Uitstekend bedrijf, denken met je mee, bereikbaar ook in vakantietijd, snelle service bij problemen en goede, fijne medewerkers.
Snelle service, goede prijs/kwaliteit verhouding, denken goed mee met de klant.
vakkundig vriendelijk
Prettige communictie tussen de opdrachgever en de uitvoerders.
Concurrerende prijzen, snel geholpen, nette medewerker. Kan niet op alle bovenstaande punten een juiste beoordeling geven, daarom daarvoor een 7.
Het ons kent ons gevoel dat ik bij jullie heb, vind ik erg belangrijk.
goede ervaring mee,korte lijnen duidelijke afspraken die keurig worden nagekomen,evt flexibel in overleg en dat is prettig voor beide partijen
Nà uitvoering onderhoudsabonnement CV-ketel dd. 27-9-16 op 2 verschillende dagen een storing op display gehad. ( onderhoudsmannetje knipperde) Zelf kunnen oplossen door op ketel te resetten !!
Zinken Goten aan huis goed afgewerkt ! Schoonmaken van gaskachels ! Ik ben tevreden ze werken alles netjes af ! Ze hebben Kennis van hun werk en betrouwbaar!
Prima service, kind aan huis. Zeer tevreden!
prettig in de omgang vakkundig en betrouwbaar.
de storing is tot op heden met goed gevolg opgelost
Fijn dat er nog lokale bedrijven bestaan waar je blind op kan vertrouwen. In veel grote steden gewoond waar dat niet meer kan. Hier gelukkig nog wel.
Wij hebben eerst een ander gehad daar waren wij niet over te spreken omdat de servies belabberd was, toen zijn wij naar de firma Buijsse over gestapt en die levert een prima en vakkundig servies.
Wij zijn al jaren klant en heel tevreden. Afspraken worden nagekomen en we worden altijd vriendelijk geholpen.
Wij hebben een prima ervaring bij het weigeren van de verwarming. Was snel gerepareerd. Een grote pluim hiervoor!
Wolfstraat 11
4561 PL Hulst
Buijsse Loodgieters en Installatiebedrijf staat voor service en kwaliteit. Samen met onze medewerkers bieden wij u die service en kwaliteit die onze klanten al jaren van ons gewend zijn. Op ons team kunt u altijd rekenen, u kunt vertrouwen op meer dan 40 jaar ervaring voor de installatie van sanitair en verwarming, aanbrengen en repareren van dakbedekking, goten en afvoeren. Regelmatig worden wij bijgeschoold zodat wij ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Ons team bestaat uit 5 allround installatiemonteurs; Gino Buijsse, Noël Bogaert, Marco de Putter, Bryan Faas, en Christel de Deckere- de Rechter. Al onze monteurs beschikken over de benodigde CO papieren om aan CV ketels te mogen werken.