Perfect mooie badkamer

Onze oude badkamer was zeer nodig aan vervanging toe. Wij hebben toen de keuze gemaakt om naar Sani4all in Barendrecht te gaan. Daar zijn toen heengegaan en tot ruim na sluitingstijd bezig geweest om de badkamer samen te stellen naar onze wensen. De levering van de producten door Sani4all en de installatie door Westblock BV is harstikke goed gegaan. Een paar kleine issues werden direct verholpen. Ik beveel het team van Barendrecht voor 100% aan voor het installeren van een nieuwe badkamer. Er wordt met je meegedacht en als er iets is wordt het meteen opgelost. Harstikke TOP!!!!

• Winkel: Barendrecht

Naar volle tevredenheid door prettig team geholpen, aan te bevelen!

Onze persoonlijke ervaring met naam genoemd Jelle, was uitstekend. Zijn geduld, bereidwilligheid, gaf ons het gevoel om echt "klant "te zijn! Al met al een heel mooi klantvriendelijk bedrijf.

Ongeorganiseerde bende

Nog nooit zo een ongeorganiseerde bende meegemaakt. Een jaar voor dat het huis klaar zou zijn 2 badkamers gekocht inclusief instalatie. Nadat ze de monteur er uitgooien konden ze de spullen wel leveren maar niet instaleren dat moesten we zelf maar uit zoeken, toen dat was opgelost bleef alles maar mis gaan. Verkeerde douch schermen, leveringen waar we voor thuisblijven kwamen niet zonder bericht, volgende dag alleen maar smoesjes. Verkeerd kast deurtje werd geleverd, of worden verkeerd geplaatst. Nu tot op de dag van vandaag nog niet alles opgelost. Een heel huis bouwen gaat sneller en eenvoudiger dan een badkamer plaatsen met Sani4all. Werkelijk ongelooflijk dat deze hut nog overeind staat. Ondertussen, 4 maanden later proberen ze je onder druk te zetten om de recensie aan te passen. Bizar, kitwerk is nog niet af er is zelfs niet even de moeite genomen als eigenaar te komen kijken of een fatsoenlijk gesprek te voeren. Maar bij deze aan hun verwachtingen voldaan, recensie aangepast.

• Winkel: Barneveld

Vriendelijk, deskundig, zoegvuldig en betrouwbaar

Ik werd in de winkel heel prettig geholpen en er werd goed met me meegedacht. Ook de bezorger van de materialen was vriendelijk en behulpzaam. Sani4all belde na of alle materialen goed geleverd waren. Ik was positief verrast dat ze ook na de renovatie van mijn badkamer belden om te vragen of de renovatie goed was verlopen.

• Personeel (verkoop)
  • Advies & 3D ontwerp N.v.t.

Geweldig!

Vanaf het begin hadden we al een goed gevoel bij Sani4all. Bij binnenkomst werden we vriendelijk te woord gestaan en Mike heeft ons heel goed en fijn geholpen bij het uitkiezen van onze droom badkamer. Hij gaf goed en eerlijk advies!

• Winkel: Den Haag

Helemaal tevreden

We zagen er een beetje tegenop om het toilet beneden aan te pakken. Na enkele bedrijven te hebben bezocht kwamen we bij sani4all uit en voelden gelijk een klik met adviseur Lex. Er werd goed meegedacht en hij had veel geduld met ons. De mannen die de renovatie hebben uitgevoerd hebben super werk geleverd eb werkten netjes(opruimen na de tijd etc) Wij zijn helemaal tevreden, dankjewel

• Winkel: Zevenaar

Onze droom badkamer is werkelijkheid geworden

We hadden ons voorgenomen om uitgebreid marktonderzoek te doen onder de sanitairaanbieders, maar na het adviesgesprek met Mike zijn we eigenlijk niet meer weg gegaan bij Sani4all. De opstelling van de badkamer die we ergens in een showroom hadden gezien was erg bijzonder, maar in 2 sessies met tekenen en brainstormen kreeg het vorm. Vooral omdat Sani4all de aannemer regelt en daarmee een hoop geregel uit handen neemt was voor ons de definitieve beslissing om de aankoop te doen. De aannemer kwam kijken en de inrichting moest anders, weer naar Sani4all, geen probleem, alles gedraaid en veranderd. Sinds gisteren is de badkamer zo goed als klaar (we wachten nog op een op maat gemaakt ruitje, dat kon niet eerder besteld worden) en het is echt schitterend geworden. De korte lijntjes met Sami4all en Nettomontage maakte het mogelijk om de droom werkelijkheid te laten worden, nu mogen we er hopelijk nog heel lang van genieten.

• Winkel: Den Haag

Fijn en goed geholpen

Goed geholpen met uitzoeken van de badkamer. Goed advies gehad voor de monteurs/ tegelzetter om het karwei te maken.

• Winkel: Beuningen

Amazing ! Geweldig!

Echt een geweldig ervaring. Fijn geholpen. Ik had een verrassing gedaan voor men vriend en daar ging ze ook goed mee om. Echt fijn ! Super mooie tegels en spiegels. Aanrader om hier heen te gaan voor de badkamer.

• Winkel: Hoogeveen

We zijn blij dat we voor Sani4all gekozen hebben.

De verbouwing van de badkamer en toiletruimte zijn zonder veel overlast gerealiseerd. Ook werd ervoor gezorgd dat we ons weer snel konden douchen. Er werd goed naar onze wensen geluisterd, er kwamen snel antwoorden op vragen die we hadden en kleine problemen werden direct verholpen. Kortom veel lof en hulde voor de adviseuse en mensen die het werk uitvoerden.

• Winkel: Varsseveld

Zeer goede service.

Van A tot Z netjes en snel geholpen.

• Winkel: Hoogeveen

Prettig en een erg mooi resultaat!

Bij Sani4all, Almere zijn wij erg goed geadviseerd. Ook de plaatsing verliep erg soepel door vakkundig en prettig personeel! Wij zijn ontzettend bij met het eindresultaat!

• Winkel: Almere

Super goed

Het uitzoeken was al een feest in samenwerking met Gerwin van Haaften . Zijn advies en meedenken was super en als er toch iets veranderde in ons idee was geen probleem maar werd direct opgepakt. Het uitvoerende bouwbedrijf Pieter Smits uit Kampen met zijn deskundige personeel en onderaannemers was geweldig vanaf de sloop tot het einde toe. Zeer vriendelijke mensen die meedenken en eventueel iets overleggen als ze denken dat het mooier kan worden als je iets in de opzet veranderd.

• Winkel: Zwolle

Vreselijke service, geen zaken mee doen

Badkamer begon eind augustus met de belofte dat het in 2/3 weken klaar zou zijn. Het is nu medio december en het is nog steeds niet klaar. Klachten worden op de aannemer afgewenteld en Sani4all blijkt een dozenschuiver. Logistiek kampt nu ook met ziekte waarmee garantievraagstukken zonder afstemming eenzijdig naar achteren geschoven worden. Corona, ziekten van personeel; dit bedrijf wil enkel geld verdienen zonder gezeur en stelt zich zeer klant onvriendelijk op. Ik bel elke week wel een paar keer zonder dat ik serieus genomen wordt.

Vakwerk !!!

Bij Sani4all in Kaatsheuvel een complete badkamer samengesteld en hierbij goed geholpen door Roy en Jurgen. Er wordt ruim de tijd genomen voor het geven van advies en er wordt meegedacht in je wensen. Planning en levering van de goederen verliep uitstekend. Hierbij ook gebruik gemaakt van hun montage service wat uitgevoerd werd door het team van Montage Brabant. De heren van Montage Brabant hebben een stukje vakmanschap geleverd, ruim binnen de door hun gestelde termijn. Afspraken en planning werden gerealiseerd. De communicatie met het team van Montage Brabant verliep uitstekend. Al met al een droom badkamer voor terug gekregen. Complimenten voor Olim en Amir met hun team van Montage Brabant (Tilburg). Voor aspirantkopers van een badkamer kunnen wij Montage Brabant aanbevelen als badkamer installateur.

• Winkel: Kaatsheuvel

Mooie badkamer, fijne service, goede prijs

Sani4all Barendrecht en voornamelijk Niels hebben ons uitstekend geholpen met het vinden van onze nieuwe badkamer en toiletruimte. Voor het advies gesprek wordt ruim de tijd genomen waarbij je niet op de schopstoel zit om keuzes te maken. Er wordt ruim met je meegedacht in je wensen en met je budget. Ook na het bestellen is de service enorm fijn! Niks is te moeilijk en er wordt graag met je meegedacht naar oplossingen.

• Winkel: Barendrecht

Gewoon goed

Van begin tot eind heel goed.

• Winkel: Zevenaar

Goed in de winkel geholpen door Anne-Dirk Erwin en Frank zijn echte vakmannen en hebben goed en netjes werk geleverd Zeer tevreden

• Winkel: Zwolle

Goed advies en prima levering

Planning en levering goed verlopen en een goed contact en overleg over het aankoopproces

• Winkel: Deventer

Direct een goed gevoel en de juiste badkamer en toilet voor ons gevonden

We zijn zeer naar wens geholpen bij het vinden van de juiste badkamer en toilet. Een fijn advies en uitstekende service en levering was keurig op de juiste tijd.

• Winkel: Barneveld

Zonder zorgen een prachtig resultaat

Wij hebben het hele proces als zeer prettig ervaren. Vanaf het uitzoeken in de winkel, het advies, de voorlopige tekening, de offerte en de samenwerking met de uitvoerende partij. Het enige wat wij zelf hoefden te doen was het verwoorden van onze droom en wensen. En natuurlijk het uitzoeken van het sanitair en de tegels. Wij genieten volop van een stukje wellness in ons eigen huis!

• Winkel: Uden

Zo’n mooi eindresultaat

Begin april alles samen met Erika uitgezocht en in november is het gemonteerd na plaatsing van ons dakkapel. Het is nog mooier geworden dan gedacht.

• Winkel: Almere

Alles was top!!

Onze ervaring met Sani4all was echt top Zeker Lisa willen we nogmaals heel erg bedanken voor al haar hulp en informatie Lisa was heel erg meedenkend met de badkamer vooral mijn vrouw vond het heel erg prettig dat Lisa erbij was als vrouw en haar meehielp met de keuze s voor de badkamer Nogmaals heel erg bedankt voor alles Lisa

• Winkel: Vianen

Topbedrijf!

Alles is keurig volgens afspraak verlopen. In slechts 8werkdagen een compleet andere badkamer. Nog wel even wennen :) Geen enkel negatief punt.

• Winkel: Genemuiden

Hele goede ervaring

Inmiddels zijn we bijna klaar met de hele badkamer, maar ik wilde alvast even Sani4All bedanken voor de fijne samenwerking en dat alles volgens plan is verlopen. Het resultaat is geweldig en de communicatie was ook top en altijd vriendelijk. Ik zal Sani4all altijd binnen mijn netwerk aanbevelen.

• Winkel: Uden

Raadhuisstraat 69B