Een geweldige zaak!

We hebben een hele goede ervaring met sani4all. Super vriendelijk, prettig geholpen. Duidelijke tekeningen. Goed verhaal. En dan als een kers op de taart, een fantastiche monteur, tegelzetter. Deze heeft een hele mooie badkamer afgeleverd. Dus alleen maar lof!

• Winkel: Deventer

Mooie betaalbare badkamer

Mijn ervaring met sani4all beschouw ik als een prettige ervaring. We kozen voor een kompleet pakket, de verkoper nam alle tijd voor ons en heeft de mogelijke aanpassingen aan ons laten zien. Het monteren van de badkamer hebben wij via sani4all laten doen en daar zijn wij minstens zo tevreden over.

• Winkel: Barneveld

In Barneveld onze badkamer gekocht. Ook de montage werd uitgevoerd in opdracht van Sani4All. Hier waren wel wat problemen mee maar dit is altijd goed en snel opgelost door Sani4All. Zeer tevreden over alles en in het bijzonder zeer tevreden over Stefan. Wij gaan zeker Sani4All aanbevelen. Problemen kunnen er zijn maar de manier hoe Stefan dit opgelost heeft is fantastisch.

Zeker aan te raden !

Wij zijn erg fijn geholpen, er werd direct een tekening gemaakt en dezelfde dag hadden wij de 3D beelden op de mail. Er werd fijn meegedacht. Bij levering bleek één onderdeel stuk te zijn, dit werd direct opgepakt en een nieuwe werd geleverd. Ze zijn erg toegankelijk en de communicatie gaat snel en gemakkelijk. Kortom, ontzettend tevreden en zeker aan te raden! (de badkamer, toilet en washok zijn prachtig geworden) bedankt ;)

Verstand van zaken.

Een goed advies, meedenkend. En een mooie showroom vol met ideeën.

Zeer professioneel en vriendelijk

Waren al een keer eerder bij Sani4all geweest voor tegels en een douchekraan. Nu op zoek naar een nieuwe badkamer wegens lekkage, en gelijk naar Sani4all gegaan omdat we dezelfde tegels wilde als basis, en bij vorige aankoop netjes geholpen zijn. Omdat we precies wisten welke tegels en welke opstelling de badkamer moest hebben, was de 3D tekening snel gemaakt door Bas. Vervolgens nog een rondje door de zaak voor de kranen en overige accessoires, en alles was compleet. Nu zo'n 6 weken later is de badkamer klaar. Paar kleine dingen misgegaan, maar alles werd snel opgelost door Bas en overig personeel. Zijn super blij met de nieuwe badkamer. Bas super bedankt.

• Winkel: Vianen

Duidelijk verhaal en klantvriendelijk

Goed advies en klantvriendelijke bedrijfsleider en medewerkers

• Winkel: Hoogeveen

Sani4All Zevenaar maakt het helemaal waar!

Ik ken dit bedrijf vanaf de start n Zevenaar en heb zo door de jaren heen producten bij hen betrokken. Dat betekent dat je op die manier een goed beeld kunt krijgen van de werkwijze, de klantvriendelijkheid, de kwaliteit van de producten en de service. Wat mij betreft kan ik dit in één woord samenvatten: VOORTREFFELIJK!. In de afgelopen weken heb ik heb ik hen opnieuw leren kennen als een bedrijf dat veel waarde hecht aan een goede relatie met de klant. Ik ben en blijf een tevreden Sani4All klant en hoop ook in de komende jaren in Zevenaar te kunnen blijven profiteren van hun adviezen en vakmanschap.

• Winkel: Zevenaar

Sani4All Zevenaar maakt het helemaal waar!

• Winkel: Zevenaar

Prima geholpen en zeer goede service.

Bij binnenkomst in Barneveld voelde het gelijk goed. Prima geholpen door Stefan. Wat kleine dingen die mis gingen maar door Stefan prima opgelost. Al met al zeer tevreden.

Uitstekende ervaring.

De badkamer in onze huidige woning was na 20 jaar nodig aan vervanging toe. Na wat onderzoek kwamen we uit bij Sani4all Genemuiden. Het maken van een afspraak ging snel en eenvoudig en de volgende dag konden we al bij Anne-Dirk terecht. In de ruime showroom zijn we goed geholpen. Anne-Dirk nam rustig te tijd om ons alles te laten zien en keuzes te laten maken. De communicatie was uitstekend, de lijntjes kort. We zijn heel tevreden met het eindresultaat!

• Winkel: Genemuiden

Het uitzoeken van onze badkamer was een feestje!

Bij binnenkomst meteen een prachtige opstelling die onze aandacht trok. Verder in de showroom zagen we verschillende opstellingen die ons enthousiast maakten en prikkelden om niet voor het 'standaard' te kiezen, maar er echt een kunstwerkje van te maken. Verkoper Mart pikte dit feilloos op en nam (ondanks dat het best druk was) de tijd om ons te helpen met keuzes maken op basis van onze wensen en de vakkundige kant van een badkamer. We voelden ons welkom en echt geholpen en we hebben samen met Mart een geweldige badkamer ontworpen. Een aanrader!

• Winkel: Beuningen

Prettig

Een prettig gesprek vooraf, gevolgd door monteursbezoek, offerte-opmaak e.d. De bouw vd badkamer ging mooi vlot, het contact met de monteur was goed. Ook de nazorg was goed te noemen.

Heel tevreden

Onze badkamer hebben we uitgezocht bij Sani4all. Er was een mooie en diverse showroom, zodat we een duidelijk beeld kregen van de mogelijkheden. Het was voor ons de eerste badkamer die we uit gingen zoeken, dus we vonden het best lastig om een keuze te maken. Maar er werd goed met ons meegedacht en we hadden de tijd om te overwegen. Met de 3D tekening kregen we een nog beter beeld bij onze badkamer. We zijn uiteindelijk heel blij met het resultaat! Verder is het ook fijn dat we de 3D tekening via de app zelf in kunnen zien. Kortom, wij zijn tevreden!

• Winkel: Hoogeveen

Prima en duidelijk afspraken en goede service

Bij een bezoek aan de showroom zijn we goed begeleid bij het maken van onze wensen en materiaal keuze , en een goede offerte deed de rest .. we waren [ver ] kocht helaas is het materiaal geleverd , maar het corona virus gooide de gemaakte planning totaal over de kop en we wachten nu op het moment dat de aannemer aan het werk mag

• Winkel: Zwolle

Juiste aandacht en prima afhandeling

Zie hierboven

• Winkel: Zwolle

Zeer deskundig advies en service!

Bij de keuze van mijn badkamer wist ik in het begin niet echt Hoe ik mijn badkamer praktisch kon indelen. Tijdens het gesprek lieten zij mij verschillende opties zien waardoor ik zeer verheugd was over het ontwerp. Daarnaast is er zeer veel keus en konden ze mij volledig ontzorgen wat voor mij ideaal was. Zeer tevreden dus, met zowel de badkamer als de service!!

• Winkel: Zevenaar

Top geholpen door meneer naberman

Prima geholpen voor douchestrippen en 2 waterkranen

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Offerte/order traject N.v.t.
  • Winkel: Genemuiden

Zeer klantvriendelijk

Was op zoek naar een partijtje plavuizen. Had een tegel mee genomen waar die ongeveer op moest lijken. Even wat rond gekeken samen met een medewerker van dat moment. En vroeg heb je toevallig niet iets staan waar ik net genoeg aa heb. En bij toeval was dat er. Ik ben zeer tevreden over de service en het mee denken. Bedankt.

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Offerte/order traject N.v.t.
  • Winkel: Hoogeveen

perfect mee gedacht en ook nog met montage!

In de winkel in Zevenaar heb ik samen met Lex mijn badkamer uitgezocht. Gelukkig kon Lex ook de montage aanbieden, zo hoefde ik zelf gelukkig niets meer te regelen. Ze hebben echt een hele ruime keuze aan tegels, vooral het vt wonen gebeuren was echt mooi! De badkamer zit er nu alweer een tijdje erin en vind hem iedere dag nog prachtig! Ga zo door Lex en team!

• Winkel: Zevenaar

Gastvrij, mee denken, flexibel, jong en dynamisch

Harold heeft ons op een vriendelijke manier, adviserende en ruimte latend voor onze wensen en ideeën geholpen om een badkamer samen te stellen. Al het personeel in de zaak kwam betrokken en vriendelijk over. Het is een prachtige sfeervolle badkamer geworden. Wij zijn er erg blij mee.

Overzichtelijk, vriendelijk en proffesioneel

Een overzichtelijke showroom. Vriendelijk personeel met professionele kennis van de markt. Denken met je mee, zonder financiële bijbedoelingen. Ruim assortiment in tegels en sanitair. Toiletten wat minder keus, maar dat wat aanwezig is, is van goede kwaliteit en a-merken.

• Winkel: Hoogeveen

Zeer goede service, creatieve ideen en een bijzonder prettig contact

Vorig jaar hebben we een nieuwe badkamer gekocht. We hadden al wel een beetje een idee, maar zochten nog de finishing touch. Stefan heeft ons bijzonder goed en prettig geholpen. Hij maakte het ontwerp op een manier dat ons erg aanspraak. Hij denkt erg goed mee en wist onze wens om te zetten en een mooi en praktisch ontwerp. Inmiddels is alles geleverd en geinstalleerd. En zijn we supertevreden. Later hebben we nog wat bijbesteld, wat die dag erna al geleverd werd. Echt de complimenten!!!

Top ervaring!

Bas heeft ons alle keren vakkundig geholpen. Bij sani4all begrijpen ze onze stijl, hebben we super veel verschillende mogelijkheden en word er meegedacht met je budget. Ik zou het iedereen aanraden en wij rijden er met liefde een uurtje extra voor!

• Winkel: Vianen

Ondanks wat aanloop problemen kwa misverstand zijn wij tevreden over de geleverde materialen en over de plaatsing van ons toilet. Het resultaat is perfect en de afwerking naar tevredenheid. Toilet geplaatst door The Craftman Gestuct door Melvin en getegeld door de tegelzetter van Koray

Raadhuisstraat 69B

7001EX Doetinchem