Top service

Goed geïnformeerd en perfect geholpen door Patrick kok volgende zeker weer hier huren en zeer aan te bevelen

• Vestiging: Baarn
  • Ervaring met: Bestelbus

Correcte en vlotte afhandeling. Busje in goede staat.

Tel.besteld. vlot geholpen en een mail ontvangen. Volgende dag busje gehaald na afhandeling kosten. Bij terugkomst ook vlot afgehandeld. Over 4 weken huur ik daar weer een bestelbus.

• Vestiging: Baarn

Keurige auto

Bij verhuispakketbzat geen steekwagen aanvankelijk maar de werd op verzoek wel meegegeven. Als gevolg van worsteling medewerker met administatiesysteem lang moeten wachten bij ophalen.

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Vestiging: Sneek

Prima plek om een bestelbus te huren

Prima plek om een bestelbus te huren

• Vestiging: Zevenaar
  • Ervaring met: Bestelbus

Top geholpen, top auto, top service.

Relaxt geholpen bij het ophalen van de auto. Geen haast, goede uitleg. Heerlijke auto, lekker pittig. Auto terug gebracht de zelfde dag/avond. De volgende dag borg al weer terug gestort. Voorbeeld voor velen. In Krimpen aan den IJssel hebben wij gehuurd.

• Vestiging: Capelle a/d IJssel

grandioos

Tijdstip, makkelijk in het maken van afspraken en in het gebruik nemen van de leenauto was goed geregeld.

• Vestiging: Hilvarenbeek

Top bus!

Wij hadden de bus nodig Voor een verhuizing. Daar was de bus zeer geschikt voor. Hij zag er als nieuw uit, goede uitleg , vriendelijk personeel . We hadden hem voor een heel Weekend gepland, maar omdat alles zo Vlot verliep hebben we hem een dag eerder terug gebracht, dit was geen probleem en bedrag werd verrekend. Heel fijn.!

• Vestiging: Hellevoetsluis

Uitstekende service

Vriendelijke mensen en heel goed geholpen.

• Vestiging: Middelharnis
  • Ervaring met: N.v.t.

Makkelijk en snel

Snel geregeld Vriendelijk medewerkers Ook snel afgehandeld

• Vestiging: Harmelen
  • Ervaring met: Bestelbus

Heel leuk ontvangen en Heel goed behandeld

En verder alles netjes afgewerkt, zo als de borgsom weer snel terug gestort supper goed adres.

• Medewerkers N.v.t.
  • Ervaring met: Bestelbus

Probleemloze huur met top bakwagen

Probleemloos en vriendelijk

• Vestiging: Honselersdijk

Vriendelijk en zeer behulpzaam

Voor het eerst een bus gehuurd bij deze ontzettend vriendelijke mensen. Aan de balie zeer fijn geholpen en later toen wij helaas een botsing hadden ook zeer correct. We zullen zeker terug gaan.

• Vestiging: Weert
  • Ervaring met: Bestelbus

Fijne schone wagen en makkelijk te bedienen

Mijn verhuizing zou zonder deze wagen een enorm gestress zijn geweest. Nu, zelfs met buien ging het super!

• Vestiging: Druten
  • Ervaring met: Anders

HET adres voor het huren van uw auto of bestelbus

Vanwege een spoedverhuizing zocht ik, met mijn geringe budget, snel naar een oplossing om mijn inboedel te kunnen opslaan. Ik zag meteen autoverhuur Nooteboom (Autohopper) naar boven komen in Google. Goed te vinden dus. Dicht bij huis al zo'n mogelijkheid voor een zacht prijsje, top!! De verhuurder stond mij meteen goed ter woord en was erg vriendelijk en meedenkend. Omdat mijn ID verlopen was stelde deze meneer voor het busje op naam van mijn man te zetten en heb ik, tegen een kleine bijbetaling, als mederijder, toch de bus kunnen rijden. Een heerlijk rijdende bus, van alle gemakken voorzien. Achteruit rijden was een makkie door de melder die er in zat. Alles paste met gemak in de bus en binnen een dag was dat wat ik te verkassen had ook gewoon weg. Superhandig. Ik vond het bijna jammer dat ik de bus weg moest brengen, want hij reed zalig!! Mocht ik weer eens een bus nodig hebben, dan ga ik zeker weer naar Autohopper en garage Nooteboom!!

• Vestiging: Vlaardingen
  • Ervaring met: Bestelbus

Dé ideale hulp bij verhuizing.

Vandaag mijn ouders verhuisd naar hun nieuwe appartement. Meteen was duidelijk dat we een auto van Eurohopper wilde huren; te berijden met een B-rijbewijs, laadklep én deur aan de zijkant en het gemak van het totale huurpakket (verhuisdoeken, spanbanden en karretje). En dat voor een mooi prijsje. Zéker een aanrader.

• Vestiging: Zevenaar

Fantastisch ! Echte aanrader

Online gereserveerd voor de volgende dag, totaal geen rompslomp Alles vlot en goed geregeld. 's middags een lekke band, werd gelijk meegedacht en een medewerker is langs gekomen om er een andere band om te gooien. Wat een service! Hierdoor konden wij gewoon door gaan met de verhuizing. Volgende dag de factuur in de mail en verrekening al teruggestort, dus inderdaad no nonsense auto huren.

• Vestiging: Venray
  • Ervaring met: Bestelbus

Goed advies en gedegen service

De medewerker dacht goed mee met het bepalen van wat wel of niet handig was bij de huur van een verhuisbus. Alle lof voor autohopper.

• Vestiging: Zutphen

Makkelijk, vriendelijk, goede auto

Makkelijk contact. Zéér vriendelijke medewerkers en goede auto.

• Vestiging: Alblasserdam

Top, wakkere mensen!

Wij werden gebeld dat we de auto , als het uitkwam., de dag ervoor al mochten komen halen. Dat is nog eens klantvriendelijk.

• Vestiging: Zutphen

Fantastisch!

William is iemand die echt meedenkt met de klant, overtreft je verwachtigingen! 1 complete verassing! Super !!

• Ervaring met: Bestelbus

Snel geholpen en een heerlijke auto.

Renault Trafic gehuurd. Heerlijke auto om in te rijden. Auto kon perfect onze caravan trekken en alle andere spullen (fietsen e.d.) konden prima mee. Ondanks dat we een beetje te laat waren toch nog de auto kunnen inleveren.

• Vestiging: Woerden
  • Ervaring met: Bestelbus

Afspraak is Afspraak dat is mijn ervaring.

Prima service belletje en alles was geregeld bij afhalen en terugbrengen. Geen rompslomp prima kom zeker terug.

• Vestiging: Barendrecht
  • Ervaring met: Bestelbus

Alles verliep zeer soepel, in de meest brede zin van het woord

Als je een auto huurt voor een belangrijke vervoerdg, dan verwacht je geen rompslomp. En die was er niet. Schone auto, geen zichtbare schade, rijdt prima (wel een beetje wiebelig bij de harde wind), prima ontvangst en administratie

• Vestiging: Velserbroek

Top Service

Heel makkelijk en fijn om een busje of verhuiswagen te regelen. Dekens en bind materialen krijg je er zó bij. Goede uitleg en service van William. Nóg een voordeel: je kunt zelf bepalen wanneer je het voertuig die dag weer terug brengt. Zeker aan te bevelen!

• Ervaring met: Anders

Makkelijk, snel, betaalbaar en goede service!

Alles vlot geregeld, hele nette auto, vriendelijke medewerkers, duidelijke info en geen gedoe. Topervaring!

• Vestiging: Rotterdam Blijdorp