Resultaat is nog mooier dan gedacht!

Met een niet heel groot budget toch een prachtige badkamer gekregen. Jurgen Joos van Sani4All Kaatsheuvel dacht echt heel goed met me mee. Niet de mooiste showroom misschien maar het gaat uiteindelijk om het advies en het ontwerp en dat was top! Ook de door hun ingeschakelde aannemer kwam alle afspraken na en leverde geweldige vaklui, binnen 1 week de hele renovatie klaar. Echt een aanrader!

• Winkel: Kaatsheuvel
  • Vakmanschap

Kennis van zaken, vriendelijk en betaalbaar.

Het personeel is zeer vakkundig, grote mate van service en zeer ruime keuze in degelijk materiaal. Bij binnenkomst zie je de ruime showroom waar vele soorten badkamers tentoongesteld staan. Aanrader!

• Vakmanschap

Meedenken voor het beste resultaat

Wij zijn erg positief over het realiseren van onze badkamer. Mede dankzij Jurgen Joos van Sani4All. Snel, goed én meedenken over mogelijkheden. Blij verrast daarmee. Dus uiteindelijk de badkamer besteld en naar tevredenheid geleverd. Precies conform afspraak. De showroom is redelijk maar niet zeer uitgebreid maar het advies is no nonsense en daar heb je wat aan.

• Winkel: Kaatsheuvel

Fantastische service

Wat een goeie service we moesten iets terugbrengen wat we echt al een poos geleden hadden gekocht was zonder problemen teruggenomen niks niet mnoeilijk gedaan fantastische service voor ons een hele dikke duim

• Winkel: Barendrecht
  • Vakmanschap N.v.t.

Alles voor een nieuwe badkamer bij sani4all gekocht in december 2021. Levering van vloertegel liep niet goed maar kwam door fabrikant dit heeft Mart super op gelost. Bij plaatsing badkamerkast was er een frontje niet goed. Fabrikant zou een nieuwe sturen dit ging niet zoals het moest gaan maar Mart heeft er voor gezorgd dat er eindelijk vanmorgen na 8 maanden alsnog een nieuw frontje kwam. De medewerkers van sani4all denken mee en zorgen dat de problemen opgelost worden. Ze kunnen aan de leverings problemen die er op dit moment zijn ook niks doen. Dank jullie wel voor jullie goede advies voor de badkamer. We zijn er blij mee. Jolanda en Cees van Mourik

• Winkel: Beuningen

Top geregeld.

Fijne benadering en afhandeling door mevrouw Ziel. Goede levering. 2 fijne specialisten die voor ons alles gemonteerd hebben. Super mooi geworden. Wij zijn blij.

• Winkel: Almere

Geweldige begeleiding.

Er wordt heel goed meegedacht over de mogelijkheden en tijd voor genomen om je wensen te realiseren.

Fantastisch!

We zijn zeer professioneel geholpen door badkamer adviseur Rens Brinkhuis. Hij luisterde goed naar onze wensen, en zo wisten we relatief snel onze droom badkamer te realiseren. Ook het contact tijdens de montage was erg prettig en zorgvuldig! Tussendoor ook contact gehad met collega's van Rens en die waren ook zeer kundig en wisten meteen ons te helpen met vragen! Al met al raad ik iedereen aan een badkamer aan te schaffen bij Sani4All Beuningen.

• Winkel: Beuningen
  • Vakmanschap

Top service met een top badkamer als resultaat!

Geweldig geholpen door Bas en zijn team van begin tot eind! Flexibel qua levering, even nog snel iets halen is geen probleem en altijd vriendelijk.

• Winkel: Vianen
  • Vakmanschap

Onze badkamer is supermooi geworden . Wij hebben het contact met Sani4all als superfijn ervaren . Vriendelijk personeel en kwaliteit van de producten zijn heel goed en mooi. Wij raden Sani4all dus zeker aan

Aanrader!

Niels denkt goed mee, geeft eerlijk advies en komt met ideeën waar ik zelf niet aan gedacht had. Fijne sfeer, alle tijd voor de klant en vakkennis. Prima prijs-kwaliteitsverhouding.

• Winkel: Zevenaar

Waar voor je geld!

Perfect geholpen door Sani4All Uden: met respect voor budget is er een geweldige badkamer samengesteld en met hun hulp ook een betrouwbare aannemer gevonden (wat al een wonder is tegenwoordig). Levering en plaatsing ging netjes. Bij vragen of kleine problemen zijn ze goed bereikbaar en denken goed en snel mee. Ik was zo tevreden dat Sanu4All Uden inmiddels ook beide toiletten heeft mogen leveren. Andere aannemer nu (Nexco) omdat de eerste te druk was maar ook daar geen problemen ondervonden. Het is lastig om bedrijven en klusbedrijven te vertrouwen tegenwoordig maar deze kan ik met een gerust hart aanraden!

• Winkel: Uden
  • Vakmanschap

Great experience getting new bathroom

We were blown away by the level of expertise and professionalism of the staff at the shop. Matthijs took the time to listen to our ideas and offered valuable suggestions to help us come up with a design that suited our needs and tastes perfectly. The finished result exceeded all of our expectations. The bathroom and the toiler look absolutely stunning and we couldn't be happier with the work Matthijs and KlussDaan (our contractor) did. I highly recommend Sani4All. Matthijs went above and beyond to make sure we were satisfied with the end result. Thank you!

• Winkel: Zwolle
  • Vakmanschap

Begin van het jaar hebben we een leuk gesprek over een nieuwe badkamer. We krijgen uitstekend advies en kregen hiervan een mooi ontwerp. Na enkele aanpassingen hebben we het ontwerp definitief gemaakt en begin juli was de start van onze badkamer renovatie. We waren erg blij met de service van sani4all. Ze speelden goed in op onze wensen en dachten mee in het gehele proces. Het eindresultaat mag er wezen en wij zijn heel erg blij met de mooie badkamer en bevelen sani4all zeker aan.

• Vakmanschap

mijn klacht is geweldig behandeld

ongeveer 3 jaar geleden hebben wij bij Sani4all een wastafelcombinatie met 2 mengkranen Emmevi gekocht. Sinds kort lekt een kraan. Ben naar Barneveld gegaan om te vragen hoe de kraan gerepareerd kan worden. Diederik van Sani4all heeft mijn probleem prima opgelost door direct een nieuwe kraan te bestellen. Door de feestdagen ben ik er nog niet in staat geweest de kranen te wisselen. Begin 2023 gaat dit gebeuren en breng de defecte kraan terug. Kortom ik ben super tevreden

• Prijs/kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Offerte/order traject N.v.t.
  • Vakmanschap N.v.t.

Zeer tevreden met de service

Wij zijn zeer tevreden over de hele afhandeling. Wij zijn bij veel verschillende badkamer winkels geweest. De reden dat wij voor sani4 all kozen was de overzichtelijke winkel en prettige ongedwongen sfeer. En ruim voldoende keus. Afhandeling van alles is ook erg naar tevredenheid.

Goede en professionele service

Wij hebben onze badkamer bij Sani4all gekocht. Nadat we ontevreden weggingen bij een concullega, kwamen we bij Sani4All. Hier kregen we een warm welkom. Er werd goed advies gegeven en meegedacht door Evert. Uiteindelijk badkamer hier gekocht. Overall is het goed verlopen. Alleen met de levering is het niet helemaal gegaan zoals besproken. Uiteindelijk is dat ook netjes opgelost. We zijn erg tevreden en blij met het eindresultaat. We maken elke dag met veel plezier gebruik van de badkamer.

Geweldige service

Mooie showroom. We werden vriendelijk ontvangen. Werd goed mee gedacht over onze wensen. Werd optijd geleverd. 1 artikel was niet voorradig en is super opgelost.. gewoon fijn eerlijk bedrijf en kwaliteit.

Tevreden

Na 30 jaar hebben we een hele mooie nieuwe badkamer waar we erg blij mee zijn. Sani4all geeft goed advies, service en zijn klantvriendelijk. Zeker aan te raden als je op zoek bent naar een nieuwe badkamer.

Geweldig!

Bij binnenkomst al een fijn gevoel. Tijdens het gesprek waar wij onze wensen kenbaar maakte werd er geluisterd en meegedacht in onze plannen. Dat gaf een prettig gevoel. Ook fijn dat de afspraken die we maakte werden nagekomen. Tijdens de verbouwing waren er paar kleine dingen die we toch graag anders wouden, was geen probleem en werd goed opgepakt. De samenwerking met Sani4all Deventer en onze aannemer VD Bouw was erg prettig wat ten goede kwam aan het eindresultaat! Geweldig! Wij zijn super blij met het eindresultaat en genieten er dagelijks van!

• Winkel: Deventer
  • Vakmanschap

Van oriëntatie tot aflevering top gedaan!

Vooraf hadden wij nog geen idee hoe we onze badkamer wilde hebben, maar doordat we zo goed zijn geholpen zijn we ontzettend blij met het resultaat. We konden op ieder moment met onze vragen terecht, die altijd in alle vriendelijkheid werden beantwoord. De kwaliteit van zowel de service als de badkamer is echt top.

• Vakmanschap

Zeer goede ervaring zeker aan te raden.

We zijn heel goed geholpen door Stefan Meijwaard van Sani4All in Barneveld. Hij heeft alle tijd voor ons genomen en een duidelijk 3d ontwerp gemaakt voor onze badkamer. De badkamer is geïnstalleerd door Wim van 't Ooster van Oosterbouw. Een keiharde werker die de badkamer snel en vakkundig heeft geplaatst. We kunnen Sani4All iedereen aanraden.

Kundige mensen

Afgelopen jaar de badkamer laten verbouwen en bij stefan de wensen neergelegd. Goede tekening met alle opties gekregen. Duidelijk keuzes die je wil en binnen je budget liggen. Aannemer ook via sani4all gekregen echt ook een top vakman. Verbouwen geeft ook altijd verrassingen en extra kosten. Dit alles is steeds in overleg met alle partijen tot een goed resultaat gekomen. Super blij met de badkamer en geniet er nog dagelijks van

2 mooie badkamers!!

2 badkamers en een toilet uitgezocht bij Sani4all Barneveld. Goed en professioneel advies. Wat kleine strubbelingen bij de uitlevering maar dit allemaal keurig opgelost door de klantenservice.

• Vakmanschap

Het duurde even maar het eind resultaat mag er zijn.

Na wat aanloop problemen die uiteindelijk goed en professioneel zijn opgepakt zijn wij in het bezit gekomen van zeer mooie toekomst bestendige badkamer

Raadhuisstraat 69B

7001EX Doetinchem