De mensen zijn heel erg vriendelijk, behulpzaam en denken met je mee. Een laagdrempelig bedrijf met een hoge service!! Super!!
Hi Gert, Bedankt voor je positieve review. Hartelijke groet, Team Sani4All
Bezorger was super vriendelijke en behulpzame man.
Hoi Miranda, Fijn om te horen! Bedankt voor het plaatsen van de positieve review. Hartelijke groet, Team Sani4All
Ondanks wat probleempjes van onze kant zeer goed opgelost.
Hoi Marie-Jose, Fijn om te horen dat de problemen goed zijn opgelost. Veel plezier ermee gewenst! Hartelijke groet, Team Sani4All
Goed en snel
Hoi P de Jong, Bedankt voor je positieve review. Hartelijke groet, Team Sani4All
Bij Sani4All een complete badkamer en het toilet uitgezocht, ook de tegels! 'n Hele mooie combinatie en het eindresultaat van beiden is héél erg mooi! Door het bedrijf Nettomontage met wie zij samenwerken, is alles gesloopt en afgevoerd en daarna keurig opgebouwd! ik hoop hier nog heel veel jaren plezier van te hebben! Héél hartelijk bedankt!
Hoi M.C.J., Wij hopen ook zeker dat je nog jaren plezier hebt van de badkamer en het toilet! Hartelijke groet, Team Sani4All
Wij zijn na het lezen van de reviews uitgekomen bij het filiaal in Barendrecht waar we heel vriendelijk geholpen zijn. We hebben vrij snel een ontwerp kunnen maken en de materialen uitgezocht. Helaas gingen er wel wat kleine dingen mis, tegels die uiteindelijk een andere prijs hadden en nog wat kleine dingetjes. Dit is gelukkig allemaal goed gekomen en de badkamer is geplaatst door aannemer Westblock en zijn mannen, hier zijn we heel tevreden over, de mannen zijn allemaal even vriendelijk en beleefd en werken erg netjes en snel. Binnen 1 week zat onze badkamer erin (zelfs nieuwe wanden omdat we in een houten huis wonen), daarna zijn er nog wat kleine dingetjes geregeld. De douchedeur levering liep vertraging op maar toen die was geleverd waren ze er heel snel bij om hem te plaatsen. Mochten we ooit weer een nieuwe badkamer moeten plaatsen komen we zeker terug.
Hoi Annemarie, Bedankt voor de mooie woorden. Goed om te horen dat het proces zo goed is verlopen en de kleine probleempjes zijn opgelost. Veel plezier gewenst met de nieuwe badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
Meerdere keren langs geweest -wij twijfelaars;)- maar altijd welkom en in alle rust met breed advies uiteindelijk alle keuzes kunnen maken.
Hoi Riet, Bedankt voor je positieve review. Fijn dat jullie uiteindelijk een keuze hebben kunnen maken en dit op een goede manier is verlopen ;) Veel plezier gewenst met de nieuwe badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
Ik ben geholpen door Stacey Breedijk en heb dit als erg prettig ervaren. Over alles kon zij mij adviseren en was ook erg eerlijk (als zij dacht dat iets anders beter zou werken gaf zij dit aan!). Uiteraard is de prijs-kwaliteitverhouding top! Nogmaals bedankt Stacey!
Heb zeer goede ervaring met dit bedrijf , en ook fijne personeel wat daar op de werk vloer rond loopt ! Ze hebben ook mooi assortiment zeg maar de keuze zijn reuze ! We zijn ook goed geholpen en daarbij kregen we ook mooie 3 d tekening , met precies hoe we het wilde ! De verkoper wist precies wat we wilde hebben , en wat we bedoelde . Uit eindelijk hebben we hier onze badkamer gekocht ! Omdat we gewoon kei goed gevoel bij Sani4all hadden , waar we dat bij andere bedrijven niet hadden!
Ik wilde graag compleet ontzorgd worden dus ik heb gekozen voor een levering in huis. Ik heb waar voor mijn geld gekregen.
Ik kan met woorden niet uitdrukken hoe blij ik ben met de service van Sani4All ! Ze denken mee, adviseren op een zeer kundige manier, hebben mooie materialen. Duidelijke offertes en snelle antwoorden op vragen. Mijn volgende badkamer zal ik zeker weer bij hen uitzoeken! Want hun prijzen zijn realistisch en klantvriendelijk! Sanna Tangara
Super vriendelijk en deskundig geholpen bij het ontwerp van de badkamer en de keuze van de materialen en accessoires. De bouw startte exact in de afgesproken periode en de wat een vaklui. Vriendelijk, professioneel, super kundig en servicegericht: kortom vakmannen. Alles is perfect opgeleverd. Wij zijn super blij met het eindresultaat.
Eind vorig jaar ben ik voor het eerst langs geweest bij Sani4All. Vanaf moment één werd je al uitgebreid geholpen en werd er goed geluisterd naar wat je wil. Ter voorbereiding had ik een soort moodboard gemaakt om aan te duiden wat mijn stijl is en hoe de badkamer er op dat moment uitzag. In navolging daarop kwam mijn adviseur met een eerste ontwerp. Dit was gelijk al boven mijn verwachtingen, met een paar kleine aanpassingen is het ontwerp definitief gemaakt en de order geplaatst. Gedurende het verkoopproces werd ik netjes en tijdig geholpen met vragen die ik nog had. Evenals het bezorgproces, verliep soepel, goede communicatie en zonder problemen. Ik ben dan ook super blij met de badkamer en ik raad Sani4All Varsseveld aan iedereen aan, top service en bedrijf :-)
Vanaf het ontwerp van de badkamer tot de oplevering een zeer prettige ervaring. Bij het ontwerpen van de badkamer werd super meegedacht over de mogelijkheden en werden oplossingen/ideeën aangedragen waar we zelf niet aan gedacht hadden. Ook tijdens de verbouwing wilden we een aanpassing in het ontwerp van de badkamer en dit was geen enkel probleem en werd meteen goed gecommuniceerd met de monteur. De badkamer bevalt zo goed dat ik nog iedere dag het idee heb dat ik in een zeer luxe hotel ben. Alle sterren meer dan waard.
We hebben het hele proces van verkoop gesprek tm de plaatsing van de badkamer en toilet als zeer prettig ervaren! We werden heel goed geholpen door Evert, en ook de plaatsing door Niels de tegelzetter was zeer goed, er werd geluisterd naar onze wensen en ook de prijs kwaliteit verhouding is zeer gunstig. Sani4all hield ook tijdens het plaatsen van de badkamer geregeld contact of alles naar wens was. Wij zijn 100% tevreden en raden dit bedrijf zeker aan
Bij orientering uitgebreide uitleg en beantwoording van vragen. Totaal geen opdringerigheid en daardoor gelegenheid geven om na te denken over wat er geboden wordt. Bij terugkomst word je als klant herkend en ingegaan op verdere vragen en geduldige medewerker bij moeilijke beslissing. Na opdracht een mooie digitale presentatie van hoe eea er ongeveer kan gaan uitzien. Vlotte afwerking van toesturen overzichtelijke offerte en duidelijke termijnstelling die ook nagekomen werd. Vooraf kennismaking met tegelzetter om wel of niet met deze voorgestelde tegelzetter verder te gaan. Problemen tijdens verbouw vlot en correct opgelost. Eindresultaat: boven verwachting!
Hoi Robert, Bedankt voor je positieve review. Fijn dat je het gehele proces zo positief hebt ervaren en er snel oplossing geboden werden tijdens de verbouwing. Veel plezier gewenst met de nieuwe badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
Wij hebben onze badkamer samengesteld samen met Albert. Een hele fijne jongeman die goed met je meedenkt. Tijdens het proces moesten er nog een paar kleine dingen aangepast worden, maar hij regelde dan weer dat het goed kwam. De communicatie was super en we zijn nog elke dag blij met onze badkamer!
Hi Joa, Bedankt voor het plaatsen van de positieve review. Fijn om te horen dat jullie nog iedere dag blij zijn met de nieuwe badkamer. Veel plezier ermee gewenst! Hartelijke groet, Team Sani4All
Wij zijn zeer goed bijgestaan tijdens het ontwerp en bestellen van de badkamer. Het contact daarna was heel fijn en de bezorging (bezorger!) echt super netjes! Hartstikke bedankt voor de perfecte service.
Hoi Merel, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat je tijdens het gehele proces zo goed bent bijgestaan door Sani4All Barendrecht. Veel plezier gewenst met de nieuwe badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
Hoewel de start van het traject moeizaam verliep (besproken zaken in verkoopgesprek waren toch anders), is het daarna perfect opgepakt. De evt. problemen konden altijd besproken worden en zijn goed opgelost. Uiteindelijk heeft Nexco de plaatsing van de badkamer perfect uitgevoerd en zijn superblij met onze nieuwe badkamer!
Hoi Astrid, Bedankt voor het plaatsen van je positieve review. Fijn dat er uiteindelijk toch een mooie badkamer is neergezet ondanks de moeizame start. Veel plezier gewenst met de badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
Gastvrije ontvangst in de winkel in Genemuiden door Emmelien Konterman (keukenadviseur) die alle tijd voor ons nam voor het keukenontwerp. Tevens een PVC vloer bij haar besteld. Vervolgens verder geholpen met het sanitair door Manuel Smit. Vooral de laatste heeft ons twee keer goed en snel geholpen met onverwachte problemen op te lossen. Snel en heel behulpzaam. De via S/K4all ingeschakelde keukenmonteur (Willem Visscher) en PVC-vloer legger (Mischa Reijlman) waren vakkundig en plezierig in de omgang; aan te raden. Om het verhaal volledig te maken: er waren ook enkele minpunten: kort voor de leveringsdatum bleek de bestelde oven-magnetron combinatie niet (tijdig) leverbaar, ontbreekt er vooralsnog een (klein) keuken element en moet er nog een deurtje vervangen worden wegens beschadiging. De kosten voor de geannuleerde oven-magnetroncombinatie werden prompt gerestitueerd. Vervelender was dat de geleverde wastafel aan de onderkant een grote barst vertoonde. Tsja, wie is er dan verantwoordelijk... Om dat snel op te lossen hebben wij dan maar een vervangende gekocht. Al met al een groot project dat netjes en op de afgesproken tijdstippen is uitgevoerd door S/K4all Genemuiden
Hoi Gerard, Goed om te horen dat je bij Sani4All maar ook bij Kitchen4All bent geslaagd. En fijn dat jullie ondanks de mankementen het proces en project positief hebben ervaren. Veel plezier gewenst met de nieuwe keuken en badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
Gabrielle heeft ons in filiaal Barendrecht uitstekend geadviseerd, en geholpen bij het uitzoeken van alle benodigdheden. Ook een dikke pluim voor de chauffeur die de spullen heeft bezorgd. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Team Barendrecht ga zo door!!!
Hoi Jolanda, Bedankt voor je positieve review en de mooie woorden. Goed om te horen dat jullie het proces zo positief hebben ervaren. Veel plezier gewenst met de nieuwe badkamer. Hartelijke groet, Team Sani4All
Vanaf het moment dat ik bij Sani4All in Uden binnenliep ben ik goed geadviseerd. Zeker omdat je niet alle dagen een badkamer laat verbouwen, kwam ik niet gelijk tot een besluit maar er werd alle tijd voor mij genomen. Ik besloot om alles uit handen te geven en ook dat werd prima geregeld. Goede service en klantvriendelijk
Hoi Simone, Bedankt voor je positieve review. We wensen je veel plezier met de nieuwe badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
In Barendrecht en Gouda heel goed geholpen door Stacey Heel goed meegedacht met ons en ze weet heel goed je smaak te volgen en alle tijd voor je vrij te maken om tot een heel goed plan te komen. Wij zijn nu afwachtend hoe het proces van afleveren en plaatsen zal gaan, maar heel blij met de gemaakte plannen!
Hoi Max en Lia, Bedankt voor de positieve review. We zijn benieuwd naar het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Team Barendrecht volgens mij Nicole wat een toppertje. Ze voelde mij zo goed aan en alle keuze,s die ze liet zien was gelijk mijn smaak. Ben zeer tevreden en de meneer die de spullen kwam brengen was een zeer vriendelijk en behulpzame man en nam alles goed door. Ben tot nu toe zeer tevreden en zal zeker aan familie en kennissen aanraden
Hoi Anneke, Bedankt voor de positieve review en de mooie woorden! Hartelijke groet, Team Sani4All