erg fijn geholpen en erg meedenkend
Zeer goed geholpen. Alle tijd werd er genomen. Communicatie was prima. Levering ging prima. Afspraak is afspraaak. Nazorg ook een dikke pluim waard. Wij zijn super tevreden over het geheel.
Met goede oplossingen pro-actief mee denken en werken aan leveringsproblemen. Zeer klant vriendelijk en behulpzaam. Producten waren in goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Wij zijn zeer tevreden over het geleverde sanitair, maar ook de service, flexibiliteit en dienstverlening van Sani4All. De contacten met zowel verkoop als expeditie hebben we als zeer prettig ervaren. Vragen zijn keurig beantwoord. De leveringen waren compleet en zonder gebreken. Kortom een prettige en betrouwbare partij voor het aanschaffen van sanitair.
Zeer tevreden over Sani4all. Jeroen Beens heeft ons tijdens het gehele project heel goed geholpen. Problemen die naar voren kwamen tijdens de verbouwing werden door hem direct opgepakt en naar alle tevredenheid opgelost. Jeroen, bedankt voor alles!
Bellen is wel een lastig als het druk ik maar mailen met Klaas Jan Heutink werk snel en zeer correct. De afspraak komt goed door en zodra de bestelling binnen is krijgen we weer mail.
Nakomen afspraken: knullig...
Goede kwaliteit artikelen, goede voorlichting verkoper, top personeel voor montage! Zou Sani4all met deze groep monteurs, tegelzetters, kitters etc. zeker aanraden! Denken mee, werken schoon en netjes. Al met al een top ervaring en de toiletruimte en badkamer zijn fantastisch geworden.
We werden plezierig en met geduld geholpen. Ook na de levering prettig telefonisch contact. Wel jammer dat we niet bij het eerste contact goed geïnformeerd waren over de eventuele mogelijkheden bij het terug brengen van complete pakketten overgebleven tegels.
Zeer tevreden over de bestelde artikelen o.a.complete badkamer en toilet. Het geheel door bouwbedrijf die we zelf hebben opgezocht laten installeren. Kleine problemen die altijd kunnen voorkomen zijn door Sani4all snel en naar tevredenheid opgelost. Echt een super service.
Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer/toilet én pvc vloer. Zeer tevreden over de service van Sani4all Zwolle, met dank aan medewerker Hen-Rik! Prima geholpen door deze jonge enthousiaste, vrolijke, meedenkende, adviserende, eerlijke medewerker met hart voor de zaak, relax in de omgang, niet opdringerig, verstand van zaken en komt zijn afspraken na. Daar houden wij van! Uiteindelijk onze badkamer, toilet, maar ook pvc vloer via Hen-Rik gekocht. Top service, problemen neemt hij serieus en worden zo snel mogelijk opgelost. Hij kwam spontaan zelf bij ons aan huis om te kunnen kiezen uit de verschillende pvc vloeren. Hen-Rik zet zich 100% in voor een tevreden klant. Bedankt!
Geweldig heel goed
Wij hebben onze badkamer- en toiletmaterialen bij Sani4All in Zevenaar gekocht. Gemonteerd werd alles door onze eigen aannemer. René Bulten was ons aanspreekpunt. We zijn erg tevreden over de service die ons is verleend. René denkt super mee en is makkelijk benaderbaar. De tegels zijn geweldig en de prijzen zijn echt prima in vergelijking met andere zaken. We bevelen de zaak zeker aan!
Creatief en vakkundig advies. Uitstekende monteur. Nette afwerking.
Prijs/kwaliteit is super. We hebben een complete badkamer gekocht met alleen maar A merken voor een super mooie prijs. De montage is gedaan door vakmensen en resultaat fantastisch.
Ontzettend tevreden over Sani4all. Personeel heel vriendelijk en kundig. Bezorging perfect en montage heel mooi gedaan. Goede prijzen voor al het moois wat je er voor krijgt. Kortom zeker een aanrader om hier je badkamer of toilet aan te schaffen.
Wij hebben de inrichting van onze badkamer en wc gekocht bij Sani4all Dronten. Onder het genot van een kop koffie of thee wordt er een mooi ontwerp gemaakt. Vervolgens loop je met een adviseur door de showroom om de producten te bepalen. Houd er alleen rekening mee dat niet alles uit voorraad leverbaar is. Op het badmeubel zat bijvoorbeeld 7 weken levertijd. Wij zijn zeer tevreden over het eind resultaat, het is erg mooi geworden. We kunnen Sani4all Dronten zeker aanbevelen.
Alles naar wens verlopen.
Jeroen Beens heeft ons geweldig geholpen, ondanks dat wij diverse malen van plan veranderd zijn, bleef hij geduldig en vriendelijk. Wij zijn erg blij met onze nieuwe mooie badkamer.
In een uurtje tijd hadden we alles uitgezocht. Onze badkamer is klaar en helemaal naar onze zin! Goed en deskundig advies. Prettige behandeling, mede omdat er wat verkeerde maten van onze kant waren doorgegeven. Na overleg geen probleem, kon worden geruild in genemuiden. Daar weer vriendelijk en correct geholpen. Nogmaals Bedankt! Ga zo door en veel succes met jullie bedrijf.
Gewoon goed geholpen, net personeel en veel waar voor je geld!!!
Er wordt goed met de klant meegedacht en wensen worden goed vertaald in mogelijkheden.geen gladde verkooppraatjes maar goed en eerlijk advies van Hen-rik.Daarnaast goede prijs-/kwaliteitsverhouding.
Supper