Wij zijn zeer vriendelijk en snel geholpen door sani4all. De service was uitstekend en werden met alle vragen meteen en netjes geholpen.

Geweldig!

Bij het uitzoeken van onze badkamer en WC zijn wij in Gouda erg goed geholpen door Stacey! We vonden het lastig om de juiste tegels met elkaar te combineren + het juiste sanitair. Stacey heeft ons hier onwijs goed bij geholpen en hield ons budget hierbij goed in de gaten. De levering van de tegens en sanitair was ook geweldig. Ruud heeft de tegels helemaal naar de achtertuin gebracht en heeft geholpen met het naar binnen tillen van het sanitair. Wat waren wij hier blij mee! Top winkel dus!

• Winkel: Gouda

Gewoon een geweldig team en fijne winkel

Wat een heerlijk gastvrije winkel vind ik dit. De teamleden zijn ontzettend klantvriendelijk, hebben me erg goed geholpen met het uitkiezen van de tegels, koffie aangeboden bij binnenkomst en ook nog uit de brand geholpen toen ik de autosleutels in m'n kofferbak had 'opgesloten'. Het team krijgt van mij een dikke 5ster! Bedankt!

• Personeel (verkoop)
  • Advies & 3D ontwerp N.v.t.
  • Vakmanschap N.v.t.

Fantastische badkamer

We zijn inmiddels alweer een tijdje heel gelukkig met onze nieuwe badkamer en zeker tevreden over Sani4All. Ze hebben geleverd wat we besteld hebben met de goede vakmensen inclusief. Nexco heeft alles geïnstalleerd en zelfs al ging er iets mis. Wat helaas altijd wel gebeurd tijdens zo’n proces. Werd / word er mee gedacht en opgelost! Echt top, onze complimenten aan jullie allemaal!

• Winkel: Uden

Aanrader voor verbouwing badkamer en/of toilet

Heel goed advies en heel goed geslaagd bij Sani4all Barendrecht Zeer vriendelijk en behulpzaam Het bedrijf Westblock, die de uitvoering van de verbouwing heeft gedaan heeft ook onze grote waardering! Ze werken in teams, die heel goed op elkaar afgestemd zijn. Keurig gewerkt en netjes achtergelaten…en voila…in 1 week onze verbouwing van badkamer en toilet voor elkaar! Dus een echte aanrader! Max en Lia Dekker Barendrecht

• Winkel: Barendrecht

Uitstekend geholpen

We gingen kijken naar een nieuwe badkamer en kwamen uit bij sani4all in Uden. We werden netjes geholpen door Mike Voets .Na rond gekeken te hebben en goed advies had Mike een 3 D tekening gemaakt , en na dat gezien te hebben was de beslissing zo gemaakt. Prijs en kwaliteit dik in orde. Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe badkamer .

• Vakmanschap N.v.t.
  • Winkel: Uden

Na goed advies en plaatsing door vaklui een hele mooie badkamer en toilet

Wij hadden een idee hoe de badkamer en toilet in ons appartement eruit moesten gaan zien en na goed advies van Gabriella van Sani4All in Barendrecht zelfs nog mooier samengesteld. En door de mannen van Westblock erg snel en vakkundig geplaatst. Dit alles boven verwachting!

• Winkel: Barendrecht

Prettig geholpen door kundige mensen

We zijn prima geholpen Anne Dirk met de keuze voor de tegels en al het sanitair en natuurlijk voor een goede betaalbare prijs. En dan Marcel die de badkamer zeer vakkundig geplaatst heeft, we zijn er erg blij mee

Blij met onze nieuwe badkamer

Blij met onze nieuwe badkamer

Sani4All is fijn, installatie door Westblock niet

Remzi van Sani4All Gouda was erg vriendelijk en behulpzaam en dacht goed met ons mee over de mogelijkheden. Toen een van onze tegels niet voorradig bleek, werden we direct gebeld en lagen er een aantal alternatieven klaar voor ons in de winkel zodat we direct een keuze konden maken en de levering geen vertraging opliep. Over de montage door Westblock zijn we minder tevreden. De mannen spraken vrijwel geen Nederlands en beperkt Engels. Er was geen communicatie van hen uit waardoor we er (naast ons thuiswerken) continu bovenop moesten zitten. Zo konden we nog net voorkomen dat de wastafel veel te veel naar links werd opgehangen waardoor de doorloopruimte beperkter werd. Daarnaast is er bijvoorbeeld geen overleg geweest over de plaatsing van de spots. Deze zaten er voordat we er erg in hadden (ze hebben een razendsnel tempo!) al in, gelukkig wel op de plek die wij voor ogen hadden.Tevens zijn er een aantal kleine beschadigingen aan de tegels, zowel krassen als stukjes tegellaag die afgebroken zijn. Dat zagen we bij oplevering niet direct maar toen we rustig rond keken wel. Is nu niets meer aan te doen helaas, maar wel jammer. Het werk werd wel binnen de afgesproken tijd opgeleverd, ze werken heel erg snel en efficiënt maar mogelijk dat daardoor ook het gebrek aan communicatie en de beschadigingen te verklaren zijn.

Super!!

Niels van Sani4all is voor een eerste gesprek bij ons thuis geweest, heeft heel goed geluisterd wat onze wensen waren en nam daar alle tijd voor. Hij gaf ons ontzettend goede tips en we waren blij verrast met het mooie 3D ontwerp. Toen we in de showroom kwamen om alles door te spreken en definitief uit te zoeken, nam hij wederom alle tijd voor ons en gaf goede adviezen, onder het genot van meerdere kopjes koffie. Inmiddels is onze badkamer klaar en wij zijn er super blij mee !!! Niels en andere medewerkers, hartelijk dank voor alles !

• Winkel: Zevenaar

Vriendelijke, eerlijke, meedenkende adviseur

Ik was op zoek maar een badmeubel voor in mijn kleine badkamer. Aaron gaf mijn een vriendelijk, eerlijk en meedenkend advies. Super tevreden over de service en kwaliteit van het meubel.

• Winkel: Sittard-Geleen

Het personeel is betrokken en geeft de juiste service en advies.

• Winkel: Den Haag

Een goed bedrijf om mee samen te werken

Al twee jaar wilden we een andere badkamer ivm veiligheid,voor als je nog ouder wordt....Maar we hadden ook geen zin om overal te gaan kijken en ook niet weken in de rommel te zitten.Dus stel je het steeds maar uit,ik was in buurt bij gamma en zag daar een sani4 all winkel geen idee welke club wat dat was,toch maar naar binnen.We werden perfect ontvangen en binnen een zeer korte hadden we een badkamer uitgezocht.Nu maar afwachten of ze de belofte waar kunnen maken....... De belofte was binnen 7 dagen misschien 8 werkdagen een nieuwe badkamer.Alles is gelukt in 7 dagen en prachtig vakwerk geleverd.Personeel was prima wel een beetje lastig met taalproblemen. Dit bedrijf is een aanrader.

• Inrichting winkel N.v.t.
  • Assortiment N.v.t.
  • Winkel: Gouda

Nieuwe badkamer laten plaatsen door Sani4all den haag. Heel fijn geholpen door Mike, goed en eerlijk advies gekregen bij het uitkiezen van de inrichting. Ook bij vragen tussendoor, snel en vriendelijk geholpen. Bij de oplevering, ontbrak 1 plank voor de wasbak, die door de fabriek nog niet geleverd was, waardoor we iets langer hebben moeten wachten tot dit ook geplaatst kon worden, maar al met al zeer tevreden over het eind resultaat en over Sani4all. Zeker aan te raden bedrijf.

Super service!

Na bij meerdere zaken te zijn geweest is onze keuze op Sani4all Zwolle gevallen. Gelijk vanaf het eerste moment hadden we het juiste gevoel toen we de winkel in kwamen. Als dan alles zo gaat zoals van te voren afgesproken dan verdient Sani4all Zwolle zeker een aanbeveling van ons.

• Winkel: Zwolle

Het personeel is heel aardig en zijn toppers

Leuke aardige mensen en als je ze nodig bent zijn ze er altijd voor je en zijn ze even afwezig bellen ze altijd netjes weer. Ik raad sani4all zeker aan Groetjes Joost en cornelia

• Winkel: Zwolle

Onze badkamer is snel en naar onze wensen gerealiseerd.

We gingen met onze badkamerwensen naar Sani4all in Uden en werden goed geadviseerd en fijn geholpen door Mike en later door Rutger. In samenwerking met Q2-badkamertotaal is onze badkamer snel gerealiseerd en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat en genieten er iedere dag weer van. Wij raden iedereen aan, om eerst naar Sani4All te gaan met je badkamerwensen.

• Winkel: Uden

Als ik van te voren geweten had ...wat ik nu weet....dan had ik nooit Nexco de badkamer laten maken

Alles wat maar fout kon gaan...ging fout....de arbeiders van Nexco zijn allemaal allochtonen., dus communiceren is behoorlijk lastig....en een zorgeloze verbouwing van je badkamer....vergeet het...heb nog nooit zoveel stress gehad....ook moet je vooraf een contract tekenen, waarin staat....dat als hun iets kapot maken...ze er niet voor verantwoordelijk zijn....zit nu met 3 gaten in mijn slaapkamer....dus om dat op te knappen is voor eigen rekening...waar ik dus in het begin al zei...dat ik daar niet mee eens ben.

• Winkel: Uden

Goed advies en reëele prijs

Er werd goed geluisterd naar wat onze wensen waren. Op grond hiervan werd een uitstekend advies gegeven over de inrichting en de aan te schaffen materialen. Met 3 D simulatie werd alles visueel gemaakt. Dit hielp ons om de knoop snel door te hakken. Uiteraard speelde de aankoop prijs en de geboden korting een rol.

• Winkel: Den Haag

Prachtige badkamer en goede service

Dankzij de betrokken en vakkundige medewerkers van Sani4All hebben we een badkamer welke volledig op maat is samengesteld. Prachtige badkamer voor een mooie prijs. Super blij met het eindresultaat, een aanrader!

Top badkamer!

Super mooie badkamer geleverd gekregen! Ook prima service gehad, fijn bedrijf!

Goed!

Na het bespreken en bestellen van de badkamer was de wachttijd op installatie veel korter dan verwacht! Nexco is de installatie partner van sani4all en die hebben de badkamer netjes gemaakt.

Ontzettend tevreden

We zijn uiterst tevreden! Heel goed geholpen in zevenaar. Aardig personeel. We wilden nog wat veranderen, dat was ook geen probleem. De badkamer monteur heeft ontzettend hard doorgewerkt en heel erg netjes! Hij liet het aan het eind vd dag ook steeds opgeruimd achter! We zijn nog weer terug geweest voor de vloer beneden.ze mogen zeker weer bij ons aan de slag! Heel erg blij ermee!

• Winkel: Zevenaar

Geweldige en professionele hulp van Aaron Heijen

Zeer prettige ondersteuning bij het uitzoeken van de artikelen en hulp bij beantwoorden van vragen. Ook onze aannemer kon voor vragen bij Aaron terecht.

Raadhuisstraat 69B

7001EX Doetinchem