Onze badkamer werd na prettig overleg tijdens het ontwerpen en later weer aanpassen, door Sani4all in korte tijd (ruim 2 weken) opgeleverd. Inclusief de sloop van de oude badkamer en de nodige kleine aanpassingen was dat een prima prestatie. De overlast door de werkzaamheden werd tot een minimum beperkt. Ervaren en vakkundig personeel zorgde voor een vlekkeloze uitvoering.
Nadat wij een skype gesprek hadden gehad met 1 van de verkopers in Vianen, hebben wij een 2e afspraak in de winkel gemaakt. Enorm goed geholpen en wat een prachtige showroom heeft Vianen. We zijn geslaagd met de spulletjes en ook laten we de montage via Sani4all Vianen verzorgen. We kijken er enorm naar uit!
Net is m n nieuwe badkamer en wc opgeleverd . Een superzaak ! Je hebt veel keuze daar , je wordt goed geholpen . De montage is gedaan door Wim van t ooster , echt een vakman !! Aardige en sympathieke man Hij denkt met je mee en werkt hard .
We hebben heel goede begeleiding gehad van Niels. Voor het vernieuwen van onze badkamer en toilet heeft Niels ons leuke ideeën aan de hand gedaan en ons geholpen met het uitzoeken van tegels en sanitair die bij onze stijl en wensen pasten. Niets was hem te veel en alles was mogelijk. We zijn een paar keer terug geweest om de details nog iets te veranderen en ook dat was geen enkele moeite. Daarna heeft hij ons nog aan een monteur geholpen. De offerte was ook snel gemaakt en we waren erg tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Kortom; een grote aanrader om bij Sani4all de badkamerspullen te kopen en advies te vragen.
Niels gaf ons erg goed advies voor de nieuwe badkamer . Ruime keus om een complete badkamer te kopen . Wij kregen uitstekend advies over alles . En we hebben de badkamer bij Sani4all naar onze tevredenheid gekocht . Toppie Sani4all .
Fijne communicatie, snelle levering
Eerste gesprek met Duco was zeer prettig. Duco toont veel interesse en denkt goed mee. Duco houdt rekening met budget en geeft ook duidelijk aan wanneer je een keuze maakt die grote gevolgen heeft voor je budget en komt daarbij met vergelijkbare alternatieve. Montage is begeleid door Rutger. Rutger is op locatie komen kijken en geeft praktische oplossingen. Deze bespreekt het met ons maar ook netjes met de Installateur en tegelzetter. Wij zijn als klant ontzorgd bij de complete installatie van onze badkamer. Nogmaals bedankt
Na een wat mindere ervaring bij een plaatselijke sanitair leverancier kwamen wij per toeval terecht bij san4all in Zevenaar we werden uiterst vriendelijk ontvangen door Niels een van de verkopers. Nadat hij onze wensen had gehoord en de plattegrond van onze badkamer had bekeken hebben wij een zeer professionele presentatie gekregen over wat wel en niet mogelijk was, de 3D presentatie was helemaal top. Daarna in de showroom betreffende meubels bekijken.
Fijn contact gehad met Rutger! Kon met alle vragen altijd bij hem terecht, erg fijn aangezien we voor de eerste keer zelf de vloer gingen leggen! Vanwege Corona op afstand contact uiteraard maar hij stond ons altijd direct bij via de mail.
We startten in Varsseveld bij een bijzonder leuke jonge verkoper. Hij tekende meteen de grote lijn van onze wensen op dat moment maar we concludeerden samen met hem dat wij nog nader onderzoek nodig hadden. Daarvoor verwees hij ons naar Jos. Die heeft ons inderdaad verder geholpen en we zijn op iets totaal anders uitgekomen. Een materiaalkeuze die veel beter bij ons past en bij ons huis dat we op dat moment nog aan het bouwen waren. Tot op het laatst bleef Jos meedenken over slimme keuzes. Waardoor we nu prachtig sanitair hebben met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Het zijn mensen daar, geen gladde verkopers.
Mede dankzij Guus, een super badkamer geworden. De mannen van Westblock hebbe top werk verricht. Bedankt voor al jullie goede hulp en zorgen!
Met zowel Manuel (badkamer verkoper) als met Gerhard (keuken verkoper) hebben we snel en prettig contact gehad. Als klant voel je je gehoord en er wordt écht tijd voor je gemaakt. Het contact voelt heel persoonlijk!
Erg prettig begeleid bij de aankoop van de badkamer door Guus Tork in de showroom in Gouda. Er werd de tijd genomen om een goede keuze te maken wat alle materialen betreft. Bij vragen via de mail of telefonisch werd er snel gereageerd. De plaatsing liet wel wat lang op zich wachten ( 8 maanden) omdat de aannemer niet eerder tijd had maar dit was iets wat wij van tevoren wisten. Zijn ook erg tevreden met de keuze voor de aannemer, Daniel Boers van Boersmontage. Het was het wachten zeker waard! Badkamer is zeer vakkundig geplaatst en de service van Daniel is ook prima. Kortom, een zeer tevreden klant!
Zorgen er voor, dat de klant tevreden blijft!!
Wij zijn uitstekend geholpen in een moeilijke tijd. Bernadette en Guus hebben er alles aan gedaan om van onze badkamer een droom te maken. Niets was te gek. Geweldig meegedacht!! Ze brengen goede constructieve ideeën naar voren, waar je als leek niet zo snel aan denkt. Ze bieden ook een volledig concept aan, waarbij ze diverse aannemers kunnen regelen. Zoek niet verder naar een andere badkamerzaak, gewoon gezellig naar Barendrecht gaan! Guus en Bernadette, hartelijk bedankt voor alles, jullie zijn KANJERS!!!!
We zijn supergoed geholpen door Ashley en Roger die duidelijk weten waar ze het over hebben. Ze hebben met ons meegedacht en mede daardoor hebben we nu een prachtige badkamer waar we erg blij mee zijn.
Nadat wij onze wensen kenbaar gemaakt hadden is er op zeer professionele wijze een 3D animatie gemaakt waar goeie tips en mogelijkheden aangerijkt zijn. Duidelijke communicatie over datum van start van de werkzaamheden waardoor geen misverstanden of teleurstellingen ontstonden. Toen er tijdens de verbouwing toch een probleempje ontstond (dit is soms niet te voorkomen) is dit keurig opgelost. Kortom een bedrijf om aan te bevelen
Aller eerst moesten we voor een offerte een afspraak maken. Dit ondanks dat wij al aan het rond kijken waren. Vervolgens werd er wel goed naar ons geluisterd en een mooie 3d tekening gemaakt van onze wensen. Wat mij opviel is dat er blindelings van jou eigen opgegeven maten uitgegaan word. Ze komen niet langs om na te meten of alles wel goed opgegeven is. De offerte werd al gauw een bestelling. Via sani4all een instalateur geregeld (word dus niet vanuit het bedrijf gedaan). Deze kon pas een half jaar later maar goed dat is de drukte in de markt. Kort voor dat er aangevangen werd met de badkamer werden de producten thuis afgeleverd minus het badmeubel die zou nageleverd worden door de leverancier aan huis. De tegelzetter kwam er achter dat hij 4 pakken tegels tekort kwam. Deze hebben we nabesteld maar er werd verteld dat er een hele pallet geleverd zou worden van deze tegel en dat daar nog wel 4 pakken af konden. Helaas op de dag van afhalen bleek het niet de goede kleur te zijn. De volgende dag had de tegelzetter toch echt de tegels nodig en er was geen tijd meer om naar de leverancier te rijden in Almelo. De tegels zouden besteld kunnen worden maar dan werden ze 2 dagen later geleverd. Zelf maar geoppert om een spoed courier te laten rijden zodat de tegels een dag later bij mij zou zijn. Kosten van de courier kwamen geheel voor onze rekening. Het badmeubel werd niet zoals afgesproken bij ons thuis geleverd maar bij Sani4all en dan kan je hem zelf komen halen. BADKAMER IS MOOI GEWORDEN MAAR NIET MET HEEL VEEL HULP VAN SANI4ALL. ALLEEN MAAR VERKOPEN EN SERVICE DAT REGEL JE ZELF MAAR !!!!
FF een compliment: Ik heb 2 spiegels in Zevenaar gekocht waarbij bleek na het ophangen dat er een klein kleurverschil zat in de verlichting. Na een telefoontje pakte Mevr Carrie Graus de communicatie over en heeft het keurig geregeld. Ik heb net de spiegel om mogen ruilen voor 1 met de juiste kleur. Fantastisch geregeld hoor.. mooi dat dit zo zonder pardon werd opgepakt. Thnx Ruben Krus, Doetinchem
Bij Sani4all Zwolle met enige vertraging een prachtig toilet ontworpen, welke door Marcel is geinstalleerd! Wat een topkerel, die ook nog over de puntjes op de i meedenkt! We zijn heeel blij met het eindresultaat!!
Afgelopen Oktober In Gouda een badkamer uitgezocht en geholpen door Lars. Uitstekend advies gekregen, op alle fronten wordt meegedacht zowel in oplossingen als in prijs. Er waren later wat levertijd problemen met de sunshower en ook dat is zeer netjes opgelost. Over de installatie door Samenwerkend aannemer Westblock niets meer dan lof. Perfecte gasten, zeer correct en super snel. In een week tijd een complete badkamer geinstalleerd, niet te geloven. Dus Sani For All en Westblock is een dikke aanrader !
Bas maakte de perfecte 3D tekening van een combinatie van mijn 2 favoriete showroom badkamers in Beuningen. Precies waar ik naar op zoek was voor de kleine oppervlakte van mijn badkamer. Ik ben bij nog 2 andere zaken geweest, maar dit was schot in de roos en voor een heel redelijke prijs. Daarnaast was het contact vlot, vriendelijk en verre van opdringerig. Erg fijn. Wel heb ik zelf de aannemer geregeld omdat ik de klus zo snel mogelijk geklaard wilde hebben ivm verhuizen. De aannemer was ook aangenaam verrast door de kwaliteit van de materialen. Ook toen we nog wat tegels tekortkwamen werd ik netjes en snel geholpen door Roy & Mart, in afwezigheid van Bas. Echt super tevreden en ik raad Sani4all Beuningen dan ook van harte aan!
Vol ideeën ging ik naar de winkel in Barendrecht. Leuk om het zo in je hoofd te hebben maar met hulp van Sanne kreeg ik het ook precies zo op papier. Ze snapt wat ik bedoel en geeft goede tips om het nog mooier te maken. Samen met tegels in de weer en het maken van de 3d tekening. Nu moest het nog van de tekening in de werkelijkheid worden omgezet. Dit werd opgepakt door Peter van Huizencare. Met veel oog voor detail werd alles tot in de puntjes uitgevoerd. Hij werkt heel nauwkeurig en houdt er rekening mee dat de rest van je huis niet een bende is. Het eind resultaat overtreft mijn verwachtingen. Zeer tevreden met mijn nieuwe wc.
Een prachtige badkamer gekocht met begeleiding Wij zijn zeer tevreden over de aankoop, levering en garantie. En zeer snelle service
Thuis afgesproken en onze wensen kenbaar gemaakt. Mooi ontwerp samen gemaakt en materialen samen uitgezocht met goede adviezen Tegelmonsters thuis gebracht ivm Corona en goede keuze kunnen maken Prima begeleiding