Ge wel dig!

Een badkamer gekocht bij Anne Dirk, sani4 all Zwolle. Wat een geweldige service en hulp hebben wij gehad! Kleine onderdelen wouden wij omruilen en dit is direct geregeld. Contact super! Zelfs een nieuwe spiegel en kast ontvangen omdat er kleine beschadigen op zaten. Anne dirk heeft zelfs Een monteur onze kant opgestuurd om het toilet reservoir te repareren. Hele goede service en een dikke 10 voor Anne Dirk en sani 4 all Zwolle.

• Winkel: Zwolle

Leveren materiaal voor badkamer

Snel en duidelijk geholpen. Goed advies bij Passend budget. Levering was keurig op tijd en volledig compleet. Volledig voldaan aan de verwachting.

• Winkel: Barneveld

Een ervaring die een klant graag ervaart

Klant vriendelijk, denken mee, goed assortiment en goede prijs/kwaliteit verhouding.

• Winkel: Barneveld

We hebben een fantastische badkamer

Wij zijn bij de vestiging in Zevenaar zeer goed geholpen met het uitzoeken van de badkamer. De monteur heeft ook prachtig werk geleverd. Hij heeft fijn meegedacht en alles tot de puntjes afgewerkt. Wij hebben er veel plezier van.

• Winkel: Zevenaar

Top zaak

Nemen alle tijd voor je,denken met je mee,en betaalbaar!!!

Ontzettend tevreden!

Eind vorig jaar stapten wij de winkel in Almere in om inspiratie op te doen voor onze badkamer die wij wilden verbouwen. In tegenstelling tot eerdere winkels die wij die dag bezochten werden wij hier direct netjes begroet en geholpen. Sander is met ons gaan zitten en wij hebben onze wensen doorgegeven en er werd direct een vrijblijvende schets/ tekening gemaakt. Ons gevoel die wij hadden bij Sani4all Almere was zo goed dat wij besloten daar onze badkamer te kopen.Afgelopen januari is de badkamer geplaatst en we zijn ontzettend tevreden over hoe alles gegaan is en genieten enorm van de mooie badkamer.

• Winkel: Almere

Geweldig mooie badkamer

Wij hebben een geweldig mooie badkamer gekocht bij Sani 4 all. Het voelt voor ons alsof we een Wellness zijn. Bij de keuze van de badkamer hebben we ons laten adviseren door deskundig personeel, welke ook nog eens heel klantvriendelijk was. Wij zijn heel tevreden over Sani4all en de verkoper. Al eerder heeft hij ons geholpen met de toilette, welke ook heel mooi is geworden. Geeft ook goede tips. Dank hiervoor

• Winkel: Kaatsheuvel

Service is geweldig.

Stel knop van handdouche l was kapot. De badkamer is bij ons in 2019 naar volle tevredenheid geplaatst. 1 telefoontje was genoeg om heel snel een nieuwe stelknop te regelen en te installeren. Echt super!!!

• Winkel: Barneveld

Er is goed meegedacht waardoor het eindresultaat prachtig is

• Winkel: Dronten

Snelle oplossing

Fonteinkraantje vervangen Waterdruk was te laag. Dit lag aan de kraan zelf. Keurig en snel opgelost!

gewoon goed

we zijn goed geholpen in de winkel alles is goed uit gelegd en geregeld door Stefan en op de afgesproken montage datum zijn ze ook gekomen. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat

• Winkel: Barneveld

Prachtige badkamer en wc!

We hadden nog geen idee voor onze badkamer. Tijdens ons bezoek zijn we goed geholpen en hebben in twee uur tijd een badkamer samengesteld,met alles wat ons mooi leek. Best spannend vonden we het. Maar het eindresultaat is fantastisch! We zijn er heel blij mee en erg te spreken over de manier waarop we geholpen zijn. Kundig advies en ons laten kiezen uit de opties (niet opdringerig,erg fijn!).

• Winkel: Barneveld

Geweldig geholpen in showroom en montage top!

Bijzonder goed geholpen met samenstellen van de keuken. Erika, je bent een topper! Dan komt het moment van montage. Overal gaat wel eens iets mis, zo ook bij ons. Bijzonder goed opgelost door de mensen van Van Nimwegen montage. Melvin en team, bedankt voor de goede zorgen! Wij gaan heel veel plezier hebben van onze nieuwe droombadkamer!

• Winkel: Almere

Goede service.

Complete badkamer en wc inrichting gekocht. Prima verkoper, vlot geholpen en een hele goede service, hier komen wij vast nog een keer terug.

• Winkel: Hoogeveen

Prachtige badkamer! Goede service en kwaliteit!

Allereerst fantastisch geholpen in de showroom in Barneveld. Een mooie 3d-tekening gemaakt en na 6 maanden een mooie badkamer als resultaat! Door onverwachte opstakels toen de oude badkamer verwijderd werd, zijn we super geholpen door sani4all en topaannemer Wim! Fijn dat er meegedacht werd om het toch allemaal naar wens te maken! Binnen 3 dagen werd er een douchewand geregeld en geplaatst! Ook waren er meerdere tegels in de verpakking kapot, wat gelijk opgelost werd! We zijn ontzettend blij met het resultaat en kunnen de komende jaren genieten van een fijne badkamer!

Snelle service

Wordt super fijn geholpen en een snelle service..een dag later al in huis Top geregeld! Daarom van ons 5 sterren

• Assortiment N.v.t.
  • Prijs/kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Offerte/order traject N.v.t.

Zeer fijne samenwerking

Snel en deskundig advies er wordt goed meegedacht door de verkopers Snelle en duidelijke communicatie

Topservice

Snelle service, prettig contact. Top geholpen!

• Advies & 3D ontwerp N.v.t.
  • Kennis en informatie N.v.t.
  • Prijs/kwaliteitverhouding
  • Offerte/order traject N.v.t.

Fantastisch geholpen.

In Barneveld hadden we direct een goede klik met Stefan. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en daardoor een heel mooi ontwerp voor onze badkamer gemaakt. Alles is naar wens geleverd en keurig verbouwd. Bij vragen werd er razendsnel door Diederik via telefoon of app gereageerd. De prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend. We genieten iedere dag van onze fantastische badkamer!

Attent en bekwaam

Ik kreeg snel het goede gevoel, doordat er scherp met onze plannen werd meegedacht, maar ook werd gewaarschuwd voor eventuele nadelen van wat we voorstelden. Uiteindelijk een chique badkamer, waar we zeker niet de hoofdprijs voor hebben betaald.

Fantastisch mooie badkamer

Ik wilde graag met spoed een nieuwe badkamer omdat ik barsten in mijn tegels had en bij Sani4all Barneveld kon ik binnen een half jaar terecht. Heb een informatiebe rondleiding gehad door de winkel en samen met de verkoper een ontwerp gemaakt. Het duurde helaas even voordat de finale afspraak gemaakt werd, maar toen de datum eenmaal vaststond ging alles heel soepel. De badkamer is echt fantastisch geworden.

Helemaal goed!

Super goede service. Fijne mensen, mooi product!

Prima!

Mooie showroom met zeer vriendelijk en behulpzaam/meedenkend personeel in de winkel. Snelle en goede service! Monteur verstaat zijn vak goed, maar was wat gehaast.

Bedreven, deskundig en vakmanschap

Ons 25 jaar oude toilet was aan renovatie toe. Aangezien we al onze badkamer en keuken door Sani4All Barneveld naar alle tevredenheid hadden laten renoveren besloten we om weer met hen in zee te gaan. Bij ons eerste gesprek in de laatste week van 2022 hadden we onder hun deskundige leiding de materialen en accessoires voor ons nieuwe toilet uitgezocht. Hiervoor namen ze rustig de tijd. Ze zorgden ook voor installateur. Ze verwachten dat hij eind april wel tijd zou hebben. Dit was voor ons geen probleem. Echter tot onze verrassing werden we begin februari gebeld of hij op 8 februari al mocht komen. De installateur heeft in 2 dagen tijd onze toilet gerenoveerd. Hij werkt netjes en secuur en zorgde ook voor verwijdering van alle afval. Tijdens zijn werkzaamheden bleek dat het spotje dat we besteld hadden niet voldeed aan onze wensen. Sani4All gebeld. We konden direct langs komen en kregen een ander spotje mee die wel aan onze wensen voldeed. We zijn zeer tevreden met onze nieuwe toilet. Een week later kwam Sani4All langs om te kijken of alles goed gegaan was. Tijdens deze inspectie bleek dat een klein stukje voeg niet goed was afgewerkt. Geen probleem, Binnen 1 dag was dit opgelost. De installateur kwam langs om deze voeg goed te maken. Onze complimenten hiervoor. Sani4All geeft goede service, regelen alles voor je en komen ook nog eens inspecteren of alles goed gegaan is. We waren weer zeer blij dat we Sani4All onze toilet hebben laten renoveren. Binnen 6 weken alles goed geregeld. Waar vind je dit nog?

• Winkel: Barneveld

Spannend maar toch goed gekomen

Ik wilde graag badkamer verbouwen maar later ook nog toilet. Wat rondgekeken te hebben en offertes aan gevraagd kwam ik toch bij sani4all in Uden uit. Fijn geholpen door Mike. Ik wilde eigenlijk in april-mei de renovatue realiseren maar al gauw kreeg ik een berichtje dat het in januari al gerealiseerd kon worden. Dus zeker binnen 3 maanden. Materiaal besteld geleverd en na ruim 3 weken klaar en nu geniet ik er al van. Wat strubbelingen geweest maar netjes opgelost door Rutger. Dit beloond met een eigen gebakken appeltaart en een leuke tegel als bedankje.

• Winkel: Uden

Raadhuisstraat 69B