Laden reviews...
2.091 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen zijn overwegend positief, met veel waardering voor snelle en vriendelijke service. Klanten noemen duidelijke communicatie, betrouwbare voertuigen en een vlotte afhandeling bij ophalen en terugbrengen. Over het algemeen beschrijven de reviews een prettige en probleemloze huurervaring.
Mijn ervaring was zeer positief en een vriendelijke ontmoeting, beter had het niet kunnen zijn ! De volgende keer zal het weer AUTOHOPPER zijn , en zou het iedereen aanbevelen !!
Losser
Abe
Losser
Open en eerlijk
Nijmegen
John De bruin
Nijmegen
Voor de zomervakantie een bestelbus gehuurd via de website. De gehuurde bestelbus voldeed 100% aan de bestelbus die wij gehuurd hadden. Doen wat ze beloven!! Fijn dat er een Autohopper bij ons in de buurt is.
Goes
David
Goes
Vriendelijke verkoper Goede uitleg En goed materiaal
Capelle a/d IJssel
Anthonie Rietveld
Capelle aan den IJssel
Heerlijk gereden in de Kia Picanto die we gehuurd hebben bij jullie.
Spijkenisse
Diana
Geervliet
Het huren was eenvoudig. Ik werd gebeld om mijn reservering door te spreken. Ik kreeg ook netjes uitleg aan de telefoon dat ik niet mijn auto achter het hek moest zetten, omdat dit op een bepaald moment dicht gaat. Bij het ophalen van de bus werd ik vriendelijk te woord gestaan. Ik heb een goede uitleg gehad. Top service.
Waddinxveen
Erik
Waddinxveen
Mathe Berrevoets
Zierikzee
Goede service, helder, eerlijk, open. Zegt duidelijk wat de afspraken zijn, zowel schriftelijk, als mondeling.
Woerden
S
Nieuwkoop
Uitstekende communicatie, vriendelijke medewerker, geweldige auto – een echte aanrader.
Stadskanaal
Kristin
Beerta
Fijne flexibele vestiging, goede communicatie en fijne auto.
Ridderkerk
Ronald
Ridderkerk
I rented a vehicle for 1 day and left a security deposit. Right from the start, the electric car I originally booked was unavailable, though they provided a hybrid alternative. I returned the car early, fully refueled, and in pristine condition with zero damage or scratches. I thoroughly documented the vehicle's condition with photos upon return. Three days later, they informed me via message that my deposit was being withheld due to "new damages upon return." They provided zero explanations, no itemized report, and no photo evidence. I have full photographic proof of the car’s undamaged condition at drop-off. Withholding deposits without documentation or proof is completely unacceptable. I strongly advise taking detailed photos and videos of every inch of the car if you rent here, or better yet, avoid them entirely until they resolve transparently.
Location:
Communication
Beveelt niet aan
Ezzat
Diemen
Goede afspraken te maken, goede opvolging, uitstekende service en after service.
Mijdrecht
Employees
Communication
Joel
Weert
Nette service om het te regelen. Ophalen was netjes, schade die er al aan zat werd netjes opgeschreven. Het inleveren kon via sleutelkluis waardoor dit makkelijk ging en volgende werkdag netjes bevestiging per mail dat alles in orde was. Kortom heel tevreden
Apeldoorn Noord
K
Epe
Ik mocht een weekend lang een toyota chr van 2026 proberen vanwege een winactie. Wat een fijne auto. William nogmaals dank.
Tiel
Wilco
Ophemert
Door de auto welke nieuw was en lekker ruim heb ik een top reis gehad en de service van de vestiging Beesd was top
Beesd
Eric
Leerdam
Tegen een zeer nette prijs een busje gehuurd voor een lang weekend, ophalen, terugbrengen, afhandeling zeer goed geregeld. Er was even paniek omdat de reservering niet goed was verwerkt, maar uiteindelijk perfect opgelost.
Utrecht
erik
meteren
Snel op weg geholpen door vriendelijke medewerker. Was op zoek naar een auto met 2000 kg trekkracht. Alleen bij Autohopper kon ik deze vinden.
Wageningen
J. Tjoe-Awie
Wageningen
ik heb een 9 persoons bus gehuurd en ben hier mee naar Frankrijk gereden. Bus zag er top uit en de service was geweldig, ik heb een aantal keer gebeld met een vraag over het voertuig en werd direct terug gebeld en geholpen.
Dordrecht
pascal verspui
Dordrecht
Goede service, duidelijk en overzichtelijk huur contract. Zeer fijne auto's om te rijden
Arnhem
16 August 2026
Julia de Klonia
Arnhem
Goed ontvangen, Goede uitleg van de vrachtwagen
Iris
Nieuwerkerk
Top service
Puttershoek
Jan
Heinenoord
Vriendelijke medewerker, goede auto. Prima Prijs/kwaliteitverhouding. gehuurd klasse was door onvoorziene omstandigheden niet beschikbaar, alternatieve auto uit hogere klasse gekregen - in overleg. Eigen risico is met 750 fors. Proces rondom borg is niet goed geregeld. Borg gaat dmv pinnen ipv reservering op creditcard. Bij retourneren auto werd borg niet direct terugbetaald maar dit ging via boekhouding. Medewerker heeft dit binnen 4 alsnog geregeld, maar onlogisch om dit niet direct te doen/verrekenen bij auto inleveren. Verder prima ervaring!
Utrecht
EJ Jansen
Nieuwerkerk ad IJssel
De auto die ik had gehuurd stond direct klaar, snel en duidelijk verwerkt. Vriendelijk en professioneel geholpen, geen verborgen kosten.
Soest
Leon
Soest
We zijn vriendelijk geholpen en hadden een hele fijne en mooie elektrische auto waar we even mee op en neer naar Friesland zijn gereden.
Voorhout
14 August 2026