Fijn informatief gesprek gehad met Evert en later sanitair besteld. Drieënhalf maand later bleek bij levering nog niet alles binnen te zijn,dit werd uiteindelijk toch opgelost binnen de gestelde termijn,omdat wij een externe installateur hadden moest dit binnen 1 week. Er is bij ons helaas wel t een en ander verkeerd gegaan qua bestelling maar door onze goede installateur op een zeer creatieve manier opgelost. Nadat onze installateur de badkamer klaar had werden wij gebeld door Diederik van Sani 4 all,hij wilde graag een opleveringsgesprek met ons inplannen. Dit was voor ons nieuw en uiteindelijk erg fijn! Hierbij konden wij aangeven hoe wij de samenwerking met hen hebben ervaren. Diederik,dank voor het fijne gesprek en we hopen dat de leveranciers wat met onze opmerkingen doen!
Beste familie Henzen, Bedankt voor het plaatsen van jullie review en voor de feedback. Wat vervelend dat bij levering niet alles compleet was, helaas komt het steeds vaker voor dat leveranciers door omstandigheden niet meer op de afgesproken datum kunnen leveren. Maar wat goed om te lezen dat Diederik een opleveringsgesprek met jullie heeft gehad om de samenwerking te bespreken, we hopen dat dit voor beide partijen wat heeft opgeleverd. We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
Fijne winkel, vriendelijk personeel, nemen alle tijd voor het aankoopproces en denken met je mee. Wij werden geholpen door Stacey. We kozen voor installatie via Westblock. Alles verliep soepel. Elke dag stond er een ploeg voor de deur (het afkitten zelfs op zaterdag) en in 1 week tijd was de nieuwe badkamer geplaatst. Communicatie ging doorgaans goed (meestal was Nederlands of Engels prima mogelijk). De monteurs werken via bouwtekening (op basis van het 3d ontwerp). Wil je dingen anders geplaatst hebben, of bijvoorbeeld op een andere hoogte dan standaard, meldt het al in de winkel bij de 3d tekening, of het tijdens montage tegen elke monteur bij binnenkomst. Ze vragen dat niet altijd bij montage.
Beste Ruud, Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring met Sani4All Gouda. Altijd fijn om deze positieve woorden te horen van klanten. Ook bedankt voor de tip voor aanstaande klanten. Veel plezier gewenst met het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Wij zijn terecht gekomen bij Sani4all door aanbevelingen uit meerdere hoeken van onze vriendenkring en familie. We wisten nog niet heel goed wat we wilden, en we zijn daar heel fijn in begeleid. Er werd naar ons geluisterd en advies gegeven over kleuren, materialen en stijlen. We wilden een rustige badkamer met wat stijlvolle accenten, en dat is gelukt! Er werd niet met ons gespeeld wat betreft prijzen, in tegenstelling tot andere bedrijven waar we eerder waren geweest. Badkamer is volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Al met al zijn we heel tevreden en bevelen we Sani4all van harte aan!
Beste Elsanne, Bedankt voor het delen van jullie mooie woorden over Sani4All Genemuiden. Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn en ons zullen aanbevelen. Veel plezier gewenst met jullie nieuwe badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
Voor ons nieuw te bouwen vrijstaande woning hebben we voor onze badkamer bij 4 aanbieders een offerte laten maken. Hieruit bleek Sani4All zowel in voorlichting, deskundigheid, klantvriendelijkheid en dan ook nog de meest gunstigste prijs er het beste uit te komen. Echt een aanrader en in prijs ook veruit de goedkoopste. Pieter en Janneke
Beste Pieter en Janneke, Bedankt voor het plaatsen van jullie positieve ervaring met Sani4All Barneveld. Wat fijn dat jullie de keuze op ons hebben laten vallen en dit positief heeft uitgepakt. Ook goed om te horen dat jullie ons zullen aanraden. Veel plezier gewenst met de nieuwe badkamer (en uiteraard de nieuwe woning)! Hartelijke groet, Team Sani4All
Zij vergeten twee dozen tegels mee te geven wat iedereen kan gebeuren , ik bel en geef dit door zonder aarzelen en zonder door te vragen namen zij dit van mij aan en de volgende dag kwamen zij de tegels brengen Super
Beste Amrino, Bedankt voor het delen van je positieve review. Wat goed dat de gemiste tegels al de volgende dag thuis werden bezorgd. Veel plezier gewenst met het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Er bleek een stukje coating van de kraan af te gaan, wij hebben Sani4All een bericht gestuurd en nog geen 24 uur later hadden wij een nieuwe kraan in huis. Blij met de service en nog steeds iedere dag aan het genieten van onze nieuwe badkamer.
Beste Hans, Bedankt voor het plaatsen van jullie positieve review. Wat fijn dat Sani4All het zo snel heeft opgepakt en er binnen een dag al een nieuwe kraan in huis was. Goed om te lezen dat jullie zo genieten van de badkamer, wij hopen dat jullie dit nog lang zullen blijven doen! Hartelijke groet, Team Sani4All
Echt ongelofelijk. Eindelijk een douche. In 2 weken gereed . Nu kom vrouw vanuit ziekenhuis zich direct douchen ! Water kwam Vanoudenhoven douche door plafond ! Echt een aanrader die jongens . Toppie en toppers
Beste Henry, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Barneveld. Wat fijn dat je vrouw thuis direct van de nieuwe douche gebruik kon maken. We wensen jullie nog veel plezier met het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Fijn bedrijf waar je altijd binnen kan stappen, ook wanneer je geen afspraak heb. Denken met je mee en doen er alles aan om je tevreden te maken.
Beste Emiel, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Barneveld. Goed om te horen dat de verkopers ervoor hebben kunnen zorgen dat je helemaal tevreden naar buiten gaat. Veel plezier gewenst met het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Voor de tweede keer een badkamer uitgezocht bij Sani4all. Opnieuw zijn we blij met het eindresultaat. Sani4all levert het sanitair. Wij hebben via Sani4all ook de aannemer ingeschakeld. Ook al gaat niet alles in één keer goed. Uiteindelijk wordt alles netjes opgelost.
Beste David, Bedankt voor het schrijven van deze positieve review. Fijn dat jullie ook voor deze badkamer weer voor Sani4All Barneveld hebben gekozen. Ook goed om te lezen dat alles uiteindelijk netjes is/wordt opgelost. Veel plezier gewenst met jullie nieuwe badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
Ik heb een mooie badkamer gekocht bij Sani4all in Den Haag en ben daar heel fijn geholpen door Mike. Met het uitzoeken en ontwerpen. Maar ook na de koop was de service top. Toen de door mij gekochte tegels niet ver voor de leveringsdatum uit productie bleken te zijn genomen, en ik niet blij was, bleef hij vriendelijk en kon ik een betere, mooiere tegel uitzoeken. Alles op tijd geleverd. Toen de douchedeur beschadigd bleek bij aankomst is ervoor gezorgd dat ik snel een nieuwe geleverd kreeg.
Beste Jetty, Bedankt voor het plaatsen van de positieve review. Wat fijn dat Mike tijdens maar ook na verkoop zo'n goede service heeft verleend. Veel plezier gewenst met de nieuwe mooi badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
We zijn heel erg blij met de mooie badkamer die we hebben gekocht bij Sani4All. We werden door Jari heel fijn geholpen bij het uitzoeken. En met name het vakwerk van Arakel, die de tegels met afgeronde hoeken heeft geplaatst, geeft onze badkamer een hele luxe uitstraling.
Beste Marieke, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Deventer. Wat fijn dat Jari jullie zo goed heeft kunnen helpen met het uitzoeken van de badkamer. Veel plezier gewenst met jullie nieuwe mooie badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
Het advies en 3 d ontwerp was helder en duidelijk. Het sanitair is conform de opdracht netjes en vakkundig geïnstalleerd.
Beste Jos, Bedankt voor het plaatsen van je review. Fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt met Sani4All Deventer. Veel plezier gewenst met het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Wij zijn heel blij met onze mooie, nieuwe badkamer! Vanaf de eerste afspraak zijn we goed begeleid door Lars en Anwar. Van het uitkiezen van de tegels tot de puntjes op de i. Duidelijk, goede communicatie en vriendelijk. Ook de montage door AlpineBouw is super verlopen. Zeker een aanrader.
Beste Ellen, Bedankt voor het plaatsen van jullie positieve review. Wat fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met jullie mooie, nieuwe badkamer. Wat goed dat de montage ook super is verlopen. Veel plezier gewenst met de nieuwe badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
Uiteindelijk gaat het om het resultaat en dat is prima in orde. Bij Sani4all Uden heeft Mike Voets ons geholpen met het maken van onze keuzes en de afhandeling doorgegeven aan zijn collega Rutger voor de verdere afhandeling. Vervolgens is de fa. Nexco alles komen realiseren bij mij thuis. Alles keurig binnen de planning. Nadeel is dat er wel verwacht werd dat ik zelf de tegels naar de 1e verdieping moest dragen. Wel vaklieden die alles uitvoerden want het is allemaal keurig geworden.
We hebben onze badkamer zelf mogen samenstellen met de goede advies en hulp van Sani4All. Van ruimte tot materialen en werk, alles was top uitgevoerd! Het is super leuk geworden!!! Groot dank aan Rogér, zijn team, en de hardwerkende aannemers!!!
Beste Vesi Zlateva, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Den Haag. Wat goed om te horen dat het hele proces zo goed is verlopen, wij zijn benieuwd naar het eindresultaat. Geniet van de nieuwe badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
Ik ging voor het eerst een badkamer kopen, en na wat zoeken online bij Sani4All Maassluis uitgekomen. Dus gebeld en kon al snel terug voor een eerste gesprek. Ik wist niet goed wat ik nog wilde had alleen een bepaald budget in m'n hoofd. Dus samen met Lars zijn we gaan zoeken in de winkel wat mij wel en niet aan sprak. Na wat spelen met de inrichting in het 3D programma, een goede indeling gemaakt, tegels en meubels en inschatting van de kosten. Lars gaf mij een voorlopige offerte en tekening mee naar huis, zodat ik er goed over na kon denken. Geen irritante druk of "koop vandaag dan krijg je er broodrooster bij" praktijken. Allemaal heel relaxt. Ben in de tussentijd ook nog wel vergelijkend onderzoek wezen doen bij een concurrent. Waar ze vrij snel met rare prijzen kwamen aanzetten, en mij amper serieus namen, terwijl ik Dus dat bevestigde mijn keuze voor Sani4All. Na nog een ronde aanpassingen hebben we de definitieve offerte en inrichting opgesteld. Nu gaat bij de meeste winkels de verkoop prima, maar je moet altijd maar afwachten wat je voor service krijgt zodra het process is gestart. En ook daar bij waren Lars en Anwar top! Kreeg een uitgebreide werkomschrijving met alles er goed in aangegeven zodat ook de aannemer precies wist waar we aan toe waren. Er zijn altijd wel dingetjes die misschien minder lopen, maar daar zat Anwar bovenop en het werd heel snel opgelost. Bijv. een paar tegels waren gebroken tijdens transport, en paar dagen later had ik al vervangende tegels in huis. Toen Alpine bouw, de aannemer via Sani4All, bezig was werd alles ook duidelijk gecommuniceerd door hen. En ze hebben alles top opgeleverd, dus ook mijn complimenten voor Alpine bouw :) Het is echt een heel mooi resultaat geworden. Mocht ik in de toekomst nog eens een badkamer nodig hebben, kom ik graag bij jullie terug! p.s. mocht je nou niet alleen willen lezen maar ook resultaten willen zien. Kijk eens op de instagram pagina van Alpine bouw. Daar staat mijn badkamer ook tussen ❤️
Beste Brandon, Bedankt voor je mooie woorden, dit waarderen wij zeker. We willen klanten helpen zoals we zelf ook geholpen willen worden, wat fijn om te lezen dat jij dit ook zo ervaren hebt! Wat goed dat de communicatie tijdens het hele proces zo goed was. We willen je heel veel plezier wensen met het eindresultaat, geniet ervan! Hartelijke groet, Team Sani4All
Van begin tot het einde supergoed geholpen. In de verkoop, de levering en de nazorg, alles keurig gedaan door zeer vriendelijke medewerkers. Heel bljj met het resultaat. Bedankt
Beste Casper, Wat fijn om te lezen dat je tijdens het gehele proces op de juiste manier bent geholpen. Heel veel plezier gewenst met het uiteindelijke resultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Onze ervaring met Sani4all Dronten Klaas Jan is uitstekend! Zoals bij elke klus ging er bij ons ook wel eens wat anders dan verwacht. Klaas Jan dacht mee en regelde het. Niets is teveel. Wij hebben de badkamers, toilet en vloeren bij hem afgenomen. Ook de nazorg is uitstekend.
Beste Mariska, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Wat fijn dat Klaas-Jan meedacht tijdens de problemen die zich voordeden en dit gelijk regelde. Veel plezier gewenst met de nieuwe badkamer, het nieuwe toilet en de nieuwe vloeren! Hartelijke groet, Team Sani4All
Na bestelling badkamer, waren er een paar dingen niet goed. Dit zonder probleem geregeld. En nu trotse eigenaar van een topbadkamer.
Beste Jeroen, Bedankt voor het plaatsen van je positieve review. Wat fijn om te lezen dat de dingen die niet goed verliepen, zonder probleem zijn opgelost. We wensen je nog veel plezier van jouw top badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
Bij Sani4all geweest voor de complete badkamer in onze nieuwbouwwoning. We zijn erg goed geholpen door Herwin, de eigenaar van Sani4all. Hij denkt erg goed mee en geeft tips over wat wel en niet verstandig is. Hij praat je niet naar de mond maar geeft een gedegen advies. Dat heeft bij ons geresulteerd in een prachtige badkamer waar rust en toch details te vinden zijn. Bedankt!
Beste Harmen, Bedankt voor het plaatsen van deze positieve review. Wat fijn dat Herwin er op zijn manier voor heeft kunnen zorgen dat jullie een prachtige badkamer hebben staan. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij sani4all. Ze hebben eerst de badkamer bij mijn ouders huis prachtig gedaan en daarna erg mooi werk geleverd in mijn eigen appartement. Erg vriendelijk, goed overleg en zorgvuldig werk. Ik zou hun zeker aanbevelen!
Beste Danique, Bedankt voor het plaatsen van je positieve review. Wat goed dat jullie na het kiezen van de badkamer voor je ouders ook voor jouw eigen badkamer voor Sani4All Almere hebben gekozen. We hopen dat jullie nog lang zullen genieten van de nieuwe badkamers! Hartelijke groet, Team Sani4All
Wij zijn door sani4all Uden erg professioneel geholpen. De communicatie was perfect en de levertijd erg snel. We kregen van te voren duidelijke 3d afbeeldingen en alles werd vooraf besproken en zo nodig naar smaak aangepast. We kregen realistisch en professioneel advies over de mogelijkheden. De kwaliteit van het materiaal was erg goed en het eindresultaat is mooier dan we hadden kunnen hopen! We zouden iedereen aanraden om via sani4all Uden een badkamer aan te schaffen.
Levertijd eerder dat verwacht, alleen bleek dat de levering niet helemaal compleet bleek te zijn. Ik werd daar wel netjes over geïnformeerd, en dit werd snel zodra het binnen was bij de leverancier rechtreeks naar ons toe gebracht. Het bleek bij uitpakken dat er een een coating plek zat op de wastafel. Ik heb dit gemeld en ma paar dagen kreeg ik al bericht dat ik een nieuwe op mocht halen. Helemaal top!
Beste Mariska, Wat vervelend om te horen dat zich een paar problemen voordeden tijdens de levering en het uitpakken. Maar altijd fijn als dit direct wordt opgepakt en opgelost door Sani4All Zwolle. We hopen dat je nog een lange tijd kan genieten van de nieuwe badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
Wij zijn heel goed geholpen door Sani4all in Uden door Maikel en Rutger. Maikel voor het uitzoeken van de materialen en het snel visualiseren voor hoe het eruit zou komen te zien. Rutger bekeek het bouwtechnische deel. Grote verrassing en doorslaand argument was wel de levertijd van onze vernieuwde badkamer. 20 juni bestelt en tussen 5 en 30 september en gerealiseerd door NEXCO de bouwpartner van Sani4all. Bij andere waren we pas in januari en februari aan de beurt met duurdere materialen. We hebben nu een heerlijke badkamer met douche en hangend toilet. Kortom, ZEER TREVREDEN!!
Super en snelle samenwerking ! Hier ben je echt klant !
Beste Ferdinand, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij Sani4All Zwolle. Wat goed dat de samenwerking op zo'n goede en snelle manier is verlopen. Veel plezier gewenst met de nieuwe badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All