Goed advies, veel keuze en prima ontzorging!

Ik kwam in Sani4all Amsterdam voor een nieuw toilet. Na eerst wat rondgekeken te hebben heeft Robin van Putten mij vakkundig geholpen en goed geadviseerd. Ik ben heel blij met zijn suggesties en de kleine ruimte is nu heel efficiënt benut. Hij had duidelijk oog voor detail.

Fantastisch vakwerk

Samen met Guus van Sani4all Barendrecht een badkamer en 2 toiletten uitgekozen. Hij neemt alle tijd voor een eerlijk en professioneel advies. Duidelijke en prettige communicatie. Levering was perfect met een dubbele aftekenlijst. Zo zie je zelf ook meteen wat je hebt besteld want wat heb je veel nodig voor zo’n spannend project.. De badkamer en toiletten zijn geplaatst door het zeer vakkundige en enthousiaste team van aannemer Westblock. Wat een fijne mensen, wat een keiharde werkers en wat een prettige communicatie! Complimenten voor Sani4all en de aannemer met zijn team voor het gehele traject. Kwaliteit en liefde voor het vak van begin tot eind, wij genieten iedere dag van onze prachtige badkamer!

• Winkel: Barendrecht

Zeer prettige partner om een badkamer mee uit te zoeken

Enthousiast jong team - denken mee met de klant, geven eerlijk en goed advies. Super snelle levering.

• Winkel: Amsterdam

Helemaal naar mijn wens, boven verwachting.

Via een kennis, ben ik bij Sani 4 All terecht gekomen. Ik ben geholpen door Klaas-Jan, die mij gelijk mooie aanbiedingen liet zien. Ik mocht zelf evt nog dingen wijzigen tegen een redelijke meerprijs. Mocht je dit niet willen was dit ook goed, en voelde me totaal niet gepusched. Er staan duidelijke afspraken op het contract, zodat beide partijen goed weten waar ze aan toe zijn. Dit om misverstanden te voorkomen. Door de 3D foto's kan je direct zien hoe alles eruit gaat zien. Mooi foto's van boven- en zijaanzicht. En natuurlijk een kleine bijkomstigheid: Ze hebben er heerlijke koffie...!

• Winkel: Dronten

Super tevreden over Sani4All, erg blij met nieuwe badkamer en toilet

We werden erg fijn en professioneel geholpen door Stefan. Hij gaf goed advies en liet ons de vele mogelijkheden zien. Onze wensen werden in een mooi programma gezet, zodat we het thuis ook nog goed konden bekijken. We hadden nog wat advies nodig en werden elke keer weer erg vriendelijk geholpen door Stefan. De badkameronderdelen en tegels werden zonder problemen bezorgd. Alles was compleet. Zelfs de ontzettend zware natuurstenen wasbak werd door Sani4All naar de eerste verdieping gebracht, echt top! We zijn ontzettend blij met onze nieuwe badkamer en toilet en kijken allen maar terug aan een goed advies en perfecte levering door Sani4All. Hele goede ervaring!

• Winkel: Barneveld

na een vervelende situatie toch goede aftersales

In mijn vorige review gaf ik aan dat Sani4all Zevenaar steken heeft laten vallen bij onze order. Na onderhandelen zijn ze bij ons teruggekomen met passende oplossingen. Eerlijk is eerlijk dit verdient een goede review. De aftersales is super geregeld voor ons en wij zijn weer een tevreden klant.

• Assortiment N.v.t.
  • Personeel (verkoop) N.v.t.
  • Advies & 3D ontwerp N.v.t.
  • Kennis en informatie N.v.t.
  • Prijs/kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Offerte/order traject N.v.t.
  • Winkel: Zevenaar

Goede service klantvriendelijk geven goed advies en leveren een nette badkamer. De badkamerspullen netjes geleverd volgens afspraak. De montage is goed en netjes uitgevoerd door Gerben Koekoek en een vakman die netjes en zorgvuldig werkt. Kortom zeker bevelen wij Sani4all Hoogeveen aan.

• Winkel: Hoogeveen

Geweldige service, goed advies, goede kwaliteit.

Onze badkamer moest na twintig jaar nodig gerenoveerd worden. Voor de wand en vloer tegels zijn we gaan kijken bij Sani4all in Amsterdam-Duivendrecht. Eline en Robin hebben ons uitstekend geholpen met het maken van de goede keuze. Een aanrader als je belang hecht aan "afspraak is afspraak", kwaliteit en persoonlijke aandacht!

Super!

Heel erg blij met de aanschaf van mijn nieuwe badkamer en toilet. Goede energie in de winkel en een vakbekwame adviseur (Ed Buijs) die goed meedacht over het ontwerp. Goede communicatie steeds en ook erg goede aannemers! Ik kan Sani4all Amsterdam aanbevelen

Uitstekende dienstverlening!

Herwin heeft ons super goed geholpen, heeft heel veel geduld voor alle aanpassingen, en we waarderen zijn advies! Met aandacht en glimlach! Bedankt

• Winkel: Hoogeveen

Goed geholpen en deskundig .

netjes , verstand van zaken ruime keuze .

Klantgericht, vriendelijk

In filiaal Zevenaar vriendelijk ontvangen en prima geholpen door Niels. Een ruime keus en niets werd ons opgedrongen. We konden onze wensen kenbaar maken en er werd een 3d tekening gemaakt. Uiteindelijk kwam de 3d tekening tot leven in de nu prachtige badkamer. Mede hulde voor alle hard werkende zzp-ers.

Top badkamer top verkoper

Tijdens het eerste contact al meteen een goed gevoel en dat bleef zo tijdens de andere contacten. Korte lijntjes snelle en zeer correcte service. Een verkoper met humor die ons echt de keus liet maken en niet zijn zin doordramde. Albert is een man met veel humor maar hij is serieus als het er toe doet. Ook werd er zonde problemen een credit nota gemaakt voir het teveel aan tegels. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een badkamer of toilet.

Super!!!

Uitzoeken van een badkamer in Corona tijd was een drama. Maar na een bezoek aan Sani4all in Vianen was het het probleem opgelost. Ruime showroom met heel veel keus. Ik heb genoten van het uitzoeken van mijn nieuwe badkamer dankzij de uitstekende service, deskundigheid en geduld van Lisa!! Shalita Gangabisoensingh

• Winkel: Vianen

Enorm tevreden en heel blij met het resultaat.

Zelfs in coronatijd met gesloten winkels heb ik een mooie badkamer kunnen uitzoeken die voldoet aan al mijn wensen in de Sani4all vestiging in Varsseveld. Milou verstaat de kunst je met raad en daad terzijde te staan maar de keuzes wel geheel bij jezelf te laten. Enorm tevreden en heel blij met het resultaat!

• Winkel: Varsseveld

Het resultaat mag er zijn, wij zijn er super blij mee.

De keuze voor Sani4all is ons erg goed bevallen. Het begon met een prettig adviesgesprek voor de renovatie van onze badkamer, toilet en bijkeuken waarbij professioneel rekening werd gehouden met ons budget. De uitvoering werd gedaan door vriendelijke medewerkers die hun vak uitstekend verstaan. Waar nodig was er goed overleg en kregen we nuttige tips.

• Winkel: Almere

Badkamer en toilet gekocht bij vestiging in Gouda. Verkoper Guus gaf goed advies en heeft een mooi ontwerp voor ons gemaakt. Knap ook hoe hij uit al die tegels vrijwel direct de juiste match voor ons eruit haalde. Onze ervaring is dat er bij zulke (voor ons) grote verbouwingen altijd dingen mis gaan. Zo ook nu; onduidelijkheid over montage half vrijstaand bad, toiletbril kwijt, spiegelkast niet leverbaar. Maar het gaat erom hoe je het met elkaar oplost. En dat hebben zowel Sani4all als de aannemer (Moosa Bouw) super gedaan. Flexibele houding en goede communicatie. Wij zijn niet anders dan erg tevreden en gebruiken onze badkamer elke dag met plezier.

• Winkel: Gouda

Een tevreden klant!

Ze komen afspraken na. Goede service en snelle levering. Kortom een tevreden klant!

• Winkel: Genemuiden

Super!

Goede zaak en prima service.

• Winkel: Uden

We zijn vakkundig geholpen en genieten van onze prachtige badkamers.

We zochten twee badkamers voor onze woning. We zijn snel geslaagd door deskundig advies.

• Winkel: Dronten

Goede en snelle service!

Badkamerthermostaat van 7 jaar oud was stuk gegaan. I.v.m. kleine kinderen niet handig. Er werd echter optimaal meegedacht. Binnen een dag werd er een vervangende thermostaat thuis gebracht en 4 dagen later hadden we een nieuwe thermostaat in de brievenbus. Kortom, hele goede en snelle service!

• Personeel (verkoop)
  • Advies & 3D ontwerp N.v.t.
  • Prijs/kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Offerte/order traject N.v.t.
  • Winkel: Genemuiden

Betrouwbaar en goed geregeld

Vanaf ons bezoek in de showroom tot aan de levering van onze spullen werden we op de hoogte gehouden. Bij vragen werd er op korte termijn altijd vriendelijk gereageerd.

• Winkel: Uden

Uitstekende deskundige service en zeer betaalbaar

Zeer tevreden over de uitstekende service! Jurgen is een zeer ervaren en deskundig adviseur. Mooi en breed assortiment tegen goede concurerende prijzen. Ook over de installatie zijn wij bijzonder tevreden. Zeer blij met onze nieuwe badkamer. Een groot compliment voor Jurgen en zijn team. Echt een aanrader!

• Winkel: Kaatsheuvel

Vakkundig, meedenkend en plezierig

We werden in de showroom plezierig ontvangen en vakkundig geholpen door Milou; bij de advisering werd er duidelijk met ons meegedacht. Dat vinden we erg belangrijk. De communicatie was prima en vlot. Het installatieteam - Bjorn en Dennis - verdient ook een compliment: ze hebben een mooie badkamer gemaakt: vakkundig werk, heel secuur en netjes. Kortom, onze dank en een aanbeveling waard!

• Winkel: Varsseveld

Goed advies en perfecte afhandeling met als resultaat een prachtige badkamer!

We zijn erg leuk geholpen tijdens het uitzoeken en er werd goed met ons meegedacht. De afhandeling was wat lastiger omdat door de coronamaatregelen net alles dichtging toen de badkamer geleverd zou worden. Maar Roger heeft er toch voor gezorgd dat alles op tijd geleverd is.

• Winkel: Den Haag

Raadhuisstraat 69B