Betaalbaar, efficiënt prettige hulp en duidelijk. . Weinig bureaucratie en administratie betrouwbaar. Dit jaar al 2x gebruik van gemaakt.
Super mooi gegaan. Het boeking voor mij was gemaakt door iemand anders, maar al mijn gegevens stonden goed - met uitzondering van mijn bankrekening - super dus! Wagen was schoon, reed perfect. Meer dan voldoende laadruimte voor mijn werk. Ga ik zeker nog een keer komen huren als dat nodig zou zijn! En ja ... hartelijk bedankt
Snel geregeld en duidelijke communicatie
Ik had op korte termijn een bus nodig. Degene die ik wou was er niet, er werd zeer goed meegedacht naar een passende oplossing. Deze werd al snel gevonden. Zeer hulpvaardig en vriendelijk personeel.
zeer tevrden.
Op het laatste moment had ik een auto nodig, na één belletje was ik binnen no-time op weg
Voor 1 dag een bakwagen gehuurd. Haalde het niet in 1 dag. Kon verlengen naar 2 dagen gebruik. Was geen probleem. Helemaal top.
Bestelbus gehuurd voor zaterdag en zondag, maar we mochten hem al op vrijdagmiddag ophalen — erg fijn geregeld. Ook het inleveren op zondag was geen enkel probleem; de sleutels konden gewoon in de brievenbus in plaats van maandagochtend vroeg terugbrengen. Vriendelijk geholpen, duidelijke afspraken en een scherpe prijs. Absolute aanrader!
Hele vriendelijke man zowel in Den Bosch als Zaltbommel, we hadden naar Den Bosch gebeld om een busje te huren, die had niks meer staan maar belde voor ons naar Zaltbommel, daar was net een busje terug wat we op konden halen, ook daar weer een hele vriendelijke man, kortom, alles supersnel en vriendelijk geregeld, geen sores en geen gedoe. Helemaal top!!
Bus was perfect. Airco werkte zeer goed wat in deze warme tijd geen overbodige luxe was.
1e instantie kon hij niet leveren meer uiteindelijk heeft hij toch ee m'n grote bus geregeld. Top
Prettige mensen en prima verzorgde huur bus
Dit was de 10e keer dat wij een bestel-of vrachtauto nodig hadden voor ons jaarlijks muziekevenement. Reserveren gaat soepel. Wensen worden zoveel mogelijk ingewilligd. De auto staat op de afgesproken tijd klaar, schoon, volgetankt en vaak nog vrij nieuw. Contacten lopen op een zeer klantvriendelijke manier en de afwikkeling (inname, factuurverzending) verloopt correct. Namens muziekstichting MHM
Ze stonden klaar om de bus af te geven. De bus was keurig in orde. Ook inleveren ging makelijk en we hadden de borg snel weer terug.
Aardige gasten, en duidelijk. Prijs kwaliteit prima!!!
Wou een busje huren die waren helaas allemaal verhuurd. Ze b3lde met uurtje terug dat er een vrij kwam of ik die wilde. Dat is nog eens service
Goed geholpen prima service
Erg genoten van de auto voor meer dan een week voor een goede prijs
Verhuisbus gehuurd, einde dag ervoor al op kunnen halen (Early Pick-Up) dus volgende dag gelijk begonnen. Prima verhuisbus met laadklep wat het verhuizen een stuk aangenamer maakt! Contact met personeel was beide keren uitstekend. Vriendelijk, relaxt en gezellig!
Ben daar voor de eerste keer geweest maar wat een leuke lieve mensen die je graag helpen bij wat je nodig hebt een goede service helemaal top
Wij hebben een bestelbusje gehuurd om 2 fietsen op te halen. Makkelijke reservering en erg vriendelijk geholpen
Goede prijs kwaliteit verhouding
⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastische service van Autohopper Arnhem! Op vrijdagmiddag om vier uur wisten zij op zeer korte termijn twee personenbussen te regelen voor een belangrijke relatie van mij. Snel, flexibel en ontzettend klantgericht. Dankzij hun inzet was alles perfect geregeld. Een absolute aanrader!
Vriendelijke medewerking.
Ze waren vriendelijk , en alles was geregeld. Had bepaalde wensen aangevinkt , voor de verhuis bus. En alles lag er in , wat de boel een stuk makkelijker maakte.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn