Goede service, kwaliteit betreft het sanitair. We zijn echt super tevreden. Goed en deskundig personeel we hebben mooier en beter voor minder geld dan verwacht.
Wij hebben een jaar geleden onze badkamer spullen hier gekocht en zijn tot op de dag van vandaag nog steeds erg blij met alles. Het advies en het mee denken van Rene was perfect hierdoor hebben we de badkamer zoals wij hem wilde hebben
Via een advertentie werd onze aandacht getrokken en besloten we eens een kijkje te nemen in Dronten. De showroom was in een loods en doet daarom in eerste instantie wat minder professioneel en goedkoop aan. Het zag er overigens wel schoon en geordend uit. We werden direct vriendelijk ontvangen door Jeroen. Hij nam rustig de tijd om een 3D-ontwerp van de badkamer te maken. Ook het opstellen van de offerte was positief. Toch waren we er nog niet helemaal zeker van. We wilden namelijk graag een klassiek-landelijk badmeubel. En de witte tegels vonden we toch te glad/strak. Uiteindelijk zijn we twee weken later nog een keer naar Dronten gereden. Opnieuw heeft Jeroen met ons meegedacht en zijn er wat aanpassingen gemaakt. Hij drong ons niets op, dacht goed mee en was eerlijk over de keuze van andere tegels die het geheel duurder zouden maken. Uiteindelijk zijn we overeen gekomen dat we voor de badkamer en voor het toilet beneden de tegels en bijbehorende accessoires zouden afnemen. Het badmeubel zouden we elders kopen. Alles is keurig volgens afspraak geleverd. Wil je echt graag een goedkope(re) badkamer, dan heb je een beperkte keuze uit dat wat aangeboden wordt. Ze kunnen veel voor je bestellen, maar dan betaal je eigenlijk net zoveel als bij andere badkamerspecialisten.
Goede service. Tegels welke teveel waren besteld en over waren zijn netjes teruggenomen.
Zeer zeer slechte service, doordat werknemer die ons met verkoop had geholpen ontslag had genomen, kwamen wij zeer bedrogen uit. Alle wat mis ging werd toen op hem geschoven, Wij als klant zaten met de gepakken peren. Jonge verkoper had hier geen boodschap aan, was zelfs zo dat ik 2 x hetzelfde moest betalen. Echt geen aanrader , niet 1 keer maar soms wel 10 keer achter een product aan gemoeten, en terug bellen , had zij daar blijkbaar nog nooit van gehoord.
Prima zaak met een goede prijs- kwaliteit verhouding en goed geadviseerd door Hen-rik van Wendel. Door de 3-D tekening gelijk al een mooie indruk van het eindresultaat. Alles volgens afspraak verlopen en mede dankzij het perfecte werk door tegelzetter Jan Eenkhoorn en loodgieter Jan Vaandering nu een prachtige badkamer. Een aanrader!
Prima service ervaren bij Sani4all. We werden goed geholpen door de eigenaar. Het assortiment is ruim en stijlvol. Kortom, van harte aanbevolen.
In augustus de nieuwe badkamer bij Sani4all in Zevenaar gekocht. Inmiddels is alles klaar en het resultaat mag er zijn! Voordat ik de spullen voor de nieuwe badkamer ging uitzoeken kreeg ik advies van de verkoper en heeft hij een prachtig 3D ontwerp bedacht. Zo kreeg ik een realistisch beeld hoe mijn nieuwe badkamer eruit zou zien. De prijs kwaliteit verhouding is erg goed en de badkamer werd zelfs gratis bij mij thuis afgeleverd. Ik kom zeker terug voor mijn toilet, want die is in het voorjaar aan de beurt!
Slechte service! Voor 3200,- aan badkamer artikelen gekocht en na montage van de toiletpot bleek de kleur wit af te wijken van de rest (grijswit ipv roomwit) en hij was te klein. Meteen weer gedemonteerd en in de org. verpakking gedaan. De stickers zitten er nog op. Heb voor deze (merkloze) pot 349,- euro betaald wat achteraf veel te veel is. Men wil de pot niet retour nemen en ook geen financiele compensatie geven. Werd er zelfs van beticht ergens anders een goedkopere pot te hebben gekocht en nu van deze af te willen. Slechte service dus. Denk goed na voor je hier iets koopt want retourneren is niet mogelijk zoals bij bouwmarkten wel het geval is.
Beste heer de Bruin, Wij vinden het erg jammer te moeten lezen dat u niet tevreden bent over onze service. Helaas kunnen wij geen reeds gemonteerde producten retour nemen, dit omdat wij deze producten niet meer kunnen aanbieden aan een andere klant. Wij hopen dat de andere producten die bij ons gekocht zijn wel goed bevallen. Met vriendelijke groet Team Zevenaar
Hoe groot ik er ook tegenop zag, het is allemaal goed gekomen, met kundige mensen. Het was zelfs een gezellige tijd wat ik niet had verwacht. De informatie geving over de algemene voorwaarden vond ik onduidelijk, dit gaat aangepast worden
We ging alleen even oriënteren, maar gingen weg met een hele badkamer. Heel fijn geholpen en mooi ontwerp gekregen. Alles netjes op de afgesproken datum ontvangen en goed geplaatst door het door sani4all geregelde aannemers bedrijf. Wij genieten nu elke dag van een fijne badkamer.
Wij zijn heel tevreden over Sani4all. We zijn erg goed geholpen en voorgelicht en ook de service na aankoop was prima. De prijs/ kwaliteit verhouding is heel goed. Bas bedankt voor de goede adviezen.
Dachten goed mee en behulpzaam en alles op tijd geleverd.moeten uitkijken met een prijs opgeven die eigenlijk de installateur moet doen ook de tijd die men nodig denkt te hebben om de klus te klaren moeten ze niet doen voor de rest prima zal ze aanbevelen en ook mag er een foto van de badkamer gemaakt worden voor reclame
Erg goede kwaliteit/prijs verhouding. In de maand juni spullen gekocht. De levering van de spullen werd zoals was afgesproken keurig in augustus geleverd. Er ontbrak nog een onderdeel bleek later, maar dit werd onmiddellijk vanuit de winkel geleverd. Heb nl. het toilet zelf gedaan, dus geen ervaring met monteurs. Wij zijn dan ook erg tevreden. Moet ook nog een badkamer doen, dus ga zeker terug om te kijken.
we zijn geweldig geholpen goeie service
Met eerdere ervaringen te spreken over de kundigheid en afhandeling van een aankooptraject. Nu voor een tweede maal een aankoop gedaan. 3D tekening niet juist verwerkt. Moest nogmaals langskomen. Installateur dacht niet klantvriendelijk mee maar in zijn eigen belang ('lelijkere oplossingen' om zijn eigen werk makkelijker te maken). Daarom ervoor gekozen zelf een installateur te zoeken. Er was een product onjuist geleverd terwijl de chauffeur bij levering alles wist aan te wijzen (inhoud verpakking deugde niet). Dit moest vervangen worden waardoor de installateur niet verder kon en duurder werd (moest ervoor terugkomen). Dit bedrag werd gesplitst na veel gesteggel (oorzaak is Sani4all> toch extra kosten voor moeten maken).
Hier wordt je goed geholpen er wordt een mooie 3d ontwerp gemaakt en je wordt niet gedwongen om direct te beslissen. Top bedrijf met kennis van zaken. Betaalbaar en snelle levering. Prima service. Erg betrokken medewerkers.
Stoomcabine gekocht omdat onze oude het na 16 jaar opgaf. Moest dus in een bestaande badkamer komen. Er is goed meegedacht over de mogelijkheden. Na levering van de stoomcabine was er een probleem maar dit is goed opgelost.
In februari hebben wij al een badkamer bij Sani4All gekocht. We waren toen al heel tevreden over de prijs kwaliteit verhouding. Ondertussen zijn we verhuist en hebben we de badkamer weer bij hen gekocht en het deze keer ook door hen laten plaatsen. Het bedrijf Henk Troost was verantwoordelijk voor het demonteren van de oude badkamer en het monteren van de nieuwe. Ook daar waren we erg tevreden over. Zeer professionele mensen. We hebben als basis dezelfde badkamer gekozen, maar wel wat onderdelen verbeterd. Daar werden we erg goed bij geholpen door Hendrik. De afspraken werden nagekomen. Op dit moment lijkt het erop dat er iets niet klopt met het hangende toilet. Hendrik kwam dezelfde dag nog langs om de badkamer te bekijken en zit er gelijk bovenop dat het probleem met het toilet zo snel mogelijk wordt opgelost.
fijne en duidelijk advies onze badkamer is erg mooi geworden