Lars Knoops heeft ons geholpen. Een goede en vriendelijke adviseur.

We hadden om 14.00 uur een afspraak en werden vriendelijk ontvangen door Lars Knoops met een kop koffie. Hij vroeg wat de wensen waren en voor welk budget. Hij heeft ons van alles laten zien en wat de mogelijkheden waren. Alles goed uitgelegd en een 3D gemaakt. En alles goed doorgenomen. Het is een droom van een badkamer geworden, dankzij Lars Knoops. We zijn er erg blij mee. Goede service. Dank je wel Lars voor de prachtige badkamer.

Super service

Anne-Dirk heeft ons super geholpen qua spullen en tegels. Wij komen hier zeker terug

• Winkel: Zwolle

Goede service en denkt mee

Ik ben geholpen door Lars in Gouda. Hij is in zijn communicatie heel duidelijk en hij doet niet moeilijk als je uiteindelijk toch besluit het hele ontwerp om te gooien. Nu nog afwachten hoe de monteurs het doen, maar dat staat los van Lars. Ik geef hem geen 10, want dat doe ik nooit.

Mooi assortiment, goed geholpen

Sani4all heeft om te beginnen al een prettige website om je te orienteren. Daardoor kon ik al inschatten wat een complete badkamer naar mijn smaak ongeveer zou kosten. De winkel biedt een zeer uitgebreid assortiment aan mooie materialen met veel keuzemogelijkheden in verschillende prijsklasses. Het 3D ontwerp wat voor je gemaakt wordt geeft veel inzicht. Door Anwar zeer prettig en vakkundig geholpen. Hij was ook flexibel en geduldig want er zijn heel wat keuzes te maken. Daardoor krijg is al op korte termijn een mooie badkamer en toilet tegen een redelijke prijs. De vaste samenwerking die Sani4all heeft ze met 2 aannemers was voor mij een plus, want ik zoek ook duidelijkheid en zekerheid. Dat is misschien iets duurder dan het zelf regelen, maar ik betaal daarmee ook voor het gemak.

• Winkel: Gouda

Door goed transparant advies en hulp hebben wij onze droombadkamer

Zeer goed geholpen door Niels. Hij had een duidelijk/eerlijk verhaal, was transparant en dacht mee met de mogelijkheden, ook qua budget. Dat gaf vertrouwen. Een badkamer precies zoals onze wens. Super blij mee. De nazorg was erg goed. Per mail of telefonisch altijd snel en goed geholpen. Echt een pluspunt. Sani4all zou ik zeker aanbevelen

Professioneel en tegelijkertijd persoonlijk

Kennis van zaken. Professioneel , maar tegelijkertijd ook persoonlijk. Mooie 3 D tekening . Precies naar onze wens. Ook rekening houdend met ons budget. Veel keus en mooi ingericht.

• Winkel: Zwolle

Was een zeer vriendelijke ervaring en Lars Knoops neemt echt de tijd om je goed te helpen

Wat een vriendelijke ervaring, wanneer Lars Knoops je helpt komt het zeker goed. Hij neemt echt de tijd voor je. Ook een tweede keer uitleg of de eerste offerte doornemen is geen probleem voor Lars. Zeker een aanrader Sani4all in Gouda!

• Winkel: Gouda

Goed geholpen en geadviseerd!

Na een welkom en een lekkere cappuchino heeft Anne-Dirk Naberman ons goed geadviseerd en geholpen. We zijn met een mooie 3-d tekening en een goed gevoel over hoe mooi onze badkamer gaat worden, weer naar huis gegaan.

• Winkel: Zwolle

Zeer vakkundig, uitstekende service!!

Na een afspraak gemaakt te hebben werden wij gastvrij ontvangen door Bas ten Have in Vianen. Al onze vragen werden vakkundig beantwoord en als vanzelf kwamen we tot een mooie keuze. Nadien werd zelfs een erg late (lees: te late) grote wijziging (door ons) zonder problemen door Sani4all opgelost. Een aanrader dus!!

• Winkel: Vianen

Zeer tevredeb klant, vriendelijk en gastvrij ontvangen volgens de geldende corona regels

Door een slechte ervaring bij een andere badkamerspecialist was ik erg sceptisch. Echter de klantvriendelijkheid en openhartigheid van Anne-Dirk stelde mijn houding snel bij. Goed meedenken en leuke ideeën hebben mij tot een mooi ontwerp van mijn badkamer geleid. Hartelijk bedankt daarvoor!

• Winkel: Zwolle

De badkamer is heel erg mooi geworden en alles TOP geregeld

We zijn door de medewerker in Varsseveld heel erg prettig geholpen. Ze had verstand van zaken en wist waarover ze het had.Ze heeft ons heel goed advies gegeven en alle afspraken nagekomen. De badkamer is heel erg mooi geworden we zijn er heel blij mee.

• Winkel: Varsseveld

Tevreden klant maar bij de afspraak over de tijd van levering had vermeld kunnen worden als het afgestapeld moest worden er extra geld in rekening zou worden gebracht, 50 euro is toch geld .

• Personeel (verkoop)
  • Advies & 3D ontwerp N.v.t.
  • Winkel: Vianen

Prima ervaring; zowel in materiaal als de samenwerking met de aannemer Mike.

Ervaring was prima. De badkamer is geworden zoals we vooraf gehoopt hadden. De werkzaamheden zijn prima verlopen. Hele fijne samenwerking met Mike als aannemer.

• Winkel: Almere

Eerlijke, betrouwbare ervaring

Lambert de Vries heeft ons zeer goed te woord gestaan omtrent onze aankoop van de nieuwe badkamer. Het bedrijf gaf ons vanaf het begin direct een prettig gevoel. Geen gehaast personeel. Er wordt goed geluisterd naar de wens van de klant. Alles op het gemak, geen ‘verkooptrucs’ oid.

• Winkel: Zwolle

Zeer prettig en kundig geholpen door Lambert

We hadden al wel een idee van wat we wilden, maar door de ideeën en deskundigheid van Lambert kregen we een ander inzicht in het geheel. We zijn erg blij met de badkamer die we hebben besteld en verheugen ons op de plaatsing!

Fatastisch geholpen door Lars Knoops

Bijzonder prettig geholpen door Lars. Goede ideeën en een uitstekend advies. Fijne ontspannen sfeer tijdens het verder uitwerken van onze badkamer en toilet. Als de uitvoering van het werk net zo fijn verloopt als het voortraject, zijn wij nog meer tevreden. Tot op heden is alles naar meer dan volle tevredenheid verlopen.

• Winkel: Gouda

Duidelijk, ontspannen en vooral niet opdringerig.

Lambert de Vries heeft een mooie beeld in 3D weergegeven.

• Winkel: Zwolle

Enthousiast en deskundig geholpen!

Fijn dat alle service onder 1 dak plaats vond. De animatie bracht onze nieuwe badkamer tot leven, met al onze wensen en ideeen makkelijk verwerkt. Lars heeft ons uitstekend geholpen!

• Winkel: Gouda

Super enthousiast advies van Lars!

Ontzettend goed en leuk advies van Lars gekregen. Hij speelde heel goed in op onze smaak en had snel een mooi 3D model opgezet waardoor we een goed beeld kregen van wat er allemaal mogelijk is. We zijn super enthousiast geworden en gaan binnenkort terug om alles te finetunen!

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Offerte/order traject N.v.t.

Top service!

Een complete wc uitgezocht bij Sani4all in Genemuiden, veel keus en top service van verkoper Harrold!

• Winkel: Genemuiden

Prachtige zaak, fijn geholpen

Vorige week bij Sani4all in Genemuiden geweest om wat dingen voor de nieuwe badkamer te bekijken. Wat een prachtige zaak. Ook erg fijn geholpen door verkoper Harrold. Wij komen zeker terug.

• Winkel: Genemuiden

Geweldige badkamer en goede service

Erg fijne ervaring hebben we gehad met Sani4all Zwolle. Zowel het leveren van de spullen als de communicatie achteraf was erg fijn. Mochten we ooit nog eens een badkamer kopen dan zullen we zeker weer naar Sani4all Zwolle gaan. Chapeau!

Slechte afhandeling van Sani4all

Jammer dat ik geen 0 sterren voor Sani4all vestiging Zwolle kan geven. We hebben ver vantevoren (7 maanden) alle assortimenten voor de badkamer gekocht en de prijs, de datum met de monteur (zzp er) ook besproken en geaccordeerd. 2 weken voor de aflevering van ons huis, kregen wij te horen dat de monteur niet kan komen omdat hij een ander project heeft. We hebben navraag bij de monteur gedaan, deze vertelt dat hij door Sani4all gebeld werd dat hij ergens anders naartoe moet en hij hoeft in die week bij ons niet te komen. Sani4all heeft de planning zelf veranderd zonder het met ons te bespreken. Sterker nog dat ze hun fout allemaal ontkennen. De store manager laat ons achter met 2 keuzes: of dat de monteur 4 weken later zal komen of dat ze een andere monteur voor ons gaat regelen die €2000 duurder is dan de vorige en dat wij met tegemoet moeten komen dat we €1000 meer moeten betalen. Dit vinden wij belachelijk en we hebben dit aanbod afgewezen. Later worden we gebeld dat ze een aannemer voor ons geregeld heeft, deze heeft ze uit werkspot gehaald die Sani4all nog nooit samen heeft gewerkt. We kunnen deze aannemer alleen met één woord beschrijven:een prutser die niet eens weet hoe hij een toiletpot aan elkaar kunt zetten, de spiegel op de kop monteert, de wandtegels scheef zet, de kranen scheef monteert, de douche cabine deur blijft niet dicht.... We zijn zeer ontevreden over de aflevering van de badkamer, dit doorgegeven aan Sani4all. De manager is bij ons geweest en ze vond dat het niet erg was dat de wandtegels scheef staan. De monteur ging in de verdediging dat we een te hoge verwachting hebben, dan hadden we maar geen badkamer bij Sani4all moeten kopen (?) We hebben een onafhankelijke monteur laten komen voor een beoordeling. Deze heeft een verslag gemaakt waarin staat de punten die opnieuw gedaan moeten worden. Sani4all stuurt dezelfde monteur naar ons toe, maar deze is 2 keer zijn afspraken niet nagekomen.

• Personeel (verkoop)
  • Advies & 3D ontwerp N.v.t.

Top ervaring!

Wij zijn super goed geholpen door Mart en Roy. Het is voor ons de eerste keer dat we een badkamer laten maken (dus totaal geen idee van hoe en wat) en we zijn goed geïnformeerd. Het contact was heel prettig en ook al verdere communicatie is snel en soepel verlopen. Ook bij een vervelende bump in the road kregen we een hele fijne reactie en is er met ons mee gedacht om deze goed op te kunnen lossen. Dank je wel <3

• Winkel: Beuningen

Eind resultaat prachtig!

Goed gesprek met Klaas-Jan tijdens verkoop. Tevens heeft hij ons een zeer goed installatie bedrijf geadviseerd. Dankzij de ideeën van de installateur is de indeling helemaal naar ons zin geworden. Klaas-Jan dacht direct mee en heeft een mooie schets gemaakt. Douchecabine met deur op maat besteld en mooie zwarte regendouche, kraan en accessoires geleverd. De artikelen werden keurig op tijd geleverd en waren op maat en netjes verpakt. Een gebroken doos tegels werd direct nageleverd. De installatie verliep zeer prettig en snel. Enig minpuntje: in winkel werd ons Blaauw sanitair beloofd en aangewezen. We ontvingen echter het merk Wiesbaden caral. Volgens Klaas-Jan zou dit toch een product van het merk Blaauw zijn. We hebben het merk Wiesbaden op meerdere sites en ook in een badkamer winkel gezien voor een aanmerkelijk lagere prijs. Klaas-Jan biedt wel extra service zegt hij en dit bleek direct toen we liever een normale handdouche wilde, deze konden wij zo omruilen. Al met al zijn wij erg tevreden. De douche werkt fijn en ook de regendouche heeft een prettige straal. Ook de kraan werkt fijn.

• Winkel: Dronten

Raadhuisstraat 69B