Uitstekende service

Wij zijn heel goed geholpen door de medewerkers van het filiaal in Barneveld! Heel goede advies gekregen wat goed bij onze stijl past! Jongens van het transport waren heel behulpzaam met spullen leveren. Ook, toen we wat misten, konden we het zo ophalen, desnoods kwamen ze het wel langsbrengen! Al met al, van begin tot eind, super service en hele goede kwaliteit van de spullen!

• Winkel: Barneveld

Ver boven verwachting

Bedrijf denkt erg goed mee. De medewerkers werken netjes en snel. Tijdens de werkzaamheden wordt er voortdurend opgeruimd. Aan het einde van iedere werkdag wordt e.e.a. netjes achtergelaten. Wij zijn buitengewoon tevreden!! Hartelijk dank Sani4all!! Rien Gehrels de Wulp 26 7905CP Hoogeveen

• Winkel: Hoogeveen
  • Vakmanschap

Hele goede service en goed advies

Wij zijn bij de vestiging in Gouda langs gegaan om te oriënteren voor onze nieuwe badkamer. We werden netjes geholpen en we hebben onze wensen gedeeld met Guus. Hij heeft dit verwerkt in een 3D tekening. Het resultaat was met wat advies van hem beter dan we in ons hoofd hadden. Alles netjes geregeld. Toen de spullen waren bezorgd (donderdag) was er een kleine beschadiging aan de punt van de onderkast van het badkamermeubel. Waarschijnlijk met het transport gebeurt want de doos was ook beschadigd. Kan gebeuren. Dit hebben wij gemeld (vrijdag) en dezelfde dag kregen wij nog terugkoppeling dat dit was uitgezet bij de leverancier. Na het weekend op maandag kregen wij direct een berichtje dat er een nieuwe kast zou worden geleverd binnen 3 dagen. Heel fijn!

Ontvangst erg hartelijk

wel wil ik graag een opmerking plaatsen, nadat wij overeen gekomen zijn om bij jullie onze badcel te laten doen, is Sander langs gekomen en heeft naar ons inziens met een "losse" hand de maten gemeten. Dit met gevolg dat wij voor 26 wandtegels hebben betaald die uiteindelijk overbodig zijn en tot ons spijt niet retour worden genomen. Het betreft toch een flink bedrag als je 6 dozen teveel besteld en de klant laat betalen.

• Winkel: Almere

Schitterende badkamer

Inmiddels al ruim een half jaar geleden, maar wilde nog graag onze super positieve ervaring delen met Niels en Guus in Barendrecht. Ze dachten goed mee en bedachten het allemaal net even wat anders. Super origineel! We hebben een prachtige badkamer en toilet voor een hele fijne prijs. De aannemer leverde vakwerk en het waren allemaal super harde werkers. Elke dag weer blij als ik de badkamer in stap :) bedankt allemaal!

• Vakmanschap

Een top badkamer geïnstalleerd door vakmensen ! Wij zijn erg blij en tevreden met onze nieuwe badkamer!

Prima ontwerp goed geholpen

Sani4all in Deventer heeft ons prima geholpen bij het ontwerpen van onze nieuwe badkamer. Dankzij een andere kijk van de verkoper samen een geweldig ontwerp gemaakt. De uitlevering was net niet helemaal perfect. Helaas wat leveringsproblemen en een foute aansluitingsset voor de designradiator. Maar al deze problemen zijn uiteindelijk netjes en snel binnen 3 werkdagen na de start van de bouw alsnog opgelost. De aannemer, VD Bouw Deventer, aanbevolen door Sani4all, was een schot in de roos. Wat een vakmensen! Uiteindelijk meer dan tevreden over onze nieuwe badkamer met een sfeervolle luxe 'hotel-look'. Precies zoals het ontwerp!

• Winkel: Deventer

Top geholpen en geplaatst

Ik zou hier de volgende keer weer naartoe gaan

• Vakmanschap

Vlot, goed, netjes, goede service en vriendelijke mensen

Ik heb recent een badkamer en toilet gekocht bij Sani4All en laten verbouwen door Westblock bv. De aannemer op voorspraak van Sani4All. Ik kan alleen maar zeggen top. Guus , eigenaar van Sani4All heeft mij uitstekend en deskundig geholpen. De aannemer Westblock heeft in een kleine 1.5 week zowel badkamer als toilet van sloop tot opbouw uitstekend werk verricht. Daarbij hele aardige en vriendelijk behulpzame vaklui. Ook de kleine dingetjes welke na afloop even open blijft staan wordt snel opgepakt. Ik kan iedereen deze combi uitstekend aanbevelen.

Geweldige service!

De doucheset van Grohe gaf wat problemen. De service van Grohe was onder de maat, maar Sani4all nam de regie over en we kregen een volledig nieuwe set van hen. Echt super attent en klantgericht! Onze complimenten!

• Winkel: Zevenaar
  • Inrichting winkel N.v.t.
  • Assortiment N.v.t.
  • Advies & 3D ontwerp N.v.t.
  • Kennis en informatie N.v.t.
  • Prijs/kwaliteitverhouding
  • Offerte/order traject N.v.t.

Inspirerend

Met als doel inspiratie op te doen voor de geplande verbouwing van onze badkamer, zijn wij vanmiddag naar de vestiging Gouda van Sani4all gegaan. Binnen werden wij hartelijk ontvangen door de 3 verkopers die op dat tijdstip aanwezig waren. Ik herkende al meteen een paar badkamers die ik op de website had gezien. Vanwege voorwerk(website) wilden wij meteen wat vragen stellen, alsof de verkoper (Lars Knoops) gedachten kon lezen beantwoordde hij onze eerste vraag en bood aan om samen ons idee in een 3D-ontwerp om te zetten. Wij hebben nog geen order geplaatst, hebben wel een vervolgafspraak geboekt bij Lars Knoops. Het ontvangst vriendelijkheid, geduld, professionaliteit waarmee hij ons geholpen heeft, zullen naast het ontwerp, materiaalkeuze wel doorslag geven voor het plaatsen van een order.

uitstekend

prettige ongedwongen ontvangst, hulp gekregen alsof zie wisten dat we die nodig hadden

Geweldig geholpen door Gabriëlla Sani4all Barendrecht

Wij zijn vandaag voor de 2e keer bij Sani4all Barendrecht geweest en wederom geholpen door Gabriëlla. Wat een fijne dame die graag met ons meedacht en heel goed aan kon voelen wat onze wensen waren en ook een eerlijk advies gaf waar nodig. Wij hadden haar card blanc gegeven qua meubilair om alles samen te stellen en alles was precies onze smaak. Sani4all Barendrecht mag blij zijn met zo'n professionele lieve medewerkster.

• Vakmanschap N.v.t.

Mooi ontwerp gemaakt voor onze badkamer, de levering ging ook top, netjes overlegd wanneer. Aanpassingen die we vlak voor levering deden werden snel opgepakt en verwerkt. Telefonische bereikbaarheid zou beter kunnen. Overall dik tevreden met het materiaal en het advies wat we hebben ontvangen.

Superbadkamer

Van ontwerp tot montage uitstekende ervaring met Sani4All. Klaas-Jan heeft een mooie badkamer ontworpen voor ons. Ook na de bestellingen levering stond Klaas-Jan voor ons klaar en voor vragen nam hij alle tijd. Badkamer is geplaatst door Alexander Maas, echt een topper. Deed meerdere malen een extra stapje om alles naar wens te krijgen. Ik kan hem helaas maar 5 sterren geven. Sani4All is echt een aanrader

Mooie spullen

Blij met de spullen en dat wat er anders gelopen is dan gedacht, werd goed en snel opgelost.

Geweldige service

4,5 jaar nadat wij een badkamer hadden ingekocht, hebben wij nog goede service gekregen nadat onze kraan niet meer functioneerde. Dank.

• Winkel: Dronten
  • Inrichting winkel N.v.t.
  • Assortiment N.v.t.
  • Personeel (verkoop) N.v.t.
  • Advies & 3D ontwerp N.v.t.
  • Kennis en informatie N.v.t.
  • Prijs/kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Offerte/order traject N.v.t.
  • Vakmanschap

We hebben naar lang zoeken de badkamer spullen gevonden bij Sani4all Zevenaar. Niels heeft ons daar goed advies gegeven en wat opties laten zien van de mogelijkheden in onze kleine badkamer naar goed geluisterd te hebben naar onze wensen. We zijn zeer tevreden en alles is naar wens geregeld. Top Niels. En bedankt nogmaals.

• Vakmanschap

Super goed advies van vriendelijke mensen

Mooie badkamer producten en goed assortiment tegels. Service was okee.

• Winkel: Barneveld
  • Vakmanschap N.v.t.

Mooi klein bedrijf, waar nog waarde gehecht wordt aan klantvriendelijkheid en kennis van zaken!

Super vriendelijk en deskundig zijn het eerste waaraan ik moet denken, wanneer ik het over deze badkamerspecialist heb !! Daarbij wil ik ook een compliment geven aan de geweldige sympathieke medewerkers van de levering en installering !!

Zeer prettig en vakkundig

Van begin tot eind in Amsterdam goed geholpen bij mijn wc verbouwing. Resultaat is echt super geworden!

• Winkel: Amsterdam

Meer dan geweldig

Dit voorjaar hebben we diverse advies gesprekken gehad met Milou Hoftijzer, vestiging Varsseveld. Onze badkamer is in een nieuwe ruimte geplaatst met prachtige opstelling en apparatuur. We wilden de verbouw geheel zelf uitvoeren en kregen hier alle advies en ruimte in!

Prima ervaring

Het laten plaatsen van een badkamer is een behoorlijke uitgave. Wij zijn heel goed geholpen in vestiging Barendrecht door Gabriëlla Hartmann met ideeën voor de inrichting, het uitzoeken van de materialen en het plannen voor de uitvoering. Ze neemt uitgebreid te tijd hiervoor en is enthousiast bezig om er een mooi geheel van te maken. Tot zover zijn wij heel tevreden over het offerte- en ordertraject!

Prettig en correct geholpen

De gemaakte afspraken worden nagekomen. Correcte afhandeling bij ophalen. Vriendelijke sfeer.

• Winkel: Hoogeveen
  • Vakmanschap N.v.t.

Vriendelijk personeel en goede service.

Afgelopen week een badkamer uitgezocht bij Sani4all in Gouda. We zijn daar prima geholpen door Anwar Massoud. Hij nam ruim de tijd voor ons en hielp ons om de beste keus te maken en zonodig met (goedkopere) alternatieven te komen. Uiteindelijk met een zeer goed gevoel naar huis en nu wachten op het eindresultaat.

Raadhuisstraat 69B

7001EX Doetinchem