Na een geweldige hulp in de winkel met het uitzoeken was er een miscommunicatie tussen de winkel en de aannemer over de startdatum en prijs, sani heeft dit goed op gepakt. Er bleken een aantal dingen niet helemaal goed geleverd, Sani heeft dit uiteindelijk ook opgelost. Het leveren van het spanplafond duurde iets langer dan verwacht, toen deze gemonteerd werd bleek er maar voor 1 ruimte te zijn ipv 2. 1 telefoontje naar Sani en dit werd snel geregeld. Al met al een hoop dingetjes die eerst niet klopten en irritatie opleverden, alles netjes opgepakt door Sani en de aannemer en nu hebben we een prachtige badkamer.
Mooi assortiment. Nemen de tijd voor je. En geven goed advies. Alle materialen waren aanwezig bij levering. En goede monteurs aanbevolen. Ben erg tevreden met m'n nieuwe badkamer.
Beste Herma, Bedankt voor het plaatsen van deze positieve review. We vinden het fijn om te horen dat je het proces zo goed hebt ervaren. Veel plezier met je nieuwe badkamer gewenst! Hartelijke groet, Team Sani4All
Ik ben direct geholpen in de winkel zonder een afspraak, dus de verkoper was erg flexibel. De spullen zijn van goede kwaliteit en de prijs is ook goed. De klantenservice m.b.t. de spiegel is top.
Beste Jasper, Bedankt voor het schrijven van een positieve review. Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent in de winkel. Hartelijke groet, Team Sani4All
Een badkamer t remenber. Het ging niet vanzelf, maar gelukkig bleef Diederik (Sani4all) me steeds geholpen en is uiteindelijk alles opgelost:).
Uitstekende ervaring bij Sani4All Barneveld. In de winkel zeer kundig geholpen door Evert. Ze denken echt met je mee. De levering en nazorg was ook helemaal top! Samen met Sani4All een hele mooie badkamer en wc gerealiseerd.
Beste Rogier, Bedankt voor het schrijven van de 5-sterrenreview. Wat goed om te horen dat Evert er samen met jou voor heeft gezorgd dat er nu een mooie badkamer en toiletruimte is. Veel plezier gewenst met je nieuwe badkamer en toiletruimte! Hartelijke groet, Team Sani4All
Onze badkamer en toiletten bij Sani4all gekocht. Er werd goed meegedacht en de communicatie was vlot en zeer persoonlijk. Goed bereikbaar per telefoon en bij kleine veranderingen was omruilen of retour geen enkel probleem. Zeer tevreden!
Beste Christina, Bedankt voor het plaatsen van de positieve review. We vinden het fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over het verloop van het proces. Veel plezier met de nieuwe badkamer en toiletten. Hartelijke groet, Team Sani4All
Leuke en goede ervaring met het team van Sani4all Barneveld. Enthousiaste ondernemer die ons een badkamer verkocht en binnen een jaar zijn we weer teruggegaan voor een nieuwe toiletruimte. Ook die werd perfect geleverd en het eindresultaat zijn wij ronduit tevreden over en alles voor een zeer acceptabele prijs. Kortom zeker aan te bevelen!!
Beste Léon, Bedankt voor het schrijven van de positieve review. Wat leuk om te horen dat jullie weer terug zijn gekomen voor de toiletruimte. We wensen jullie er veel plezier mee! Hartelijke groet, Team Sani4All
We hebben een badkamer besteld bij Sani4all en daar zijn we erg tevreden mee. De levering van de materialen ging prima en het plaatsen van de badkamer ging zoals afgesproken. Ook bij problemen wordt er snel een oplossing aangedragen.
Beste Hans, Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring. Wat fijn om te horen dat jullie het proces zo positief hebben ervaren. Veel plezier met de nieuwe badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
Wij werden fijn en goed goed geholpen door oa Luc . Hij had goeie ideeën en je kunt veel voorbeelden waaronder ook de tegels ter plekke bekijken. Alles bij sani4all besteld en alles werd op tijd geleverd.
Beste, Bedankt voor de 5-sterrenreview. Fijn dat Luc jullie goed heeft kunnen helpen bij het aankoopproces. Veel plezier ermee! Hartelijke groet, Team Sani4All
Wij hebben de gehele badkamer gekocht bij SAni4all. Echt prachtige spullen! Een hele fijne meedenkende medewerker en alle tijd genomen om alles passend te maken naar ons idee. ( was niet eenvoudig) De spullen werden mooi op tijd geleverd en zo konden wij het plaatsen. De wc was geleverd in de verkeerde kleur ( stond wel zwart op de doos) maar geen probleem, hij werd zo omgeruild en gemonteerd. Toen de badkamer klaar was, kwam de medewerker persoonlijk kijken hoe het geworden was. Dat geeft echt een stuk interesse weer! Voor de wc in de hal gaan wij weer terug naar Sani4all, voor de inrichting, en voor de tegels.
Beste Irene, Bedankt voor het plaatsen van deze positieve review. We vinden het fijn om te horen dat jullie het proces zo prettig ervaren hebben. Veel plezier met jullie nieuwe badkamer, geniet ervan! Hartelijke groet, Team Sani4All
We hebben later nog het een en ander veranderd ivm de vloerverwarming, was geen enkel probleem, kon allemaal geregeld worden.
Beste Jolanda, Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring. Wat fijn dat de veranderingen nog toegepast konden worden en dit geen enkel probleem was. Veel plezier gewenst met het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Fijn bedrijf met top personeel Gelijk iemand op de app of telefoon als je een vraag heb. Snelle levering zonder lange wachttijden. Jongens ga zo door !!!!!!
Beste Riekje, Bedankt voor het delen van je 5-sterren review. Wat fijn dat je de goede en snelle service, het goede personeel en de snelle levering zo positief hebt ervaren. Veel plezier gewenst met het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Goed gesprek met en goede uitleg in de winkel gehad van René. Fijn dat ook in onze kleine ruimte een zwevende toiletpot mogelijk is. Duidelijke offerte ontvangen en geaccepteerd. Gaven ook de gegevens door van een echte vakman (Raymond) en hij kon al snel het toilet plaatsen. Ruim van te voren werd het materiaal gebracht. We ontvingen echter een deel in een gehavende doos. Toen de monteur Raymond wilde beginnen en de doos open maakte bleken er ook nog onderdelen te missen. Dat is slordig en vervelend. Raymond belde met Sani en binnen een uur hadden we een keurig uitziende doos met complete inhoud. Heb inmiddels achteraf begrepen dat Sani alles in het werk zou stellen om een nieuwe set nog dezelfde dag te leveren als het bij hen niet op voorraad was. Het kostte Raymond helaas een uur meer, dus hij heeft wel een bos bloemen verdiend. Ook dank aan Sani voor het aanraden van Raymond. Dagelijks zien wij hoe hij tot in de details perfect werk heeft afgeleverd.
Originele beoordeling
Erg slordig.
Met een niet heel groot budget toch een prachtige badkamer gekregen. Jurgen Joos van Sani4All Kaatsheuvel dacht echt heel goed met me mee. Niet de mooiste showroom misschien maar het gaat uiteindelijk om het advies en het ontwerp en dat was top! Ook de door hun ingeschakelde aannemer kwam alle afspraken na en leverde geweldige vaklui, binnen 1 week de hele renovatie klaar. Echt een aanrader!
Beste Heidi, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Wat fijn om te horen dat Jurgen en de aannemer er samen met jou voor hebben kunnen zorgen dat er nu een prachtige badkamer staat. Veel plezier gewenst met de nieuwe badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All.
Het personeel is zeer vakkundig, grote mate van service en zeer ruime keuze in degelijk materiaal. Bij binnenkomst zie je de ruime showroom waar vele soorten badkamers tentoongesteld staan. Aanrader!
Beste Ton, Bedankt voor het schrijven van je positieve ervaring. Wat fijn om te horen dat onze winkel je zo aansprak door de ruime keuze en vele soorten badkameropstellingen. We hopen dat je keuze hierdoor iets makkelijker is geworden. Hartelijke groet Team Sani4All
Wij zijn erg positief over het realiseren van onze badkamer. Mede dankzij Jurgen Joos van Sani4All. Snel, goed én meedenken over mogelijkheden. Blij verrast daarmee. Dus uiteindelijk de badkamer besteld en naar tevredenheid geleverd. Precies conform afspraak. De showroom is redelijk maar niet zeer uitgebreid maar het advies is no nonsense en daar heb je wat aan.
Beste Jeroen, Bedankt voor het schrijven van deze positieve review. Wat fijn om te horen dat jullie het proces zo positief hebben ervaren en Jurgen hier aan heeft kunnen bijdragen. Veel plezier gewenst met de nieuwe badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
Wat een goeie service we moesten iets terugbrengen wat we echt al een poos geleden hadden gekocht was zonder problemen teruggenomen niks niet mnoeilijk gedaan fantastische service voor ons een hele dikke duim
Beste Ron, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Barendrecht. Wat fijn dat onze service jullie zo goed is bevallen. We wensen jullie er veel plezier mee! Hartelijke groet, Team Sani4All
Alles voor een nieuwe badkamer bij sani4all gekocht in december 2021. Levering van vloertegel liep niet goed maar kwam door fabrikant dit heeft Mart super op gelost. Bij plaatsing badkamerkast was er een frontje niet goed. Fabrikant zou een nieuwe sturen dit ging niet zoals het moest gaan maar Mart heeft er voor gezorgd dat er eindelijk vanmorgen na 8 maanden alsnog een nieuw frontje kwam. De medewerkers van sani4all denken mee en zorgen dat de problemen opgelost worden. Ze kunnen aan de leverings problemen die er op dit moment zijn ook niks doen. Dank jullie wel voor jullie goede advies voor de badkamer. We zijn er blij mee. Jolanda en Cees van Mourik
Beste Jolanda en Cees, Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring. Wat vervelend dat de levering van het frontje een tijdje op zich liet wachten maar wat fijn dat Mart dit zo goed heeft opgelost. We wensen jullie veel plezier met het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Fijne benadering en afhandeling door mevrouw Ziel. Goede levering. 2 fijne specialisten die voor ons alles gemonteerd hebben. Super mooi geworden. Wij zijn blij.
Beste Marc, Bedankt voor het schrijven van deze positieve review. Wat fijn dat je de verkoop, levering en montage zo positief hebt ervaren. Goed om te horen dat jullie er zo blij mee zijn, veel plezier ermee! Hartelijke groet, Team Sani4All
Er wordt heel goed meegedacht over de mogelijkheden en tijd voor genomen om je wensen te realiseren.
Beste Geerlanda, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Wat goed om te horen dat er zo goed wordt meegedacht en de tijd voor je wordt genomen. Veel plezier gewenst met het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
We zijn zeer professioneel geholpen door badkamer adviseur Rens Brinkhuis. Hij luisterde goed naar onze wensen, en zo wisten we relatief snel onze droom badkamer te realiseren. Ook het contact tijdens de montage was erg prettig en zorgvuldig! Tussendoor ook contact gehad met collega's van Rens en die waren ook zeer kundig en wisten meteen ons te helpen met vragen! Al met al raad ik iedereen aan een badkamer aan te schaffen bij Sani4All Beuningen.
Beste Nick, Bedankt voor het delen van je 5-sterren review. Wat fijn om te lezen dat jullie droombadkamer zo snel gerealiseerd kon worden door de hulp van Rens. We wensen jullie veel plezier met het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Geweldig geholpen door Bas en zijn team van begin tot eind! Flexibel qua levering, even nog snel iets halen is geen probleem en altijd vriendelijk.
Beste Camiel, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met Sani4All Vianen. Wat fijn dat de flexibiliteit omtrent levering je zo goed is bevallen. Veel plezier gewenst met het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Onze badkamer is supermooi geworden . Wij hebben het contact met Sani4all als superfijn ervaren . Vriendelijk personeel en kwaliteit van de producten zijn heel goed en mooi. Wij raden Sani4all dus zeker aan
Beste Wilma, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Wat fijn dat jullie de communicatie, de vriendelijke medewerkers en de kwaliteit van de producten zo goed hebben ervaren. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe badkamer! Hartelijke groet, Team Sani4All
Niels denkt goed mee, geeft eerlijk advies en komt met ideeën waar ik zelf niet aan gedacht had. Fijne sfeer, alle tijd voor de klant en vakkennis. Prima prijs-kwaliteitsverhouding.
Beste Marieke, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. Wat fijn dat je het gehele proces zo positief hebt ervaren. Veel plezier met het eindresultaat! Hartelijke groet, Team Sani4All
Perfect geholpen door Sani4All Uden: met respect voor budget is er een geweldige badkamer samengesteld en met hun hulp ook een betrouwbare aannemer gevonden (wat al een wonder is tegenwoordig). Levering en plaatsing ging netjes. Bij vragen of kleine problemen zijn ze goed bereikbaar en denken goed en snel mee. Ik was zo tevreden dat Sanu4All Uden inmiddels ook beide toiletten heeft mogen leveren. Andere aannemer nu (Nexco) omdat de eerste te druk was maar ook daar geen problemen ondervonden. Het is lastig om bedrijven en klusbedrijven te vertrouwen tegenwoordig maar deze kan ik met een gerust hart aanraden!
Beste Nicole, Bedankt voor het delen van je positieve review. Wat fijn dat er een een geweldige badkamer is samengesteld en er ook een betrouwbare aannemer is gevonden. Veel plezier gewenst met de opgeleverde badkamer en toiletten! Hartelijke groet, Team Sani4All