Mooie badkamer geworden!!

Zorgen er voor, dat de klant tevreden blijft!!

• Winkel: Genemuiden
  • Vakmanschap N.v.t.

GEWELDIGE zaak waar ALLES bespreekbaar is!

Wij zijn uitstekend geholpen in een moeilijke tijd. Bernadette en Guus hebben er alles aan gedaan om van onze badkamer een droom te maken. Niets was te gek. Geweldig meegedacht!! Ze brengen goede constructieve ideeën naar voren, waar je als leek niet zo snel aan denkt. Ze bieden ook een volledig concept aan, waarbij ze diverse aannemers kunnen regelen. Zoek niet verder naar een andere badkamerzaak, gewoon gezellig naar Barendrecht gaan! Guus en Bernadette, hartelijk bedankt voor alles, jullie zijn KANJERS!!!!

Supergoed geholpen, vakkundig advies

We zijn supergoed geholpen door Ashley en Roger die duidelijk weten waar ze het over hebben. Ze hebben met ons meegedacht en mede daardoor hebben we nu een prachtige badkamer waar we erg blij mee zijn.

• Winkel: Den Haag

Profesioneel en vakkundig bedrijf

Nadat wij onze wensen kenbaar gemaakt hadden is er op zeer professionele wijze een 3D animatie gemaakt waar goeie tips en mogelijkheden aangerijkt zijn. Duidelijke communicatie over datum van start van de werkzaamheden waardoor geen misverstanden of teleurstellingen ontstonden. Toen er tijdens de verbouwing toch een probleempje ontstond (dit is soms niet te voorkomen) is dit keurig opgelost. Kortom een bedrijf om aan te bevelen

Rommelig

Aller eerst moesten we voor een offerte een afspraak maken. Dit ondanks dat wij al aan het rond kijken waren. Vervolgens werd er wel goed naar ons geluisterd en een mooie 3d tekening gemaakt van onze wensen. Wat mij opviel is dat er blindelings van jou eigen opgegeven maten uitgegaan word. Ze komen niet langs om na te meten of alles wel goed opgegeven is. De offerte werd al gauw een bestelling. Via sani4all een instalateur geregeld (word dus niet vanuit het bedrijf gedaan). Deze kon pas een half jaar later maar goed dat is de drukte in de markt. Kort voor dat er aangevangen werd met de badkamer werden de producten thuis afgeleverd minus het badmeubel die zou nageleverd worden door de leverancier aan huis. De tegelzetter kwam er achter dat hij 4 pakken tegels tekort kwam. Deze hebben we nabesteld maar er werd verteld dat er een hele pallet geleverd zou worden van deze tegel en dat daar nog wel 4 pakken af konden. Helaas op de dag van afhalen bleek het niet de goede kleur te zijn. De volgende dag had de tegelzetter toch echt de tegels nodig en er was geen tijd meer om naar de leverancier te rijden in Almelo. De tegels zouden besteld kunnen worden maar dan werden ze 2 dagen later geleverd. Zelf maar geoppert om een spoed courier te laten rijden zodat de tegels een dag later bij mij zou zijn. Kosten van de courier kwamen geheel voor onze rekening. Het badmeubel werd niet zoals afgesproken bij ons thuis geleverd maar bij Sani4all en dan kan je hem zelf komen halen. BADKAMER IS MOOI GEWORDEN MAAR NIET MET HEEL VEEL HULP VAN SANI4ALL. ALLEEN MAAR VERKOPEN EN SERVICE DAT REGEL JE ZELF MAAR !!!!

• Winkel: Dronten
  • Vakmanschap

Dankjewel voor de goede service

FF een compliment: Ik heb 2 spiegels in Zevenaar gekocht waarbij bleek na het ophangen dat er een klein kleurverschil zat in de verlichting. Na een telefoontje pakte Mevr Carrie Graus de communicatie over en heeft het keurig geregeld. Ik heb net de spiegel om mogen ruilen voor 1 met de juiste kleur. Fantastisch geregeld hoor.. mooi dat dit zo zonder pardon werd opgepakt. Thnx Ruben Krus, Doetinchem

• Winkel: Zevenaar
  • Vakmanschap

Sani4all goed, installateur Marcel dikke prima!

Bij Sani4all Zwolle met enige vertraging een prachtig toilet ontworpen, welke door Marcel is geinstalleerd! Wat een topkerel, die ook nog over de puntjes op de i meedenkt! We zijn heeel blij met het eindresultaat!!

Dikke Aanrader !

Afgelopen Oktober In Gouda een badkamer uitgezocht en geholpen door Lars. Uitstekend advies gekregen, op alle fronten wordt meegedacht zowel in oplossingen als in prijs. Er waren later wat levertijd problemen met de sunshower en ook dat is zeer netjes opgelost. Over de installatie door Samenwerkend aannemer Westblock niets meer dan lof. Perfecte gasten, zeer correct en super snel. In een week tijd een complete badkamer geinstalleerd, niet te geloven. Dus Sani For All en Westblock is een dikke aanrader !

• Winkel: Gouda
  • Vakmanschap

Precies de badkamer en toilet die ik voor ogen had!

Bas maakte de perfecte 3D tekening van een combinatie van mijn 2 favoriete showroom badkamers in Beuningen. Precies waar ik naar op zoek was voor de kleine oppervlakte van mijn badkamer. Ik ben bij nog 2 andere zaken geweest, maar dit was schot in de roos en voor een heel redelijke prijs. Daarnaast was het contact vlot, vriendelijk en verre van opdringerig. Erg fijn. Wel heb ik zelf de aannemer geregeld omdat ik de klus zo snel mogelijk geklaard wilde hebben ivm verhuizen. De aannemer was ook aangenaam verrast door de kwaliteit van de materialen. Ook toen we nog wat tegels tekortkwamen werd ik netjes en snel geholpen door Roy & Mart, in afwezigheid van Bas. Echt super tevreden en ik raad Sani4all Beuningen dan ook van harte aan!

• Winkel: Beuningen
  • Vakmanschap

Top wc, precies zoals ik in mijn hoofd had

Vol ideeën ging ik naar de winkel in Barendrecht. Leuk om het zo in je hoofd te hebben maar met hulp van Sanne kreeg ik het ook precies zo op papier. Ze snapt wat ik bedoel en geeft goede tips om het nog mooier te maken. Samen met tegels in de weer en het maken van de 3d tekening. Nu moest het nog van de tekening in de werkelijkheid worden omgezet. Dit werd opgepakt door Peter van Huizencare. Met veel oog voor detail werd alles tot in de puntjes uitgevoerd. Hij werkt heel nauwkeurig en houdt er rekening mee dat de rest van je huis niet een bende is. Het eind resultaat overtreft mijn verwachtingen. Zeer tevreden met mijn nieuwe wc.

Geweldige service

Een prachtige badkamer gekocht met begeleiding Wij zijn zeer tevreden over de aankoop, levering en garantie. En zeer snelle service

Prima geholpen met maken van een 3 D ontwerp en offerte

Thuis afgesproken en onze wensen kenbaar gemaakt. Mooi ontwerp samen gemaakt en materialen samen uitgezocht met goede adviezen Tegelmonsters thuis gebracht ivm Corona en goede keuze kunnen maken Prima begeleiding

• Winkel: Zevenaar

Simpelweg prima geholpen

In deze lastige tijden wat betreft contact zijn wij goed geholpen met het samenstellen ontwerpen van onze nieuwe badkamer. Gabriella van vestiging Barendrecht heeft ons daar prima bij geholpen.

• Vakmanschap N.v.t.

Geholpen door Anwar. Anwar was zeer goed voorbereid op het adviesgesprek. Hij had al met leveranciers gesproken over de mogelijkheden. Binnen no time was de badkamer en toilet van onze dromen geregeld. Super!

• Winkel: Gouda
  • Vakmanschap N.v.t.

Het was het warme bad waar we naar zochten:)

Ontzettend vakkundig geholpen, met een oprechte glimlach ontvangen door Luc in Zevenaar en Varsseveld. Onze wensen werden begrepen en het gratis ontwerp van Sani4all was zoveel mooier en slimmer dan we ooit zelf hadden kunnen doen. Onwijs blij met onze “wow”-badkamer!

• Vakmanschap

Order in april 2020. Levering kon zonder problemen uitgesteld worden tot januari 2021. Keurig op tijd geleverd. Vakkundig geadviseerd in de showroom. Kwam iemand van showroom Zevenaar omdat onverwacht ondanks onze afspraak toch deze persoon in Varsseveld afwezig was. Genoeg tegels besteld, door domme pech viel een tegel uit. Kwamen 30 centimeter tekort. Door verkoopmedewerker van Zevenaar rondgebeld, zodat we een showroomtegel met kleine beschadiging op konden halen en zo de vloer af konden maken. Geen extra pak te kopen en die tegel was ook nog gratis. Klasse

Uitstekende service

Wij zijn geholpen door Luc Jansen. Totaal geen idee hoe onze badkamer in te delen, maar Luc kwam met een goed idee en zo hebben we deze ook uitgevoerd. Van A tot Z super geholpen.

Perfekt, top Beratung und tolle Produkte

Wir können dieses Geschäft wirklich sehr empfehlen. Die Beratung ist von der Auswahl der passenden Produkte bis zur detaillierten Planung des Bades wirklich exzellent. Hier werden Lösungen auch für kleine oder schwierig geschnittene Bäder gefunden, die uns so in Deutschland nirgendwo begegnet sind. Auch das Angebot an Badmöbeln, Duschwänden etc. hebt sich deutlich vom Angebot in Deutschland ab. Wer gern ein außergewöhnliches Badezimmer haben mächte, sollte auf jeden Fall einen Ausflug in die Niederlande machen. Jenny und Thomas / Hannover

• Winkel: Genemuiden
  • Vakmanschap

Sani4All Almere We waren toe aan een nieuwe badkamer, en hadden wat rondgekeken op het internet. Er zijn eigenlijk twee mogelijkheden : de eerste is een systeem dat in twee dagen geplaatst wordt, of de tweede is het ouderwetse systeem van alles eruit, incluis de vloer en leidingwerk, en alles opnieuw erin. Wij kozen toch voor de tweede optie, ook al zaten we wat langer in de troep. Uiteindelijk kwamen we bij Sani4All in Almere terecht. Wij maakten onze wensen kenbaar. De adviseur, hr. Sander Ziel, vergeleek deze wensen met de oude situatie en maakte een tekening van de nieuwe badkamer voor ons. Wij konden ons daar goed in vinden en gunden Sani4All Almere de opdracht. Het werk was binnen de gemaakte tijd en zonder verstoringen en naar wens, door goed en kundig personeel uitgevoerd. Wij kunnen met een gerust hart Sani4All Almere aanbevelen. Met vriendelijke groet: fam. Schalkx, Swifterbant

• Vakmanschap

Vakbekwaam en meedenkend bedrijf.

Vanaf het uitzoeken en bepalen wat het ontwerp zou worden hebben wij een goed gevoel over dit bedrijf gehad. Het contact is erg goed geweest vanaf het leveren van de spullen tot aan de eind oplevering. ze werken met eigen personeel en geen onderaannemers. medewerkers die erg vriendelijk zijn en erg goed in hun werk. Er is netjes gewerkt en er is zeer goed werk afgeleverd. Wij zijn zeer enthousiast en blij met onze badkamer. Mijn vrouw en ik zullen dit ook zeker aanbevelen bij anderen.

Fantastisch

Zeer klantvriendelijk meedenkend en geweldig geholpen.

Meedenkend en persoonlijk

Ik vind het gewoon heel fijn hoe er wordt meegedacht met mijn wensen, en dat ze op de hoogte zijn van trends. En niet duur! En Anne-Dirk is een gezellige jongen die daar prima op z’n plek zit!

• Vakmanschap

Ontzettend prettig geholpen, de klant is daar echt "koning".

Wij zijn super prettig geholpen, goed advies. Ze namen echt de tijd voor ons. Alleen maar lof!

Een uitstekende keuze

Voor onze badkamer waren wij opzoek naar een partij die voor een goede prijs en goede begeleiding ons kon helpen onze droom badkamer uit te zoeken. Wij werden geholpen door een keurige jongeman, die op spraakmakende wijze een duidelijke toelichting gaf bij elk uit te kiezen product. Vervolgens werd doormidden van een 3D tekening met de benodigde precieze weergegeven hoe de badkamer er uit zou komen te zien. Kort om, wij zijn erg goed te spreken over de ervaring en service die wij hebben verkregen bij Sani4all Zwolle.

• Vakmanschap

Prima geholpen, heel mooi resultaat.

We zijn in de vestiging in Zwolle goed geholpen bij het kiezen van sanitair en tegels voor ons nieuwe toilet. We wilden graag kiezelmatjes voor een lang smal stukje muur en ze hebben hun uiterste best gedaan om deze voor ons te vinden. De communicatie was goed.

Raadhuisstraat 69B

7001EX Doetinchem