Uitstekende service van begin tot eind

Bij Sam Koenhein een badkamer samengesteld. Hij heeft voor ons de tijd genomen om onze droom badkamer te ontwerpen en heeft goed met ons meegedacht. Niks was te veel gevraagd. Sam reageerde snel op onze vragen en was altijd beleefd. Top winkel met ruim aanbod. Wij komen hier zeker terug voor onze keuken.

Service is uitstekend

Ik heb een badkamer en wc gekocht bij Robin van Putten bij sani4all amsterdam. Samen een mooie badkamer uitgezocht en de service houd niet op bij de levering. Na het plaatsen (wat geweldig is geworden) was er een probleempje met de lade van het badmeubel en was snel na tevredenheid opgelost. Sani4all in Amsterdam kan ik iedereen aanbevelen

• Winkel: Amsterdam

Ontzettend blij met de keuken, wc en badkamer

Onlangs is via Sani-/Kitchen4All Almere de badkamer, wc en keuken geplaatst. Erg goed geholpen door Melissa voor samen maken van mooie ontwerpen, dit gaf veel vertrouwen en ze konden gelukkig de termijn waarmaken wat precies paste in de verbouwing. Brian’s totaal installatie heeft iov Sani4All de wc en badkamer geplaatst, dit is een hardwerkend bedrijf met leuke medewerkers die meedenken en liefde voor het vak hebben, dat zie je dan ook in het resultaat. De keuken is geplaatst naar volledige wens, een verkeerd geleverde oven (niet de schuld van Kitchen4All) werd snel opgelost na contact met Melissa. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden, het is altijd afwachten of alles naar wens wordt geleverd en dat is zeker gebeurd. Bedankt Melissa en iedereen die meegeholpen heeft, ga zo door

• Winkel: Almere

Nieuwe badkamer gekocht. In de winkel netjes geholpen. Door verkeerde tegels liep de verbouwing 3 weken uit. Sani4all heeft echter voor andere tegels en een nooddouche gezorgd. Ook hebben ze een prima installateur geregeld.

Geweldige service

Na al meerdere goede ervaringen gehad te hebben bij Sani4all . 4 jaar na aankoop nog een aantal tegels nodig. Na wat gezoek tegels gevonden. Op de vraag wat kost het gaven zij als antwoord. Dit is service van onze kant. De volgende keer gaan we zeker wat betreft sanitair weer kijken bij Sani4all.

• Personeel (verkoop)
  • Advies & 3D ontwerp N.v.t.
  • Prijs/kwaliteitverhouding
  • Offerte/order traject N.v.t.

Wij zijn zeer tevreden.

Wij zijn trots op onze nieuwe badkamer & beneden toilet. Mooie resultaten Keurig bezorgd Klantvriendelijk personeel Bedankt voor de goeie service Van Gerben & Chantal, & Gerlice Doppenberg

Meedenkend en behulpzaam

We zijn super goed geholpen en geadviseerd. Producten keurig op tijd geleverd. Sani4all... een echte aanrader!!

• Winkel: Barneveld

Erg tevreden over goederen en montage.

De toiletruimte is in zijn geheel gemoderniseerd. De geleverde materialen alsmede de assessores voldoen perfect aan de verwachting. Ook de aannemer welke de werkzaamheden uitvoer, heeft prima werk geleverd en als het een keer tegenzat werd dit naar volle tevredenheid en vakkundig opgelost. Kortom, hier een blije en tevreden klant?

• Winkel: Dronten

Goeie service

Onze badkamer besteld bij sani4all en verbouwd door alpine bouw. Allebei zeer een te bevelen en dat gaan we ook zeker doen.

• Winkel: Roosendaal

Prima bedrijf

Prima zaak, deskundig en vriendelijk personeel. Bestelde goederen werden bijna allemaal op tijd geleverd. Badkamer meubel was wel telaat maar werd uiteindelijk nog op tijd bezorgd. Communicatie was prima, en ook tijdens de montage werden we gevraagd naar onze ervaringen. Er wordt gewerkt met ZZPérs die de montage verzorgen. Philip heeft bij ons de montage gedaan. Prima vakman die weet waar hij mee bezig is. Ontzettend harde werker die keurig werk afleverd.

Helemaal top!

Wij hebben onze badkamer en toilet in december 2021 al gekocht, voor onze nieuwbouwwoning. Evert heeft ons zeer goed geholpen! Waar een dubbele wastafel niet zou kunnen, werd hij zo door Evert in het ontwerp gepast. Hij denkt super goed mee, is super klantvriendelijk, transparant en reageert snel op vragen. We zijn later nog even terug geweest om een tegel aan te passen, ook hier weer goed in geholpen. De levering was uiteindelijk mei 2023. Sani4all heeft het nodige geduld gehad. Sani4all heeft goede contacten met installateurs. Voor ons fijn dat we zelf niet iemand hoefde te zoeken. De realisatie van de badkamer is nu in volle gang. Ik kan Sani4all zeker aanbevelen!

• Winkel: Barneveld

heel vakbekwaam, vriendelijk en goed advies

Ik zou Sani4All 100% aanraden, de ervaring was in één woord echt top. Ze nemen ruim de tijd om te begrijpen welke stijl je mooi vindt, wat je in je badkamer wil en gaan op basis daarvan samen met jou aan de slag. De 3d tekening wordt met precisie opgesteld en gaandeweg ook bijgesteld zodat je een goed beeld hebt van hoe de badkamer eruit ziet. Het advies dat ze geven is heel erg goed, ze denken met je mee en laten je meerdere opties zien zonder je overspoeld te laten voelen door alle mogelijkheden die er zijn, want het assortiment is ruim. Het advies was op maat en aan ons persoonlijk aangepast. Degene die ons hielp was heel vriendelijk en had veel kennis van zijn vak. wij hebben een badkamer uitgezocht waar wij de komende jaren veel plezier van zullen hebben.

• Winkel: Vianen

Vriendelijk personeel die veel tijd voor je nemen

Vriendelijk personeel nemen veel tijd voor je en zijn bij problemen altijd bereid om snel tot een oplossing te komen.

Perfecte garantie

Mijn kraantjes hadden na 3 jaar problemen, hierop contact genomen met Diederik van sani4all. Binnen 1 dag had Diederik geregeld dat ik nieuwe kraantjes kreeg en was mijn probleem opgelost! Zeer goede na service!

• Winkel: Barneveld

Zeer prettig geholpen door meedenkende mensen zeer zeker aan te bevelen

Eerst heel vrijblijvend rond kunnen kijken de 1ste keer . Vervolgen voor de 2de keer zonder afspraak ontzettend leuk / goed geholpen en geadviseerd . Daarna goede deal kunnen maken met de badkamer tegels ! Zeker aan te bevelen

• Winkel: Vianen

Zeer snelle, duidelijke en betrouwbare ervaring.

Van eerste afspraak tot einde oplevering was alles super geregeld. Zowel door Sani 4all zelf als door de gekoppelde aannemer. Bij vragen super goed en snel geholpen of geadviseerd. Ook qua werkzaamheden was de aannemer super snel en onwijs netjes. Mocht je dus onbezorgd een toilet of badkamer willen is dit zeker een aanrader!

Zeer prettige ervaring

Onwijs blij met onze nieuwe badkamer! Wij wisten niet wat wij moesten verwachten bij het kopen van een nieuwe badkamer. In het filiaal onwijs goed en prettig geholpen. Overal werd aan mee gedacht en probeerde onze wensen zo goed mogelijk in te vullen. Al onze wensen zijn dan ook goed vervuld! Het personeel is vriendelijk, helemaal niet opdringerig, eerlijk en geen verkooppraatjes en dat is erg fijn! Je weet waar je aan toe bent! De levering verliep ook geheel volgens planning en de monteurs werkte nauwkeurig en secuur. Communicatie was prettig en geen vraag te gek! Al met al bevelen wij zowel sani4all als westblock zeker aan!

• Winkel: Barendrecht

fijn geholpen, heel vriendelijk personeel met verstand van zaken

goede informatie vooraf,fijn geholpen, probleempje soepel opgelost. Afspraken werden goed nagekomen. Ook Alpine Bouw is aan te bevelen! wij zijn erg blij met onze mooie badkamer en toilet, top!!

• Winkel: Maassluis

Fantastisch

Alle spullen bij Sani4all gekocht, voor de badkamer en de toilet. Uitstekend geholpen door Bart, goed advies en ze nemen de tijd voor je. De aannemer Tani en team hebben fantastisch werk geleverd. Echt een aanrader.

• Winkel: Den Haag

Uitstekend geholpen, badkamer geheel gerenoveerd naar onze wens en stijl

We wilden de badkamer van ons nieuwe huis nog voor de verhuizing laten renoveren. Wegens drukte konden we nergens terecht om dat binnen drie maanden te regelen. Sani4All heeft dat wel voor elkaar gekregen. Ze hebben ons goed en professioneel geholpen. Nu genieten we van een schitterend moderne badkamer met alles erop en eraan!

Een goede ervaring

Na aanbeveling van de buren zijn wij bij Sani4All terecht gekomen. Stefan heeft ons goed in de winkel geadviseert, en meegedacht om een mooie badkamer en toilet te ontwerpen. Wij vonden het beschikbare assoritment goed, en ook naar het gesprek is hij flexibel gebleven, toen we een paar keer van gedachten veranderden. Vanwegen persoonlijke omstandigheden hebben wij specifiek de installatie voor week 20 afgesproken, maar iets is mis gegaan en het moest toch in week 16 beginnen - uiteindelijk is het goed gekomen, maar toch wat ongemakkelijk. Levering vond plaats op de afgesproken tijd, met vriendelijke en voorzichtige berzorgers. Alleen de kosten om de spullen op de 1e verdieping te bezorgen waren iets hoog - goed om te weten als je badkamer niet op de BG staat. De monteur (Wim) heeft heel goed werk gedaan, snel en nauwkeurig, met goede communicatie en wij zijn heel blij met het resultaat. Hij heeft al onze vragen beantword en het proces goed voor ons uitgelegd. Wij zouden hem ook weer inschakelen voor toekomstig werk. Vragen over overtollige tegels werden ook snel opgelost. Een overwegend goede ervaring voor een nieuwe badkamer.

• Winkel: Barneveld

Goede persoonlijke begeleiding bij ontwerp badkamers

al met al zeer tevreden over levering van de produkten en kwaliteit van de spullen

• Winkel: Dronten

Het moment dat je winkel instapt tot en met plaatsen van badkamer en wc is fenomenaal.

Vriendelijk personeel,service gericht en zeer professioneel. Personeel wat ook meedenkt,klasse! Ruime keuze van al het sanitair in elke prijsklasse voor iedereen wat. Na een zeer vriendelijk ontvangst in de winkel ging alles zeer vlot ,voorbereiding was al heel goed gedaan via toegestuurd plattegrond. Van planning, verbouwen en leveren tot en met plaatsen,verliep geheel volgens plan ,op tijd ,keurig netjes. Ook het bedrijf die de gehele verbouwing heeft gedaan,zeer professioneel, prachtig werk, geheel volgens plan en zeker meedenken en bereidwillig om ook iets extra's te doen. Kortom voor mij is Sani4all de allerbeste keuze!!!

• Winkel: Barneveld

Goede service en persoonlijk contact

Heldere en persoonlijke communicatie. Ze nemen altijd de tijd om te helpen en denken ook mee met oplossingen. Ons badmeubel was pas later leverbaar dan de rest, maar omdat de aannemer al gepland was heeft Sani4all de spullen in deellevering eerder geleverd zodat de aannemer wel aan de slag kon. Zeker een aanrader!

• Winkel: Barneveld

Prima ontvangen , heel goed geholpen

Na eerdere afspraken zijn we bij Sani4all heel goed geholpen. Al onze wensen werden ingevuld,

• Winkel: Beuningen

Raadhuisstraat 69B