Mooie badkamer geworden

Het eindresultaat van de badkamer is zoals we gehoopt hadden. Goed geholpen in de winkel, namen ruim de tijd. Op een paar kleine dingetjes na tevreden over het verloop. Al met al geen spijt.

• Winkel: Uden

Goede service, mooie producten.

Goed geholpen bij tekenen van de badkamer. Levering prima verlopen. Goede service na levering en tijdens installatie.

Goede service!

Bij Sani4all in Deventer hebben we een nieuwe badkamer gekocht. We zijn vriendelijk geholpen en kregen goede service. We hadden te weinig muurtegels en te veel vloertegels besteld. Normaliter nemen zij geen tegels retour (staat ook op de factuur) maar zij waren zo vriendelijk om een uitzondering te maken. We kregen ons geld terug en mochten ook de tegels houden. Super fijn! Ook super blij met onze mooie badkamer!

• Winkel: Deventer

Alleen maar tevredenheid

Op 6 mei 2023 zijn we bij Sani4All een kijkje gaan nemen voor een nieuwe badkamer. Na vriendelijk te zijn ontvangen heeft Jurgen Joos ons van uitstekend advies voorzien en zijn we tot allerlei keuzes gekomen voor de verbouwing van onze badkamer en toilet. Vervolgens is aannemer Amir van Klusbedrijf Brabant op locatie komen kijken en heeft hij aanvullend advies gegeven. Daarna ging het allemaal heel snel. Waar wij aan augustus dachten, had Amir opeens een gaatje half juni al. En binnen 2 weken daarna was alles gereed. Met een zeer fijn resultaat. Alles is uitgevoerd zoals we dat graag wilden. Afspraken werden perfect nagekomen. Zowel Jurgen als Amir zijn eenvoudig en snel bereikbaar voor vragen. De werknemers van Amir werken netjes(!!) en snel, en de verwachte taalbarrière werd volledig door Amir weggenomen. Al met al een prima ervaring. Ik zou er zo weer aankloppen (al verwacht ik dat dat de eerste 20 jaar niet nodig gaat zijn).

• Winkel: Kaatsheuvel

Wij zijn zeer goed geholpen met advies , van onze nieuwe badkamer de spullen waren snel in huis , was verkeerde wastafel gebracht en dat is direct opgelost. Gaan hier zeker weer heen.

• Assortiment N.v.t.
  • Personeel (verkoop) N.v.t.
  • Advies & 3D ontwerp N.v.t.
  • Kennis en informatie N.v.t.
  • Winkel: Barneveld

Ik zou er zo weer heengaan...

Voorlichten, meedenken, adviseren. Vlotte levering en binnen 1 dag beschadigde tegels opnieuw laten bezorgen... Prima zaak!!

• Winkel: Deventer

Leuk, goed advies en super service.

Voor goed advies en een leuk klant contact ben je bij Sani4all in Vianen aan juiste adres. Leuk team die hun best doen voor de klant doen, ook als er onverhoopt iets mis gaat. Super service dus. Wij zijn erg blij met het toilet en badkamer die Sam voor ons heeft gerealiseerd!

• Winkel: Vianen

mooie spullen

Prachtige badkamer en wc geworden . Op tijd geleverd volgen de planning. Jammer dat ze erg moeilijk doen voor een radiator die overbodig is geworden doordat ze de tekening niet goed hadden gemaakt en nu niet voor de prijs terug mag.En veel teveel tegels geleverd die ook niet terug kunnen..

• Winkel: Vianen

Uitstekend!

Fijn persoonlijk advies, vriendelijk en betrokken. Je koopt niet elke dag een badkamer dus het was prettig om genoeg tijd te hebben voor een gedegen adviesgesprek en de juiste aanbevelingen te krijgen. Ik heb de zaken met Niels geregeld en daar ben ik uitermate tevreden over. Alles is op tijd en volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Erg blij met mijn nieuwe badkamer! Zeer goede ervaring dus en zeker aan te bevelen!

• Winkel: Zevenaar

Koop je badkamer bij Remzi!

Remzi heeft ons uitstekend geholpen met het design van onze badkamer en toilet in onze nieuwbouw woning. Hij nam goed de tijd in de showroom en bood een uitstekende service (telefonisch, per mail) tijdens en na de levering. Schroom niet om contact op te nemen met hem, je zult niet teleurgesteld zijn!

• Winkel: Barendrecht

Mooie materialen voor een goede prijs

We zijn goed geholpen. Dank Sander voor het geduld, we wisten niet in één keer precies wat we wilden en zijn samen tot een mooi resultaat gekomen.

• Winkel: Almere

Snelle, duidelijke communicatie én oplossing

De stop van ons bad werkte niet goed. We konden langskomen en direct een nieuwe meenemen. Goede service!

Meedenkend vriendelijk geduldig

Prettige ervaring gehad met verkoper Matthijs. Ik was leek in het samenstellen van een badkamer. Had geen idee wat er allemaal op de markt was. Verkoper heeft mij meegenomen door het gehele assortiment alle mogelijkheden laten zien. Via de computer de badkamer samengesteld.

• Winkel: Zwolle

Een hele fijne ervaring en snelle service!

Omdat wij een spoedklus hadden, ben ik extra blij met Sani4All. Binnen een maand was alles geregeld en geplaatst. Voor alle vragen konden wij meteen bellen en het werd meteen opgepakt. De aannemer was goed en heeft hard doorgewerkt om binnen 6 dagen een volledige badkamer te realiseren, waar wij erg van genieten. Wij zijn zeer tevreden klanten!!

• Winkel: Mijdrecht

Een aanrader!!!!

Vorige maand hebben we onze badkamer door Sani4All Maassluis laten vernieuwen. We kunnen niet anders zeggen dan dat we bijzonder tevreden zijn over de prijs, de gesprekken in de showroom, de contacten met Sani4All en de medewerkers van Alpine Bouw voor, tijdens en na de verbouwing én over de werkwijze van de mensen die het werk hebben uitgevoerd. Het was allemaal tot in de puntjes verzorgd. Eerlijk gezegd waren we na eerdere ervaringen met andere verbouwingen in het begin zeer sceptisch over de beloften die werden gedaan maar Sani4All heeft al deze beloften meer dan waar gemaakt. Wij kunnen Sani4All aan eenieder die erover denkt zijn badkamer te vernieuwen van harte aanbevelen!!

• Winkel: Maassluis

Fantastisch!

Je wordt er fantastisch en professioneel geholpen. Medewerkers nemen echt de tijd voor je en weten waarover ze het hebben. Goede prijs/kwaliteit verhoudingen! Alles helder uiteengezet en mooie 3D presentatie om het geheel te visualiseren! Familie van Zoomeren Sliedrecht

• Winkel: Barendrecht

Prettig en vlot geholpen in de showroom en zorgvuldige eindoplevering

Gesprek en voorstel opbouwen in de showroom verliep vlot en prettig. werd goed geluisterd. Tegels konden vlot geleverd worden. Bij de eindoplevering werd goed geluisterd en doorgevraagd naar onze ervaringen. Indruk dat ze echt iets met feedback doen. De offerte van het externe installatiebedrijf (1 van de vast partners van Sani4All Barneveld) vonden we veel te duur, dus we hebben zelf een installateur gezocht.

Snelle en goede service

Recent is een onderdeel van de douche kapot gegaan. We zijn met het onderdeel naar de winkel gegaan. Daar is een nieuw onderdeel besteld en een paar dagen later is het thuis bezorgd, zonder kosten of gedoe. Super!

• Winkel: Barneveld

Denken met de klant mee...

Vriendelijke medewerkers. Onderlinge communicatie kan iets beter. Prijs - kwaliteit is hier goed op elkaar afgestemd.

Top kwaliteit

Wij zijn heel erg blij met onze opgeknapte badkamer. Geleverde badmeubels en accessoires voldoen aan onze verwachtingen. Kleine obstakels zijn door uitvoerend bedrijf Nexco samen met Sani4All snel en probleemloos opgelost.

• Winkel: Uden

2 jaar geleden een badkamer bij Sani4all gekocht.Dat verliep helemaal prima.Levering op tijd,fijn contact met medewerkers. Nu 2 jaar later zijn onze muurtegels van boven tot onder gebarsten.Bleek een constructiefout.De badkamer was overigens niet door iemand van Sani4all geplaatst. Contact opgenomen met Sani4all ivm nieuwe tegels Namen echt de tijd voor mij om een oplossing te vinden.Gelukkig hadden ze dezelfde tegels nog.

• Winkel: Barneveld

Goed advies en goed materiaal

Bij Sani4all geweest na waterschade in de badkamer. Goed advies gekregen voor wat er vervangen moest worden en daarbij goed geholpen.

• Winkel: Amsterdam

Goede snelle service!

Ik was opzoek naar een douchewand op zeer korte termijn! Binnen 2 dagen kon deze geleverd worden! Top!

• Winkel: Genemuiden

Ondanks problemen met aannemers heeft Sani4all Barneveld ons goed geholpen

We zijn door Sani4all Barneveld goed geholpen bij het uitzoeken en samenstellen van onze badkamer en het toilet. Helaas ging de aannemer die Sani4all had aangedragen failliet, terwijl we al een aanbetaling van duizenden euro’s hadden gedaan. Stefan en Diederik hebben dat echter geweldig opgelost. We kregen het al betaalde bedrag van hen terug en zij verhaalden dat op de failliete aannemer. Daarna volgde de tweede tegenslag. Sani4all regelde een nieuwe aannemer die de klussen van de failliete voorganger overnam. Deze tweede aannemer (Wijmakenbadkamers) leverde een ontzettend beroerde service. Ze kwamen niet opdagen, voerden opdrachten niet goed uit, communiceerden volstrekt niet. Het heeft maanden gekost om de badkamer en het toilet af te maken. Diederik is er echter voortdurend achteraan blijven jagen en heeft Wijmakenbadkamers uiteindelijk een ultimatum gesteld. Toen daaraan niet werd voldaan is een derde aannemer ingeschakeld die de klus naar tevredenheid heeft afgerond. De keuze voor aannemers was onhandig, en heeft ons veel overlast opgeleverd. Maar Sani4all heeft alles in het werk gesteld om de problemen op te lossen. Inmiddels is de samenwerking met Wijmakenbadkamers verbroken.

• Winkel: Barneveld

Super service en uitstekende communicatie.

Zowel de ontvangst in de showroom als het e-mail contact verliep uitermate attent en klantvriendelijk. Ofschoon de garantie was verlopen werden de benodigde onderdelen onder coulance geleverd. Kortom, ben zeer tevreden.

• Assortiment N.v.t.

Raadhuisstraat 69B