Rommelige communicatie, maar goed opgelost en prachtig resultaat

Met het samenstellen van onze droombadkamer supergoed geholpen door Evert, die op geen enkele manier push-erig overkomt of je dingen wil aansmeren. Alle rust, tijd en aandacht om precies te maken zoals we zelf zouden willen. Heel fijn en daardoor werd de badkamer precies zoals we wilden. Vanaf dat het definitieve ontwerp rond was en wij akkoord gingen, werd de communicatie rommeliger. We wisten niet goed of het nou rond was, wanneer ze zouden beginnen en hoe het proces precies zou verlopen. Hebben daar vaak zelf achteraan moeten gaan. Achteraf bleek achter deze kleine chaos legitieme redenen te zitten en hebben ze alle tijd genomen om ons van uitleg te voorzien en het goed te maken. Erg fijn. Het plaatsen gebeurde door Van de Kraats uit Ede. Fijne vakmensen, die bij onze bijzondere badkamer (we wonen in prefab-huis) uiterst voorzichtig te werk gingen en alles eerst goed uitzochten, voordat ze begonnen met boren en slopen. In alle stappen werden we ook goed meegenomen en mochten we meebeslissen hoe we het zelf graag wilden (bijvoorbeeld spotjes en stopcontacten). Heel prettig! Het eindresultaat van onze badkamer zijn we uiteindelijk heel blij mee.

• Vakmanschap

superblij met onze nieuwe badkamer en toilet beneden

We zijn zeer plezierig geholpen bij Sani4All, zowel in de showroom als later bij de uitvoering. Deskundig advies, mooi materiaal en het grote voordeel: korte lijntjes tussen de winkel en het montageteam. Er wordt zorgvuldig en netjes gewerkt, komen elke dag stipt op tijd, zijn vriendelijk en behulpzaam. Indien nodig is er overleg en advies ( bv het badkamermeubel een stukje meer naar de andere kant dan op de tekening staat en dat blijkt nu zeer prettig te zijn). Mocht zich er een probleem voordoen dan wordt dit keurig opgelost. en een ander voordeel: zowel de sloop werkzaamheden, de afvoer van materiaal als de opbouw wordt gedaan door hetzelfde team. kortom : wij zijn zeer te spreken over Sani4All en hun team en zullen hen zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

• Vakmanschap

Korte lijnen en goed contact

Een aanspreekpunt voor jouw opdracht. Vlotte afhandeling van vragen en keurige aflevering van de goederen. Top

• Vakmanschap

Op en top genieten van onze nieuwe badkamer

Bedankt Sani4all (Barneveld) voor de uitstekende service, het heldere offerte- en ordertraject, de begeleiding met als resultaat de oplevering van onze nieuwe badkamer! De adequate opvolging, het persoonlijke contact met Diederik en Tom en de persoonlijke oplevering (nazorg) van Stefan heb ik als zeer positief ervaren.

• Vakmanschap

Super service met net dat stukje extra

Goed bedrijf die de kwaliteit nog hoog heeft staan. Goede en snelle levering en montage!! Echt een aanrader voor iedereen!! Een woord super

• Winkel: Barneveld
  • Inrichting winkel N.v.t.
  • Vakmanschap

Goede begeleiding en snelle afhandeling.

Na de eerste opzet voor een badkamer toch nog wat veranderingen doorgevoerd voordat de definitieve offerte klaar was. Dit verliep goed en zijn daarbij goed geholpen.

uitstekende service!

ben er heel goed ontvangen, ruime keuze, denken met je mee, snelle service en helemaal niet opdringerig !

• Vakmanschap

Super concept dat je totaal ontzorgt wordt

Winkel binnengelopen en werd zeer netjes te woord gestaan. Voelde me gehoord en er werd goed meegedacht. Zeker aan te raden en er zijn ook kleine verbeter punten. Ga zo door en blijf mooie badkamers plaatsen.

Uitmuntend!

Wij hebben de badkamer/toilet boven en toilet beneden volledig door sani4all laten doen, we zijn er zeer tevreden mee, zelfs als er iets mis was werd dit goed opgepakt, complimenten hiervoor! Onze adviseur was de heer Luc Jansen alle credits voor hem. Ook onze monteurs Robert Frazer en loodgieter John de Boer hebben alles netjes afgewerkt. Communicatie was meer dan goed. Mochten we in de toekomst nog eens wat nodig zijn, zullen zeker hier wederom voor terug komen!

• Winkel: Varsseveld
  • Vakmanschap

Goede ervaring met Sani4all Barneveld!

Gister is onze badkamer binnen 4 dagen opgeleverd, van slopen tot complete montage. Wat een hardwerkende toppers Ben en Ronnie, we zijn heel blij met het resultaat! Er leek vorige week iets mis te zijn gegaan met de datum van de montage maar dat is keurig opgelost door Sani4all Barneveld. De communicatie kan iets beter vanuit Sani4all anders was het zeker 5 sterren geweest.

Geweldige Service!!

Mijn badkamer is compleet omgetoverd!! Mooie badkamer artikelen en tegels. De medewerkers denken goed mee met de klant en zijn altijd goed bereikbaar. Super kwaliteit en service. Ik ben super tevreden!

Goed meegedacht

• Assortiment N.v.t.
  • Prijs/kwaliteitverhouding N.v.t.

Zeer onprofessioneel

Een bedrijf wat een ****** is Heb ik het wel over vestiging Barneveld verder heb ik geen ervaring mee. Hebben zeer slecht ervaring mee. Was gelukkig optijd door een eerdere negatieve klant van hun benaderd. Wat mij deed twijfelen aan betrouwbaarheid van dit bedrijf. Laat de twijfel ook nog werkelijkheid geworden te zijn. Ben gelukkig niet met geld erbij in geschoten omdat ik optijd ben gewaarschuwd . Voel het nu ook mij plicht om jullie te waarschuwen

Fijn geholpen door Mike.

Goede service, er wordt met je meegedacht en goede adviezen gegeven. Badkamer is geheel naar onze wens en erg tevreden.

• Vakmanschap N.v.t.

Een overzichtelijke collectie aan keuzes en behulpzaam advies.

Sani4All biedt een overzichtelijke collectie aan assortiment voor klanten die graag in één oogopslag een hele verbouwing visualiseren en inkopen. Daarnaast wordt er vriendelijk en behulpzaam advies gegeven om zo tot een goed en mooi eindresultaat te komen.

• Prijs/kwaliteitverhouding
  • Offerte/order traject N.v.t.
  • Vakmanschap N.v.t.

Top service en prachtige badkamer

Een complete badkamer gekocht bij Sani4all in Barneveld. We werden perfect geholpen door Diederik. Hij kwam met goede adviezen,was behulpzaam, zonder opdringerig te zijn. Alles werd volgens afspraak geleverd. Zijn erg blij met onze badkamer!

• Vakmanschap

Uiterst vriendelijk en deskundig geholpen

Er werd alle tijd genomen om samen met de adviseur Maikel Timmermans een mooi plan op te stellen voor de renovatie van mijn badkamer. Wat ik ook geweldig vond is dat mijn wensen omgezet werden in een 3D tekening zodat je een visueel beeld krijgt hoe het eruit gaat zien. Alle tijd werd genomen om het sanitair en aanverwante zaken uit te zoeken. Communicatie was helder en transparant. Ook een groot compliment voor aannemer Nexco uit Oosterhout. Vakmensen die enorm hard en netjes gewerkt hebben. Binnen 3 weken was de gehele renovatie gerealiseerd. Kortom een dikke pluim en een aanrader om via Sani4all in combinatie met Nexco uw badkamer project te realiseren.

• Winkel: Uden

Uitstekend verzorgd.

De eerste keer dat we de winkel binnen kwamen werden wij heel gastvrij ontvangen. ( We hebben heel wat winkels bezocht, en dit was de eerste keer dat we welkom werden geheten.) Geduldig werden wij geholpen met onze zoektocht naar tegels en andere badkamer inrichting. Toen ik later toch nog een andere kleur wastafel kast wilde was ook dat geen probleem. Afspraken worden nagekomen, alles keurig gebracht. Nauwkeurig nagegaan of het klopte, en de spiegel de rit had overleefd. Iedereen even vriendelijk en behulpzaam! En onze badkamer is een plaatje geworden. ( Ook namens D&R Bouw)

Wat een service

Wij hebben een super fijne ervaring met Sani4All. Alles is van A tot Z netjes geregeld. Van offerte tot oplevering. Ook het team met mannen die de badkamer onder leiding van Melvin hebben gesloopt geïnstalleerd en gemonteerd; zijn netjes, altijd op tijd en echte vakmensen. Vooraf krijg je een duidelijke kosten overzicht en planning. Die word ook gehanteerd en nagestreefd. Wij zijn niet voor verrassingen komen te staan en hebben een badkamer waar wij volop van genieten. En de tamtam doet zijn werk, want ook vrienden van ons zijn al in gesprek om ook hun badkamers door Sani4All Almere te laten verzorgen.

• Vakmanschap

Heel fijn geholpen en uiteindelijk een prachtige badkamer

De gehele badkamer uitgezocht samen met Gerwin. Had altijd tijd en geduld voor ons. Gaf goed advies en dacht mee. Tijdens installeren kwamen we erachter dat we het verkeerde bad hadden. Deze was nog uitgebreider en we mochten deze houden. Helaas was er een onderdeel stuk, er werd ook meteen actie ondernomen en verholpen. Wij zijn onzettend blij met onze prachtige badkamer. Super tevreden

• Winkel: Zwolle
  • Vakmanschap

We werden goed geholpen bij het uitzoeken van de tegels en het toilet. Zeer tevreden, ook over de installateurs

• Vakmanschap

Sani4all denkt mee en je kunt ze altijd bellen met vragen.De klusmannen zijn super netjes en aardig / rustige werkmannen.Zo fijn dat ze alle troep meenemen.

• Vakmanschap

Heel fijn en prettig contact met Sani4all en goed advies over badkamerinrichting

We zijn bijzonder tevreden over vakman Wim die onze badkamer heeft geplaatst. Hij werkte heel netjes, bedacht ondertussen hoe dingen nog mooier konden worden geplaatst en afgewerkt. Echt geweldig, bedankt!

• Vakmanschap

Materiaal is zeer mooi. Maar de realisatie in 1 week is zeer prettig Zeer mooi afgewerkt. Een nieuwe badkamer realiseren is echt vakwerk. Dat hebben we ook gekregen.

Raadhuisstraat 69B

7001EX Doetinchem