Kreeg een upgrade voor de verhuisbus!! Super service!!!
Low mileage good quality cars
Snel levering en mooie verhuiswagen. Waren snel klaar met de klus
Goede prijs kwaliteit en mooie schone wagens. Afspraken goed nagekomen
De bus stond netjes afgetankt klaar. De verhuurder heeft de kleine beschadigingen aangewezen en de kilometerstand genoteerd.
Auto stond klaar, nette en schone bus. Geen krassen niets. Ook met terug betalen borg, heel snel Gr. Carin
Goede duidelijke communicatie. Vriendelijk contact. Mooie bakwagen gehuurd. Zou hier zeker weer huren. Makkelijk geregeld via internet. Zeker aan te raden verhuurbedrijf!
Ik krijg een klapband onderweg, deze wordt door het reservewiel vervangen. Gelukkig nog binnen redelijke tijd. Bij terugkomst auto ingeleverd in een betere staat. Krijg netjes de factuur met naar mijn mening het juiste bedrag. Vervolgens blijkt dat het daadwerkelijk overgemaakte restbedrag ruim 200 euro lager is. Na telefonisch contact wordt aangegeven dat dit door de kapotte band komt. Nu begrijp ik wanneer ik aan de auto schade rij dat ik hiervoor borg moet betalen, maar een klapband is natuurlijk een risico voor de verhuurder. Ik ben dus over deze keer huren zeker niet tevreden. Een vuile auto (van binnen) door de zon kon ik bijna niet door de voorruit kijken en afval in de kabine. Tenslotte afgerekend worden op iets wat niet aan mijn schuld is te wijten vind ik ronduit triest en niet klantvriendelijk. Ik ben het dan ook niet eens met deze gang van zaken.
Makkelijk reserveringssysteem. Mooie, nieuwe verhuiswagen, schoon. Prima.
Vlot , correct en vooral heel vriendelijk. Hier huur je een auto zonder moeilijke voorwaarden. Alles keurig geregeld.
Makkelijk te regelen en fijne communicatie. Waardoor ik het als zeer fijn ervaren heb.
Makkelijk aanvragen op de site. Snelle reactie. En soepele afhandeling met op en afhalen. Benieuwd wanneer we de borg terug krijgen. Heb er vertrouwen in
Goeie service, fijn personeel, prima bus.
Alles verliep vlot. Auto reserveren en de volgende dag opgehaald.
Ik heb ivm een verhuizing naar Duitsland ruim 850 kilometer met de bus van autohopper gereden. Ging perfect. Ook ophalen en afhandeling door Berenpas snel en betrouwbaar.
Gemakkelijk te regelen en goede service.
Goede service en nette auto
Vriendelijke medewerker. Snel alles geregeld en busje stond klaar. Ik was binnen 10 minuten weg. Super bedankt en tot de volgende keer.
Bij auto hopper kijken ze niet op een kilometer of op een uurtje! Er wordt uitstekend met de klant meegedacht. Dat is wel zo aangenaam als je een auto huurt voor een week. Bedankt en tot de volgende keer.
Goed en efficiënt geholpen, aandacht voor details. Auto in prima staat.
Hoi Maarten, Fijn om te horen dat alles naar wens was! Team Autohopper
Duidelijke uitleg hoe de huurauto werkte. Vriendelijk personeel. Gratis vervoer naar de garage waar mijn eigen auto stond!
Hoi Grace, Fijn om te horen dat alles naar wens was! Team Autohopper
Goede service, snel geholpen, duidelijke uitleg, flexibele instelling, spanbandjes mee, borg snel terug gestort. Niks op aan te merken !
Hoi Tjeerd, Fijn om te horen! Team Autohopper
Bus gehuurd, alles volgens afspraak. Zeker voor herhaling
Hoi John, Fijn om te horen. We zien je graag de volgende keer weer terug! Team Autohopper
Makkelijk te regelen, vriendelijk personeel en voor een topprijs!
Fijne jonge grote bakwagen met laadklep, bus was schoon en afgetankt op locatie. Enige minpuntje is het ontbreken van een navigatiesysteem of de mogelijkheid Apple carplay te kunnen koppelen.
Boogschutterstraat 1-43
7324 AE Apeldoorn