Goede info bij start met Jeroen,nam veel tijd etc . Dringt zijn mening niet op . Later was hij weg. Andere collega’s doch ook vriendelijk en behulpzaam
Prima geholpen in de showroom. Alles geleverd volgens afspraak. Vakkundig de badkamer en w.c verbouwd. Geen rommel. Netjes gewerkt Erg tevreden over het resultaat.
Prettig en bekwaam personeel. Snelle communicatie en prima artikelen voor een goede prijs.
We zijn geweldige geholpen door Bas in Vianen. Genieten nu van onze prachtige doucheschermen en super moooe spiegel!
Goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer vriendelijk geholpen in de showroom. Goede aftersales, onze anti condens spiegel werkte niet goed en deze is zonder enige discussie geruild voor een nieuwe.
in 2014 kochten wij bij Jos Rabelink, toen nog onder de naam Showmagazijn oa een badkamer. In oktober 2017 constateerden wij, dat de folie op de meubels op meerdere plaatsen los liet. Na enig speuren vonden wij Jos terug, nu onder de naam Sani4all. Nadat René Bulten de problemen inventariseerde, werd het probleem neergelegd bij de fabrikant. Wij kregen bericht, dat het oorspronkelijke meubel niet meer te leveren was. Er werd ons een totaal nieuw badkamermeubel aangeboden, inclusief montage. Gisteren zijn de meubels geleverd en gemonteerd, tot volle tevredenheid. Jos Rabelink en zijn mensen hebben service, garantie en klanttevredenheid erg hoog in hun vaandel staan!! Vaak is het zo: garantie hebben en garantie krijgen, zijn twee heel verschillende dingen! MAAR NIET VOOR JOS EN ZIJN MENSEN!! Een dikke pluim!!
Bas ten Have is een vakman goed advies en meedenken zeer tevreden we komen zeker terug en ik adviseer zeker om daar eens te gaan kijken.
Vanmiddag uitstekend geholpen door Tjeerd. Petje af! en bedankt.
Ik zal Sani4all Varsseveld zeker aanraden. Goede uitleg en zeer behulpzaam bij het uitwerken van het ontwerp voor het toilet en de badkamer. Keurige 3D tekening en daarna verliep de bouw geheel volgens plan. De uitvoering is niets op aan te merken alles ziet er zeer goed uit. Vriendelijke en goede monteurs, ze verstaan hun vak.
Voor onze nieuwbouwwoning hadden wij nog wat badkamer- en toiletaccessoires nodig. Netjes ontvangen door Bas, die ons prima heeft geholpen en geïnformeerd! De artikelen waren al enkele dagen na het plaatsen van de bestelling binnen.
Prima ervaring. Meubel stond op de afgesproken dag klaar. Bij plaatsing misten we 2 handgreepjes van de hoge kast, hier over gebeld en 2 dagen later hadden we het in huis. TOP.
Prima ondersteuning door medewerkster D. Alleen zie ik haar niet graag zware pakken tegels verslepen. Check je CAO. :-)
We zijn bezig met de verbouwing van badkamer en toilet. Op internet gezocht naar een goede sanitair zaak. Bij Sani4all in Vianen was het gelijk raak. Goed assortiment, ruime showroom, nette prijs en een heel vriendelijke Bas ten Have die weet waarover hij praat en je niets opdringt. Direct een bestelling gedaan. Even afwachten hoe de levering gaat verlopen. Maar als dat net zo goed gaat als de aankoop komt het helemaal in orde. Ik denk dat Sani4all in de toekomst veel tevreden klanten zal hebben. Bas succes met de nieuwe zaak!
Prettige samenwerking met Sani4all in Zevenaar (Rene Bulten). Ook nadat hij overgeplaatst was naar Varseveld bleef hij ons helpen met vragen
Wij zijn in het hele traject van ontwerp tot oplevering op een hele prettige en vakkundige wijze begeleid door Sani4all. Het was fijn zaken doen, TOP!
We zijn erg tevreden over het traject en het plaatsen van de badkamer. Er was veel ruimte voor meedenken ook tijdens de bouw. Vakkundig personeel en erg mooi afgewerkt.
Verscheidene dagen des avonds het stof boven op kunnen ruimen. Hier was niet aan te ontkomen ondanks het afplakken van deuren en trap naar zolder. Maar het eindresultaat mag met trots getoond worden. Een open en, wat kleur betreft, harmonieus geheel. Nette en goede afwerking van tegelzetter tot kitter. Vakkundig inzicht van de werkmensen. Al met al zeer tevreden.
Vanaf begin tot het eind was het ontwerpen en kopen van de badkamer bij Bas fantastisch te noemen!! En we hebben veel vergelijkingsmateriaal aangezien we een casco nieuwbouw huis hadden en vele verkopers hebben gesproken. Bas luisterde echt naar wat wij wilden en maakte meteen een mooi ontwerp naar onze smaak. Het voordeel is dat hij ook kennis heeft van interieur en het inrichten ervan. Ook zijn nazorg en service is heel erg goed. Na het ontwerp wilden we nog wat aanpassingen wat Bas zonder problemen voor ons wilde regelen. Inmiddels genieten we dagelijks van onze mooie badkamer.
Hele goede service en veel keuze in verschillende mooie tegels. Er wordt ook goed met meegedacht.
Bij Sani4all in Vianen hebben ze een breed assortiment en de verkoper(s) denken goed met je mee over wat past bij jouw eigen smaak en voorkeuren. Ik ben goed geïnformeerd en geholpen, zou zeker nog eens langsgaan als ik weer wat nodig heb!