4 jaar geleden badkamer geinstalleerd door monteur Sani4All nu probleem met termostaat,. Gratis verholpen door deskundige en zeer prettige medewerker Klaas Jan van Sani4All Super!!!!
Slecht: Alle dozen met tegels beschadigd, missende tegels, verkeerde kleur én maat radiator. ver overschreden beloofde levertermijnen. Héél veel bla bla en beloften waarvan er niet 1 wordt nagekomen.
Uitstekend geholpen bij zowel ontwerp en advies, bij de levering en met de aftersales. In eerste instantie geholpen door Joey, dit is later uitstekend overgenomen door Milou.
Zeer tevreden over hoe we geholpen werden, zeer enthousiast en meedenken over onze wensen. Samen snel tot een mooi ontwerp gekomen en nadien uiterst tevreden over het eindresultaat. Kan daarom ook iedereen adviseren om voor sani4all te gaan!
Badkamer en toilet laten renoveren. Erg goed geholpen met het ontwerp en de keuze van de materialen. uiteindelijk een badkamer waarin al onze wensen samenkomen.
Prettige ervaring, veel overleg en meedenkend. Top badkamer gekregen!!
Wij hebben het toilet en badkamer laten ontwerpen door Sani4all Vianen. Wij zijn zeer vakkundig geholpen door Bas ten Have die een snel 3D ontwerp heeft aangeleverd die wij ook zo hebben laten uitvoeren. Echt een super bedrijf die zijn afspraken na komt en meedenkt met de wensen van de opdrachtgever. Het personeel werkt netjes, voor er begonnen was met slopen is de trap en begane grond tot de badkamer keurig afgeplakt. Daar komt bovenop dat er door de aannemer (elektra en tegelzetter) goed is meegedacht wordt over hoe een idee het beste uitgevoerd kan worden. Kortom, heel erg tevreden met onze nieuwe badkamer! Bas verdiend met zijn team een dikke pluim!
Goed en deskundig advies. Uitstekende, net werkende vakmensen die het werk uitvoeren. Goede prijs-kwaliteit verhouding!
Goede kennis en goede service en een hoop geduld
erg goed geholpen, alles keurig geleverd, vakwerk wat betreft de werkzaamheden. kortom TOP!!!
Alles volgens afspraak. Wat we hebben besteld is ook precies geleverd. Montage keurig. Werd zelfs 's avonds doorgewerkt om het op tijd af te krijgen. Tandborstel reclame.....ja dat was een minpuntje want die stelt niets voor.
Wij zijn door Anne-dirk Naberman echt goed geholpen. Heeft ook heel goed meegedacht, wist ook waar hij het overhad, echt fantastisch geholpen.
Goed advies! laagdrempelig meedenkend en geduldig, zelfs komen kijken i.v.m. vragen over de douchebak, we zijn nog niet klaar met klussen Duco maar alvast hartelijk bedankt voor de goede service!!!
Prima service, deskundig, vakmannen
Zeer flexibile, kundige begeleiding van het gehele traject. netjes gewerkt door de monteurs, die waar mogelijk in overleg eea plaatsten.
De verkoper Anne-Dirk Naberman geeft goede informatie en kijkt wat er mogelijk is, wat betreft het budget en de wensen van de klant. Overlegt met de klant welke personeel (klusssenier) geschikt is om de klus te klaren. Het voortraject (verkoop en voorlichting) heb ik goede ervaring. Nog geen ervaring met het verwijderen en aanbrengen van het sanitair, tegels enz. (de gekochte spullen bij Sani4all), dat moet nog gebeuren.
Uitstekend geholpen in de showroom. Tevens via sani4all een paar uitstekende monteurs geregeld.
Wij zijn zeer tevreden over Sani4all Vianen. Zij hebben ons goed geadviseerd en er is een ruime keus in de winkel, waardoor wij onze badkamer en toilet naar onze eigen smaak en wensen hebben kunnen inrichten. Erwin en Kelly
het is prettig werken met de monteurs die de wc met tegelen en monteren in orde maken Bij deze zal ik jullie van harte aanbevelen bij mensen die ook een verbouwing willen doen
Goede service. Goed geholpen met advies Netjes op tijd geleverd. Aanrader
Goede voorlichting voor zowel badkamer als toilet...en het wordt allemaal bij de deur afgeleverd....prima service en kwaliteit...goed geregeld door Maurice en Jan....
Wij hebben de omgang met Duco van Sani4all Uden als heel prettig ervaren. Hij is heel behulpzaam geweest. Alles goed verzorgt vanaf begin tot het einde. We hebben wat pech gehad met de materialen maar in overleg met Duco is alles netjes opgelost. Complimenten dus.
Bas ten Have heeft me ontzettend goed geadviseerd bij kiezen van alle benodigdheden voor de doucheruimte die in een monument moest passen. We hadden diverse uitdagingen zoals een bestaande stenen muur die behouden moest blijven en rondingen die zeer zeker niet standaard zijn. Het advies was kundig, geduldig en meedenkend, zodat ik tot een perfect passend plaatje kwam. Qua prijs doet deze zaak het ook erg goed, voordelige koop gebleken. Goede service toen wat kit en voegsel over bleef, namen ze gewoon terug.
Wij vonden het verbouwen van ons huis een hele klus, vooral m.b.t. de keuzes die je op alle terreinen moet maken. Maar het kiezen van een badkamer en toilet was een zeer plezierige, kundige en gezellige verademing. Michel van sani4all Vianen heeft ons geweldig goed geholpen in het voorleggen van de verschillende mogelijkheden die wij hadden voor onze kleine badkamer. Het maken van de keuzes liet hij aan ons over en die konden wij goed maken, omdat we zo goed ingelicht waren door hem. We zijn dolgelukkig met het eindresultaat. Bijna jammer dat we klaar zijn met verbouwen, zo goed was deze 'samenwerking'. Veel dank voor jullie vakkundige hulp Michel en Bas!