Alles werd goed geregeld en ze waren duidelijk in de communicatie.
Wij hadden een spoedverzoek en zijn supergoed geholpen. Enorm vriendelijke en behulpzame mensen!
Erg vriendelijk en duidelijk geholpen. Betrouwbare auto en makkelijk te besturen. Erg goed te huren en alles goed uitgelegd. Bijgehuurde spullen voor verhuizing waren prima in orde.
Alles loopt gesmeerd vanaf begin tot en met einde. Heldere afspraken.
Vriendelijk, behulpzaam, goede uitleg. uitstekende service.
Kreeg een upgrade voor de verhuisbus!! Super service!!!
Een plezierige ontvangst en snelle afwikkelen van de verplichte papieren Perfecte auto park
Bij deze autozaak was ik in een ver verleden een vaste klant. Door omstandigheden ben ik er ca. 20 jaar niet meer geweest. Nu kwam ik er weer, nu om een auto te huren. De service is nog steeds hetzelfde: prima en vertrouwd! De eigenaar wist mijn naam zelfs nog na 20 jaar! Mocht ik weer een auto gaan huren, dan is dit the place to be.
Hoi Peter, Wat ontzettend leuk om te lezen! Na 20 jaar weer terugkomen en dan nog steeds dezelfde vertrouwde service ervaren. Dat de eigenaar je naam zelfs nog wist, maakt het extra bijzonder. Bedankt voor je mooie woorden en je vertrouwen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen, of dat nu voor een huurauto is of gewoon voor een kop koffie. 🚗✨ Team Autohopper
Eigen auto stond na pech bij de garage uiteraard vlak voor one vakantie... Gekozen om een goede auto te huren. Snel geregeld, persoonlijk contact, meedenken in mogelijkheden, vriendelijk en correct. Blijft veel geld een auto huren maar dit was eker de beste deal. Bijna nieuwe auto, ruim, zuinig waar voor het geld en de Summer Deal was echt een goede actie voor onze vakantietrip.
Hadden op korte termijn een personenbusjes nodig. We werden enorm goed , netjes en meedenkend geholpen. Dit is een enorm fijn bedrijf en enorm klantvriendelijk. Mochten we ooit weer iets moeten huren dan gaan we zeker hier weer heen.
Wij hadden last minute een busje nodig om een bank op te halen via Marktplaats. S Ochtends gebeld en dezelfde dag een busje op kunnen halen. Allemaal top geregeld. Hele fijne, betrouwbare mensen. Zou hier zeker weer huren in de toekomst.
Als ik een auto huur wel ik vier wielen en een goed werkende motor om te doen wat ik doen moet. Of ik alleen mijzelf wil vervoeren of een kleine verhuizing doe, er is een auto voor beschikbaar, voor een redelijke prijs.
Met dit bedrijf wil ik altijd wel zaken doen, echt super mooie auto, je word overal mee geholpen, en alles goed uitgelegd Ook met ophaal en terug brengen tijd kon echt goed overlegd worden. Echt Super bedrijf van As in Apeldoorn
Als vanzelfsprekend had ik mijn vriendin beloofd om haar naar Schiphol te brengen. Stap ik 's ochtends in de auto en kwam er een vreemd geluid onder de motorkap vandaan. Direct naar de garage gereden en daar werd geconstateerd dat een aandrijfriem begd was. Niet meer mee rijden, want als de riem knapt kun je niks meer. Helaas geen vervangend vervoer beschikbaar, dus moest ik op zoek. Bij Easyrent bleek dat niet zo "easy". Formulier invullen en dan kunt u over 2 dagen de auto ophalen. De oplossing uiteindelijk gevonden bij Autohopper. Binnen een uur was het geregeld en reed ik met de huurauto van de parkeerplaats af. Perfect!
Werd zeer goed ontvangen en netjes behandelt alles was zeer snel geregeld en met een 10 minuten was ik vertrokken. Fijne auto met daarin genoeg ruimte en ideale laadklep verhuizing ging soepel vanmorgen de auto weer ingeleverd en klaar was het
Deze Kia Picanto was een heerlijke auto om met z'n tweetjes een weekje vakantie te vieren. Deze kleine doch complete auto is van alle gemakken voorzien en de huurprijs is prima!
Ik heb alleen maar een voertuig gehuurd in Zuid-Afrika, maar deze ervaring was geweldig vanwege de volgende punten: gemak van boeken, inspectie voor en na, netheid van het voertuig, teruggave van het voertuig en teruggave van de borg na gebruik. Over het algemeen zou ik deze service ten zeerste aanbevelen aan iedereen.
‘Bus’ was netjes en zeker groot genoeg. Personeel was erg vriendelijk en was zelf bereid om eerder te beginnen en langer door te gaan. Communicatie was top ondanks dat ik nog het een en ander wilde veranderen (qua borg). Kost wat, maar dan heb je ook wat.
Doet wat het belooft
Aanhanger gehuurd prima verzorgd
Vriendelijke mensen die goed meedenken en goede service verlenen. Echt top!
Ik heb onlangs een Toyota Aygo gehuurd bij Autohopper en mijn ervaring was zeer positief. De auto is compact, zuinig en ideaal voor korte ritten of stedelijke omgevingen. Ondanks het kleinere formaat biedt de Aygo verrassend veel comfort en voldoende ruimte voor twee personen met bagage. Autohopper zorgde voor een soepele huurervaring: duidelijke voorwaarden, vriendelijke service en een snelle afhandeling bij ophalen en inleveren. De auto was schoon en in uitstekende staat. Ik zou zeker weer kiezen voor Autohopper en de Toyota Aygo als ik een kleine, betrouwbare huurauto nodig heb!
Aan bovenstaande heb ik niets toe te voegen.
Uiterst vriendelijk werd mij de werking van de wagen uitgelegd. De auto is prima geschikt voor het verhuizen en de beweegbare laadklep maakt het verhuizen super gemakkelijk. Na afloop stond er nog een lekker bakkie koffie voor me klaar. Helemaal top!
Vrijdagmorgen gebeld. Vrijdagmiddag ophalen en in binnen half uur onderweg. Top geregeld.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn