Sani4All werd ons aangeraden door onze aannemer. Bij het kopen in de winkel was het personeel behulpzaam en ging alles goed. De problemen begonnen na levering. Eerst brachten ze ons verkeerde tegels. Chauffeur belde hen en probeerde uit te leggen dat hij in feite kan zien dat ze een fout hebben gemaakt. De persoon aan de telefoon wist niet dat we hem konden horen en beschuldigde ons ervan dat het onze schuld was. Zelfs de chauffeur voelde zich ongemakkelijk en verontschuldigde zich namens hen omdat hij kon zien dat het hun schuld was. Later die dag gaven ze toegelaten en corrigeerden ze hun fout. Ze brachten het bad een paar dagen later omdat de eerste kapot was. Toen ze de nieuwe brachten, hebben we alles gecontroleerd en het zag er goed uit tot de dag van installatie en ze verwijderden de folie. bleek er een rand gebroken te zijn. Het was te laat om het terug te sturen, dus moesten we het zo laten. Ze hebben de tegels ook niet goed berekend, dus we hebben nu veel reservetegels en natuurlijk zeggen ze dat het weer onze schuld is.
Vanaf het moment dat wij de winkel binnenstapte was er meteen een klik, dan daarbij mooie en goede kwaliteit badkamers... En een goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer snelle levering, en daarbij ook nog een snelle montage, alles was in 2 weken gerealiseerd, zowel de badkamer als de wc beneden. Dit alles uitgevoerd door Alpine Bouw... top aannemer die tot in alle puntjes voor 100% alles heeft gedaan, zowel het sloopwerk en alle montage... Kortom, meer dan gelukkig en tevreden. Sani4all... thanks !!!
In eerste instantie stonden we er een beetje sceptisch tegenover, 'zal wel weer zo'n zaakje zijn die veel voor weinig levert ten koste van kwaliteit en service', was onze gedachtengang toen we voor de zaak aan de Groenewegenstraat in Hoogeveen stonden. Nieuwsgierig genoeg toch maar even een kijkje genomen en wonderwel blijven hangen, want het overtrof onze sceptische gedachten. Ons vooroordeel bleek onterecht. Wat een keurige zaak met een goed ingerichte showroom en nog belangrijker.... wat een vriendelijk en oprecht geïnteresseerd personeel. Wij hadden veelal van doen met Herwin, passie voor het vak en empathie voor de klant. Waar vind je dat tegenwoordig nog?! Onze idee over een droombadkamer werd aangehoord, afspraak was snel gemaakt om al onze wensen (en dat waren er nogal wat) ;-) nog verder uit te diepen. In alle rust, voorzien van goede adviezen kwamen we tot een prachtig concept. Alle wensen, die vanwege huidig wereldse omstandigheden, waarschijnlijk niet tot stand konden komen en voor leveringsproblemen zou kunnen zorgen, werd transparant en eerlijk benoemd. Ook de bezorging verliep perfect, correct en volgens afspraak. Voordat we de handtekening voor ontvangst gingen zetten werd samen met ons alles wat op de pallet stond nauwkeurig gecheckt aan de hand van de pakbon. De grote spiegel werd nog even uit de verpakking gehaald om te onderzoeken op eventuele onregelmatigheden of beschadiging. Zorgvuldigheid, heel plezierig. Uiteindelijk hebben we nu een badkamer die volledig aan al onze wensen voldoet zonder vervelende 'addertjes onder het gras'. Wij zullen Sani4All aanbevelen bij een ieder die het horen wil en bedanken Herwin hartelijk voor de fijne samenwerking, ook voor de samenwerking met onze eigen tegelzetter en installateur. Rechtstreeks onderling even overleggen was never een probleem, daar hoefden wij als klant nooit tussen te zitten. Sani4All/Herwin de Vries zegt wat ie doet en doet wat ie zegt. Héél plezierig!
Behulpzaam, meedenken en een prima service en afwerking!
Sani4all hebben wij als een zeer prettige winkel met deskundig personeel ervaren. Remzi was een fijne verkoper met verstand van zaken. Hij dacht mee qua opstelling, eisen en wensen en hield daarbij ons budget in het achterhoofd. Daarnaast was hij goed bereikbaar en altijd vriendelijk. Installatie verliep soepel en we kunnen Sani4all en Remzi aan iederaan aanraden!
Sani4all heeft voor ons een badkamer en toilet ontwerp gemaakt en de hiervoor benodigde materialen geleverd. De afspraken en het contact verliep erg prettig. Vriendelijk, nuchter en er wordt echt de tijd genomen. We zijn dan ook heel tevreden hoe alles is verlopen. Een aantal materialen waren verkeerd geleverd, dit is alsnog netjes opgelost door Sani4all. Kortom, een geslaagd resultaat!
Ze houden zich aan de afspraken, bijna alles goed geleverd en voor spullen die we niet konden gebruiken kregen we ons geld terug. Materiaal door zeer vriendelijke en behulpzame chauffeur geleverd . Ik kan sani4all bij iedereen aanbevelen.
Wij hebben de samenwerking met dit bedrijf als zeer prettig ervaren. Vriendelijk en kundig personeel. Alle gemaakte afspraken werden nagekomen.
Onze badkamer is super geworden! Alles was goed geregeld en erg prettig geholpen in de winkel door Mart. Josef en zijn partner George hebben een super badkamer opgeleverd! Wij zijn blij!
Wij hebben een hele goede fijne ervaring met SANI4ALL. Anne Dirk en Marcel van de montage hebben ons verrast . Anne Dirk door zijn geduld voor al onze vragen, En als bedrijf zijn ze klantgericht en geven ze kundige adviezen die ze snel met je communiceren. Als laatste is er Marcel , een echte vakman met een jarenlange ervaring en snelheid. Hij heeft van onze badkamer een paleis gemaakt.
Mooie verkooppraatjes maar zeer slecht uitvoering. Vestiging Amsterdam.
Geen woorden voor het team van Sani4all Vianen. Komen afspraken niet na, leggen alle schuld neer bij de klant van fouten die zij maken. Staan je niet netjes te woord en gooien zomaar de prijs stiekem omhoog in de offerte. Door hen kon mijn aannemer zijn werk niet afmaken en hebben we weken gezeten met een badkamer die niet af was. Voor ons nooit meer Sani4all Vianen.
Wij hebben met Sani4All een goede ervaring gehad. Gaandeweg is er met het badmeubel en topblad wat vertraging geweest en wat slechte communicatie vanuit hun leverancier geweest maar dat heeft Sani4All goed opgepakt en opgelost. Wij zullen een volgende keer zeker daar weer onze badkamer afnemen.
We zijn heel tevreden over de behandeling in de winkel en de contacten daarna. De producten zijn naar volle tevredenheid geleverd en voldoen aan onze verwachtingen.
Wij zijn super tevreden... het werk is gedaan door Marcel ( Bassie)... wat een vakman.
van begin tot eind alles perfect geregeld en alles in overleg en ook wijzigingen konden tussendoor gewoon aangepast worden ik zou het dan ook zeker aanbevelen
Klantvriendelijk, meedenkend, makkelijk bereikbaar, kennis van zaken, juiste adviezen en betrokkenheid! Top!
Onlangs hebben wij een badkamer gekocht bij Sani4All in Hoogeveen. We wilden eigenlijk eerst alleen maar kijken en ideen opdoen, maar kregen zo,n mooi plaatje te zien ,dat we besloten om het direct maar rond te maken. het was zoals wij het wilden. Alle materiaal werd compleet/ goed verpakt en keurig (zoals afgesproken geleverd. Precies zoals een klant dat graag wil. Je koopt tenslotte niet zo vaak een badkamer, We zijn zeer tevreden over onze badkamer, en genieten er iedere dag van.
Van het moment van de badkamer uitzoeken tot aan het afronden van de badkamer super geholpen. Zowel door Sani4all Uden als door Nexco de installatie partner. Alles is super mooi geworden en een ieder stond ons altijd snel te woord en hielp ons goed. Meer dan tevreden!
Na weken lang badkamer winkel in en uit te lopen met inmiddels een beetje de moed in de schoenen gezakt, kwam ik uiteindelijk in Vianen terecht bij Sani4all. Wat was dit van het moment dat ik de deur instapte tot aan aflevering en montage van de overigens bijzonder vakkundige Bas(de aannemer) , een geweldig fijn bedrijf. Allereerst moet ik mijn compliment geven aan Lisa die super enthousiast, meedenkend en vooral ( wat bij de meeste winkels mijn struikelblok was) alles ziet als een uitdaging en niks ziet als een "probleem". Een woord fantastisch! Vervolgens bij aflevering van de spullen had ik me vergist in de datum en was ik niet thuis... Maar zelfs nu ondanks ze mega druk waren super meedenkend, en stonden ze alsnog nog de volgende werkdag bij ons op de stoep. Ten slotte had Lisa ons aangeraden om Bas Dolmans (de aannemer) de badkamer te laten monteren. En ook Bas weer, meedenkend, super vakkundig en niet naar zijn eigen portemonnee kijkend maar de beste oplossing zoeken voor de klant(in dit geval wij). Al met al zou ik iedereen aanraden om in ieder geval een keer naar binnen te lopen bij een Sani4all als je een badkamer zoekt. Ik kan me haast niet voorstellen dat je hier ontevreden wegloopt. Sterker nog ik acht de kans klein dat je naar buiten loopt zonder dat je een badkamer gekocht heb! Fantastisch!
Goed advies, denken met je mee Mensen die je badkamer plaatsen zijn heel goed Super blij met onze nieuwe badkamer
Denken met je mee in wat jij wilt !!!!
Vanaf het moment dat we de winkel in Zwolle binnen liepen zijn we vriendelijk benaderd en ontzettend goed geholpen door de medewerkers. Fijn ook dat er gelijk kosteloos een 3d tekening gemaakt kon worden. We hadden van te voren al een goed idee van onze wensen en alles was naar onze zin te krijgen. Voldoende keus in de winkel en samen met een paar hele goede ideeën van de verkoper (Anne-Dirk) heeft dat geresulteerd in een prachtige badkamer en toilet. Ook via Sani4all een uitstekende installateur kunnen regelen. Echt boven verwachting, netjes afgewerkt en altijd meedenken met ons als klant. Eerlijk en oprecht. Wij hebben het hele traject als zeer positief ervaren. Goede prijs én kwaliteit van de materialen, snelle en nette levering, hele fijne communicatie, goed geholpen door iedereen, prima bereikbaarheid en snelle reactie en afhandeling/beantwoorden van onze vragen. Wij zouden iedereen Sani4all aanraden!!!
Badkamer is gerealiseerd binnen de geplande tijd en zoals we het graag wilden. Enkele zaken gingen niet volgens plan, zoals het meeleveren van de optionele handdouche, het leveren van de juiste wandtegels en het monteren van een plafondstabilisatiestang. Echter werden deze zaken allen netjes en snel hersteld. Al met al een tevreden klant.
We zijn in de winkel fijn geholpen door de adviseur , en de via hen geregelde aannemer Wladimir heeft prima werk geleverd. We hebben dankzij Stefan en Slavi een prachtig gerenoveerde badkamer en toilet gekregen.