Ben in Gouda prima geholpen door Ramon. Hij neemt de tijd voor je en legt alles duidelijk uit.Ze nemen de tijd voor je en als je vragen hebt nemen ze de tijd voor je..Zou deze zaak zeker aanbevelen.
Prachtige spullen geleverd en een mooi ontwerp gekregen. In eerste instantie goed contact met de verkoper dachten wij. Bij levering was er iets stuk, dat werd meteen goed opgelost leek. Achteraf werd ons duidelijk dat er showroom artikelen zijn geleverd zonder overleg en akkoord van onze kant. Toen wij hierover in gesprek gingen verliep dit stroef. Wij hadden toch nieuwe spullen gekregen werd er gezegd. Dat het showroom was geweest maakte voor hem geen verschil? Het was niet gebruikt en dus nieuw gaf hij aan. Hier zijn wij het niet mee eens. Zonder overleg showroom spullen leveren voor de reguliere prijs is niet een normale gang van zaken lijkt ons maar voor dit bedrijf is het blijkbaar wel normaal. Uiteindelijk heeft hij wel een nieuwe spiegel voor ons besteld. Het ophangen was nog even een gedoe maar uiteindelijk is het geregeld. Het meubel hadden we helaas een kleine financiële compensatie voor gekozen aangezien de schade niet functioneel en zichtbaar was en wij in de veronderstelling waren dat het meubel nieuw was (nog nagevraagd na constatering van de schade maar werd gezegd dat het echt nieuw was). Achteraf gezien had ik liever een nieuw meubel gehad maar toen wist ik niet dat het een showroom model was. Erg blij met de gang van zaken zijn wij niet. Jammer en ook onnodig.
We zijn heel vriendelijk ontvangen, koffie, 3D tekening. Tegels ed. besteld vanuit de tekening, netjes geleverd. Vriendelijke mensen, ruime keuze, kennis van zaken, goede service. Gewoon goed.
Bij het uitzoeken van onze badkamer werden we erg goed geholpen. Het was direct duidelijk dat Sani4All veel expertise had en daarbij veel plezier in het ontwerpen van de badkamer. Alles werd helder en transparant uitgelegd en alle afspraken zijn keurig nagekomen.
fijne en goed geholpen door medewerker in Varsseveld. Zelfs toen er een probleem ontstond (tijdens het plaatsen van de toilet) werd ik goed en snel geholpen!
“Een nieuwe badkamer stond al een tijdje op de planning en dankzij Wim en zijn team is dit deze zomer realiteit geworden. Het duurde even maar dan heb je ook wat. Met een ruime douche en hotel ‘feel’ waan je jezelf op vakantie in eigen huis. Wim is betrokken en gaat pas weg als u tevreden bent!! Bedankt”
Heel goed geholpen in Barendrecht door Guus. Hij nam de tijd om ons te helpen onze materialen aan te schaffen, geen trucs of dwang om te kopen. Gaf goede tips. Toen het tijd was om te leveren, kon dit door omstandigheden bij ons niet doorgaan. Nooit een probleem van gemaakt door Guus, rustig gewacht op een seintje voor latere levering. Wat ook heel fijn is, geen gezeur over aanbetalingen. Betalen bij levering, samen gekeken of de bestelling compleet was. Al met al, een aanrader om je badkamer of toilet hier aan te schaffen.
Goede informatie en advies, ruime keuze in materialen. Tijd en aandacht voor de klant. Mooie 3-d presentatie. Prijs-kwaliteit in orde.
Zie klacht 11 juni 2020, Garantie afspraak nog steeds niet nagekomen. 17 juli zou eindelijk goede kast geleverd worden , bevestigd via mail. Hele dag zitten wachten, niemand geweest, bij bellen met filiaal Zevenaar bleek men van niets te weten. Zou terug gebeld worden, inmiddels weekVerder, nog steeds niets gehoord, niets geleverd, garantie afspraak loopt al vanaf begin januari 2020. In juni 2019 met offerte akkoord gegaan, eind november 2019 materiaal geleverd, kortom schandalig zoals men met klanten omgaat. Ook op klachten wordt niet gereageerd.
Na eerst een concurrent te hebben bezocht kwamen we uit bij Stefan van Sani4all in Barneveld. Nadat we onze wensen kenbaar hadden gemaakt ontstonden onze badkamer en toilet stukje voor stukje op papier en vervolgens in 3D. Badkamer en toilet zijn inmiddels gerealiseerd en zien er fantastisch uit. Wat destijds op papier werd gezet staat nu in ons huis. Goede materialen en professioneel gemonteerd. Klasse
Tijdens ons bezoek aan de showroom zijn wij zeer vakkundig en plezierig geholpen. Al onze vragen werden duidelijk beantwoord en bij het uitzoeken van de materialen werden onze wensen goed vertaald en ingevuld met voorbeelden. Ook de realisatie van de badkamer is door Sani4all gecoördineerd en na een sitesurvey door de aannemer is ook hier een offerte voor gemaakt. De realisatie werd ruim binnen de planning uitgevoerd en slechts één kleine restpuntje moest later opgelost worden, dit was echter enkele dagen later al verholpen. Kortom: goed advies, uitstekende prijs, prettig geholpen en een perfecte installatie. Dank aan Milou, Bjorn en Dennis, wij zijn blij met onze nieuwe badkamer.
Prima geholpen. Heel persoonlijk en prettig. Naderhand nog persoonlijk bezoek gehad met fles wijn.
Badkamer gerenoveerd werden goed geadviseerd en handige tips gekregen Tijdens montage kleine probleempjes tegen gekomen maar werden direct opgelost super service
Guus heeft ons goed geholpen met alles uitkiezen voor de slaapkamer. Met spoed extra tegels besteld en binnen 2 dagen geleverd. Communicatie met Guus en saniforall loopt soepel, reactie binnen 24uur. Zeker een aanrader!
Wij werden hartelijk ontvangen door Guus toen we zomaar op een morgen binnen kwamen lopen en konden direct een afspraak maken voor de middag. Toen we 's middags terug kwamen werden we zeer vakkundig geholpen. Guus liet ons opties zien voor de badkamer waar we zelf nog niet aan hadden gedacht. We hebben hebben zelf een lokale aannemer gekozen die in samenwerking met sani4all een prachtige badkamer heeft geplaatst. Wij raden sani4all barendrecht dan ook zeker aan.
Wij hebben onze badkamer uitgezocht bij Sani4all in Almere. De bedoeling was in eerste instantie alleen oriënteren maar wij werden meteen zeer vakkundig geholpen door Sander waardoor meteen tot koop is overgegaan. Mede door zijn advies is het resultaat prachtig geworden. De montage is ook zeer vakkundig gedaan. Kortom een aanbeveling om in Almere bij Sani4all je badkamer uit te zoeken.
Na een aantal badkamer speciaal zaken langs te zijn geweest zijn we bij sani4all in Beuningen geslaagd! Mart heeft ons super geholpen nette service verleend en alles perfect uitgeteld en berekend. Volop keus en goed advies werd er geboden. Mart bedankt voor de goede hulp en service.
In de oriëntatiefase was het de bedoeling dat we meerdere winkels af zouden lopen...echter bleven we gelijk bij Sani4All Gouda hangen. Heel erg goed geholpen, advies op maat en ook na de levering van de producten een zeer goede service! Kortom een aanrader!
Super geholpen door Sander in Almere. Samen hebben we de badkamer vorm gegeven, fijn om te ervaren dat dit hun vakgebied is. Keurige afhandeling en laten monteren door meedenkende vakmannen. Kortom Sani4all kan ik iedereen aanbevelen, prijs kwaliteit verhoudingen zijn top.
Erg prettig en vakkundig geholpen door Milou. vriendelijk en vakkundig, en ze heeft ruim de tijd genomen. heeft goede adviezen en een mooi ontwerp gemaakt.
Wij hebben onze badkamer uitgezocht bij Sani4all Gouda en zijn daarbij echt heel goed geholpen door Guus, het eindresultaat is echt onwijs mooi geworden en eigenlijk precies zoals Guus ontworpen had , wij zijn dan ook echt heel tevreden.
Zeer enthousiast team; ze nemen echt de tijd en luisteren goed naar je wensen. Dat wordt vertaald in een mooi ontwerp wat echt past bij je budget.
De medewerkers in Almere zijn top,ma a r de werkzaamheden worden uitbesteed aan een reclamebedrijf in dr noordoostpolder met allemaal zzp ers,en daar ligt het probleem .Bij ons waren e r problemen en moest we altijd blijven bellen.nu 3maand e n nu 3maanden later nog niet goed.Zou zeggen zoek een ander bedrijf
Het is erg prettig wanneer je de wereld van badkamers binnenstapt er iemand met je oploopt. Door goede vragen te stellen helpt in het concretiseren en zichtbaar maken van wat je voor ogen hebt. Leonie doet dat!
In het voorjaar van 2020 hebben wij het sanitair en de tegels voor onze nieuwe badkamer en toilet uitgezocht bij Sani4All in Varsseveld. Daar zijn we erg tevreden over. Het ontwerp van de badkamer heeft heel goed uitgepakt. Ook de uitgekozen tegels en sanitair komen prima tot hun recht. Waar we met name erg blij mee zijn is dat Sani4All ook meedenkt met de klant en - daar waar er iets mis gaat - naar oplossingen zoekt. Juist dan is het belangrijk om ook tevreden klanten te behouden. Wij danken vooral Milou en Pascal voor al hun inzet. Sani4All bevelen wij dan ook van harte aan.