Goede service & blij met de aankoop van de Badkamer door Anne-Dirk in Zwolle

Fantastisch geholpen door Anne Dirk in Zwolle, hij heeft alle tijd voor ons genomen en kwam zelf ook met leuke ideeën. Ik en mijn vriendin zijn erg blij met de aanschaf van onze nieuwe badkamer.

• Winkel: Zwolle

prima geholpen in een goede sfeer en een ruim assortiment

Prima geholpen door Lars, vriendelijke en een zeer goede verkoper waar het bedrijf zuinig op moet zijn. Hij was voor ons dan ook zeker doorslaggevend om verder te gaan bij Sani4All.

• Winkel: Gouda

Top service en eindresultaat zoals je wenst

Vanaf het moment van binnen gaan van Sani4all hadden wij een goed gevoel. Sander heeft uitgebreid tijd voor ons genomen om een badkamer samen te stellen die voldeed aan onze wensen binnen ons budget. Tussendoor extra advies en aanpassingen waren nooit een probleem. Het slopen en opbouwen van de badkamer verliep netjes en professioneel met oog voor detail en het resultaat is top. Oplevering is door Sander zelf gedaan met duidelijke instructies en aanbevelingen om de badkamer in top conditie te houden.

• Winkel: Almere

Goeie survice

• Winkel: Hoogeveen

Prettig contact gehad en goed geadviseerd

Erg prettig in omgang. Samen3D ontwerp maken, waarbij goed geluisterd werd naar onze wensen. Hierop goed advies gehad. Over wat mogelijk is.

• Winkel: Hoogeveen

Een rustig man

Fijne verkoper rustig en geen druk

Prettig en laagdrempelig contact

Wij hebben onze badkamer hier gekocht door het laagdrempelige en prettige contact. We voelden ons welkom en er werd goed naar onze wensen geluisterd. Daarnaast klopte het financiele plaatje uiteindelijk ook. Kortom, dank Milou namens 2 zeer tevreden klanten.

• Winkel: Varsseveld

Geweldig geholpen door Lex

We werden goed geholpen, zonder dat we een afspraak hadden gemaakt werd er gelijk tijd voor ons gemaakt. We kregen door middel van een 3d tekening gelijk inzicht in wat er mogelijk was in onze ruimte.

• Winkel: Zevenaar

Wij hebben hier onze droombadkamer kunnen verwezenlijken !

Goed geholpen door Niels , gelijk vanaf het begin nam hij ons mee in het traject van onze nieuwe badkamer . Hierin zijn wij geweldig geadviseerd en uiteindelijk tot een mooi ontwerp gekomen , daarnaast is alles perfect gemonteerd ! Wij zijn helemaal happy en bevelen Sani4all Zevenaar iedereen aan!

• Winkel: Zevenaar

Prima badkamer voor een redelijke prijs

Wij zijn in Barneveld prima geholpen door Stefan en hebben voor een redelijke prijs een mooie badkamer uitgezocht. Helaas bleek bij installatie dat niet de juiste maat douchebak en renovatiepanelen waren besteld. Dat betekende opnieuw bestellen en vertraging maar daarna heeft Wim het uitstekend geïnstalleerd en is daar zelfs in zijn vakantie mee bezig geweest. En uiteindelijk zijn we zeer tevreden met het resultaat.

• Winkel: Barneveld

Klasse

Lars zat direct met ons op 1 lijn Geen gepush om duurdere producten te kiezen. Gewoon eerlijk en vriendelijk met verstand van zaken

Fantastisch goed geholpen door Lars Knoops

Ik ben afgelopen zaterdag 7 november langs geweest in de winkel en ben geholpen door Lars. Lars luistert naar de wensen van de klant, hij komt met mooie oplossingen voor een prachtige badkamer. Hij neemt de tijd om een 3D tekening te maken en geeft duidelijk aan waar je op moet letten bij de badkamer indeling. Een top ervaring met een prachtige badkamer. Heel erg bedankt voor de tijd en moeite Lars.

Goed geholpen

Onlangs langs geweest voor een tekening voor een eventuele nieuwe badkamer. We zijn erg goed geholpen door Lars. Ivm onze werktijd heeft hij de winkel langer opgehouden zodat wij snel een afspraak konden maken. Er wordt fijn meegedacht met alle wensen en mogelijkheden, eerlijk of wat wel en niet kan. Volgende week nieuwe afspraak om verder te kijken wat we willen

Goed, concreet en servicegericht

We zijn geholpen door Lars bij Sani4all Gouda. Hij komt deskundig over en kwam met mooie, goede initiatieven op onze bestaande ideeën. Ik voel me serieus genomen door Lars. Geen poespas en goed voor zowel klant en als visitekaartje voor de werkgever.

Goed en vakkundig geholpen

Gabriëlla heeft ons in twee bezoeken op een prettige wijze geleid en begeleid in de keuze voor een badkamer en toilet. Zij heeft goed naar ons geluisterd en juiste adviezen gegeven. Door haar vaardigheid in het opstellen van een 3D ontwerp kon zij ons snel inzage geven in de door ons gemaakte keuzes.

Geweldige ervaring

Mijn vrouw en ik kwamen alleen voor info , maar voor we het wisten had Lars geheel vrijblijvend een nieuw toilet getekend. hij wist ons met smile en kennis ons perfect te adviseren. Aangestoken door Lars zijn we later terug gekomen voor badkamertegels. alles onder aanvoering van Lars. wij zullen zeker Sani4all aanbevelen.

Snel en goed geholpen.

We zijn goed en supersnel geholpen. Er was een kapot onderdeeltje van een badkamer kastdeurtje. Heel snel het onderdeel binnen. Bedankt voor de snelle service.

• Inrichting winkel N.v.t.
  • Assortiment N.v.t.
  • Personeel (verkoop) N.v.t.
  • Advies & 3D ontwerp N.v.t.
  • Kennis en informatie N.v.t.

Prettig geholpen door Sanne

We zijn goed geholpen door verkoper Sanne. Ze dacht met ons mee en ook buiten de openingstijden konden we terecht voor advies en een 3D-ontwerp. De prijs is scherp en de adviezen zijn professioneel.

Erg handige gast

Ik kwam een beetje sceptisch binnen, maar Lars wist de stemming al snel te keren. Met een dosis humor en goede ideeën kwamen we al snel op een mooi ontwerp van een nieuwe badkamer. Lars is eerlijk en is niet uit op een snelle deal. Hij komt met leuke creatieve oplossingen en blijkt ook een echte deal maker. Toch lachend en met een goed voorstel de zaak verlaten. Dankjewel Lars!

Fijne partij!

Wij hebben hier onze hele badkamer gekocht en laten intekenen. Erg fijn om mee samen te werken. Flexibel en professioneel. Top.

• Winkel: Beuningen

Vakkundig, snel en adequaat

Ik ben in Zwolle door Lambert de Vries geholpen met het ontwerpen van onze toekomstige badkamer. Hij is prettig in de omgang, luistert goed naar de wensen, maakt mooie en praktisch haalbare ontwerpen en voelt goed aan welke sfeer wij willen.

• Winkel: Zwolle

Gabriella Hartmann heeft ons uitstekend geholpen!

Wij werden vriendelijk onthaald en er werd creatief meegedacht bij de inrichting van de badkamer, de kwaliteit en de prijs van de diverse producten. Gabriella nam de tijd voor ons, had voor het tweede gesprek vooraf reeds veel voorbereid en uitgezocht. Ze deed er alles aan om tot een mooi eindresultaat te komen en om hierna zo snel mogelijk de bestelling rond te krijgen. Een grote pluim voor haar!

Top service

4 jaar geleden hebben wij een toiletcombinatie bij sani4all gekocht en ook laten plaatsen.Super gedaan.Gisteren zag ik ineens dat er op het bedieningspaneel een grote roze streep liep.Vandaag door Lambert de Vries geholpen en die heeft er voor gezorgd dat ik weer met een nieuw bedieningspaneel naar huis ging.Bedankt voor de prima service.Een aanrader

• Inrichting winkel N.v.t.
  • Assortiment N.v.t.
  • Personeel (verkoop)
  • Advies & 3D ontwerp N.v.t.

Top service!

Met behulp van Niels hebben wij een mooie nieuwe badkamer samen gesteld. Niels nam rustig de tijd en luisterde naar onze wensen en ideeen. Voornamelijk op basis van onze wensen kwam hij met suggesties, welke niet per se de duurste zijn, maar wel tegemoet komt aan ons idee. Met een 3D tekening hebben we kunnen zien hoe onze badkamer er uit gaat komen te zien. We hebben dan ook een zeer positieve ervaring ondervonden bij Sani4all! Bedankt Niels!

Zeer positief.

De klantvriendelijkheid is top. Goed advies, meedenken en goede tips. Kwalitatief goede materialen. Prijs kwaliteit verhouding is goed. En heb je achteraf nog dingen die je zelf wilt aanpassen word je goed en vriendelijk geholpen.

Raadhuisstraat 69B

7001EX Doetinchem