geregeld.
Fijne medewerker en snel in handelen. Ook erg snel de borg terug wat super fijn is. Dank u wel, heren!
In 1 woord perfect en superrrrrr
De bakwager gehuurd voor een verhuizing. In afstemming met de verhuurder iets flexibelere tijden gekregen wat toch altijd erg gunstig is bij een verhuizing. Bakwagen was schoon en goed onderhouden. De verhuurder is er ook erg zuinig op.
Uitstekende ervaring met gehuurde bestelbus met verhuisdekens en spanbanden. Vriendelijk personeel.
Fijne en snelle communicatie. Grote ruime bus kunnen huren die erg fijn in gebruik was.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn