• Totaal oordeel
  • Inrichting showroom N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al vanaf het eerste moment een goed gevoel. Werden bij binnenkomst goed geholpen. Er werd door de verkoper (Herwin) goed geluisterd naar onze wensen en hier werd ook goed op ingespeeld. Nadat hij de tekeningen had gemaakt sloeg de twijfel toe of we wel het juist gekozen hadden. Na een goed gesprek waar de twijfel vandaan kwam werden er nieuwe tekeningen gemaakt met een paar subtiele wijzigingen, dit was exact wat wij wilde. Tijdens het plaatsen kwamen achter wat kleine tegenslagen. Deze werden boven verwachting goed opgelost door Herwin. Ik kan iedereen deze winkel aanraden! Maak wel even een afspraak, omdat ze goed te tijd nemen voor de klanten kan de wachttijd wel een oplopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Sani4all raad ik iedereen aan, wat een mooie showroom met een ruim assortiment. Ik werd geholpen door Bas ten Have en hij is echt een aanrader. Wat een super aardige, klantvriendelijke en vakbekwame verkoper is dat. Hij gaf heel goed advies, was duidelijk,heeft veel voor mij uitgezocht en de communicatie was perfect. Mede dankzij Bas heb ik mijn tegels voor de badkamers, toiletten en het badmeubel bij Sani4all gekocht. Ik vind klantvriendelijkheid, assortiment en afhandeling van een opdracht nl. het belangrijkste voor de aankoop van sanitair en dat is bij Sani4all echt top !! Bedankt voor alles Bas!

• Winkel: Vianen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Slechte ervaring ,wc pot werd tot 2 keer zwart en dat kwam vlgs hun van niet goed schoonmaken. Heeft een half jaar geduurd voor het opgelost werd met een goed schoonmaakmiddel verstrekt door Sani,nee dus hebben een andere betere wc pot bij hun gekocht en het verschil zelf bijbetaald. Kwam nog wel 185 euro installatiekosten overheen maar die moesten we zelf maar betalen Nu binnenwerk van douchekraan kapot komt een nieuw binnenwerk voor maar we moeten zelf maar zorgen dat het er in komt De dame aan de telefoon zei dat ze er geen verstand van heeft en niet technisch is. Slechte services dus daar niet kope

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn blij met onze nieuwe badkamer,we zijn goed geadviseerd en de badkamer is door vakmensen geïnstalleerd met dank aan Duco Rutgers

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben tegels, badkamermeubilair, douchewand en een toilet gekocht. De kwaliteit is uitstekend en we zijn heel erg tevreden. De service is geweldig en de persoonlijke verhoudingen meer dan goed. Wij moesten een nieuw bedieningspaneel voor een bestaand reservoir en daar hebben ze heel veel moeite voor gedaan om die te vinden. Maurice nogmaals onze hartelijke dank voor je inzet.

• Winkel: Hoogeveen
  • Gekozen voor: Badkamers|Toiletruimtes

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg prettig en vakkundig geholpen, ook het onverhoopt retourneren van wat materiaal was geen probleem. Blij met de badkamer!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na teleurstellende ervaringen bij enkele andere bedrijven was Sani4all een schot in de roos. Leonie Lans heeft ons goed geadviseerd en geholpen. Ze kwam met bruikbare ideeën en oplossingen. Advies- en offertetraject prima. Ook de foutjes,die in het traject zijn gemaakt heeft Sani4all goed opgelost. De door Sani4all aanbevolen installateur en tegelzetter hebben zich uitmuntend gekweten van hun taak. Echte vakmensen bij Postma Totaaltechniek in Zwolle, die er eer in scheppen om perfect werk te leveren. En Gerard Esteie uit Zwartsluis is precies, wat hij zegt op zijn kaartje: een professionele tegelzetter; hij bereikt een uitmuntend resultaat. Het geheel ziet er uiteindelijk fantastisch uit! Alle betrokkenen hebben eer van hun werk.

• Gekozen voor: Badkamers|Tegels

4 sterren: goede service, goed behandeld

Perfecte samenwerking tussen sani4all medewerkers en monteurs. Overleggen alles met je en komen met oplossingen als er probleempjes ontstaan. Ben trots op onze nieuwe badkamer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima advies en begeleiding bij de aankoop en uitvoering ( door derden ) Prachtige animatietekening van je toekomstige badkamer

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er zat een haarscheur in de wastafel een mail en een paar foto's en de wastafel is vervangen door Combiforte uit Dronten prima werk zeer tevreden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer tevreden over Sani4all en Duco. In minder dan een uur tijd hadden wij onze badkamer uitgekozen en gekocht. Het mee denken en advies is supper. Ik heb Sani4all dan ook al aan diverse mensen aanbevolen, top winkel. Nogmaals wij zijn zeer tevreden. Duco bedankt voor alles.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Persoonlijke benadering, no-nonse contact, vakbekwaam en laagdrempelig. Erg prettig om één aanspreekpunt te hebben. Fijne werklui en communicatie met aannemer erg prettig en accuraat. Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Kortom; zeer tevreden!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben goed advies gekregen van Anne-Dirk Naberman van Sani4all Genemuiden. Hij heeft ter plekke een mooie 3d tekening gemaakt. Het sanitair is van een goede kwaliteit en alles is volgens afspraak geleverd. De monteur heeft ook prima werk geleverd. Helemaal volgens afspraak. We zijn erg tevreden over het resultaat en erg blij met onze nieuwe badkamer!

• Winkel: Genemuiden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Personeel zeer vriendelijk en denkt goed mee. Soms kan voorlichting iets beter, maar al met al ben ik zeer tevreden. Mijn eindcijfer is eigenlijk 8,5.

• Winkel: Deventer

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hadden een bad meubel uit gezocht bij Badmeesters.nl Hengelo(ov) en afgesproken met de verkoper dat er voor 15-6-18 compleet geleverd zou worden de verkoper beloofde dat alles er op tijd zal zijn, een week voor levering belde ik op en de verkoper zegt de goederen komen pas 29-6-18 binnen gelukkig had ik geen koop overeenkomt getekend en heb hem alles laten houden nu zat ik met een probleem ben aan het googlen gegaan en kwam Sani4all.nl tegen en heb het vragen formulier gestuurd of ze meubelen uit voorraad konden leveren een afspraak gemaakt met de verkoper Luc Jansen en ben zaterdag naar Varseveld gereden een meubel uitgezocht en alles in werk gezet dat het 2 dagen voor de 15 geleverd kon worden en het resultaat was 13-6-18 alles geleverd een perfect bedrijf mooie producten scherpe prijs en perfecte levering zeker een aanbeveling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn vader had eind maart een herseninfarct gehad. Het werd al snel duidelijk dat de badkamer moest worden aangepast. Maar, zoveel tijd was er niet. We wilden echt dat tijdens zijn revalidatie in de Hoogstraat/Utrecht de badkamer vernieuwd kon worden. Samen met mijn moeder bij Sani4all geweest. We hebben de situatie uitgelegd en met zn allen zijn we naar de mogelijkheden gaan kijken. Grootste uitdaging zou de montage zijn maar Bas is meteen gaan bellen en heeft ook aan de monteurs de situatie uitgelegd (monteurs zijn van extern). Ook zij waren bijzonder welwillend en flexibel. Alles is in gang gezet en de badkamer is keurig en snel geleverd en geplaatst. Niet even een bad eruit en douche erin maar de hele badkamer is vernieuwd. Top gedaan, ook de afwerking en uitermate deskundig.

• Winkel: Vianen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn goed en vakkundig geholpen, ruim assortiment. Prima bedrijf met fijne service!

• Gekozen voor: Tegels

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service en zeer behulpzaam nadat bleek dat onderdelen van onze bestelling niet de juiste maat hadden.

• Winkel: Zevenaar
  • Kennis en informatie
  • Advies/ontwerp/offerte traject N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende service en kombinatie van verkoop en plaatsing maakten voor ons het verschil

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn heel vriendelijk ontvangen en heel goed geholpen bij het uitzoeken van toilet en tegels. Toilet werd foutief geleverd maar Duco kwam het zo snel mogelijk zelf omruilen. Zijn advies was echt heel goed. We raden iedereen aan om toch bij hem advies te vragen.

• Gekozen voor: Toiletruimtes|Tegels

• Gekozen voor: Tegels
  • Kennis en informatie
  • Advies/ontwerp/offerte traject N.v.t.

Raadhuisstraat 69B

7001EX Doetinchem