Mooie nette auto gekregen top service wist precies waar ik aan toe was!
Je word nog als een klant ontvangen en geholpen. En geen 'poeha'. Het dorpse behandeling in een stad. En ze hebben mooie occassions te koop. Een bezoek waard.
Fijne vrouw, goede voorwaarden, goede service. Niks meer aan veranderen, goei werk geleverd. Hartelijk dank Jolanda!
Super vriendelijk en aardig geholpen
Alles was okay
Top, zeker een herhaling
Ik werd snel en goed geholpen. Prijs-kwaliteit verhouding is erg goed.
Zo weer een auto huren bij vestiging Odoorn
Prima mensen en goed geregeld door Bram, volgende keer weer bij deze vestiging bus voor de vakantie huren in Diemen
Goede verhuisservice! Hele mooie nette verhuiswagen.
Bedrijf reageert snel en de auto staat keurig gereed. Je wordt goed geholpen
Keurige auto, heldere communicatie en vriendelijk geholpen
De bakwagen is prima bevallen. Ik wacht alleen al 1 week op mijn borg van 1000,-
Mooie en jonge auto meegekregen, ophalen en afhandelen ging soepel Zeer tevreden
Super vriendelijk en klantgericht Goede locatie Snel geregeld
Geen gezeur doen wat ze zeggen duidelijke uitleg over eigen risico
Personeel denkt met je mee en is vriendelijk en vakkundig.
Auto stond schoon en volgetankt klaar voor ons
Perfecte bus, vriendelijke mensen
Eerste x auto gehuurd, vriendelijk personeel en goede service. Auto was ook dikke prima. Voor herhaling vatbaar.
Zeer behulpzaam en een hele goede bus
gewoon goed
Goede service, vriendelijke mensen en zeker noet duur voor het huren van goed vervoer.
Te weinig spanbanden Een te korte trekstank, dus konden we niet gebruiken Laadklep kon niet volledig dicht In display stond steeds onderhoud met een geel lampje
Het was heel gemakkelijk om boeken en vriendelijk behandeld. We hadden alleen maar 5 verhuisdekens er is voor 10x betaald.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn